Domain: PM ile söylenecektir.
Pagerank: 0
Alexa Dünya: 1.341.382
Alexa Ülke: 9.995
Alexa Backlink: 13
Domain Yaşı: 1 ay 9 gün
Site Flash Oyun Sitesidir. 40 günlük site olmasına rağmen alexada 1.3 milyonda tr sırası 10 bindedir.
Site için Geleceğe yönelik yaptırım ve kazanç için birçok ücretli işler yaptırıldı.
Bunlardan bazıları;
60 tl host (ihs'den host alınmıştır..)
16 tl alan adı (ihs'den domain alınmıştır..)
60 tl ebay sitesinden siteme 40000 hit gönderilmiştir..
90 tl seo script kaliteli oyun sitesi için script'e ödenmiş olup lisanslıdır
50 tl Twitterde reklam yapıldı sayfamız pm ile gönderilecektir..
10 tl twitterde 5 milyon kişiye reklam yapıldı.(twitter sayfamız isteyene pm ile gönderilecektir.)
Bunlar dışında süper seo,profesyonel backlink,200 Farklı Siteye forum tanıtımı ve twitter sayfamız için 5 milyon takipçi işlemleri yaptırılmıştır..Gelecek için hiç bir masraftan kaçınılmadı ve backlink vs bir sürü işlem daha yaptırıldı fakat bildiğiniz üzere geçen gün Gamzeli adında biri tarafından dolandırıldım. Bu olayı e-ticaret yapanlar bilir. Ayrıca bu siteyede epey masraf yaptım ve bütçeyimi bu ay baya aştım. Bu yüzden bu siteyi elden çıkartmayı düşünüyorum.
Site adresi, sayaç bilgileri, Yapılmış olup da konuya eklenmeyen işlemlerin ayrıntıları ve linkleri için PM isteyin.
Profesyonel Seo Destekli Hitli Flash Oyun Sitesi Açık Arttırma ile Satılıktır..
48
●2.194
- 26-01-2013, 18:52:13erkutarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAlphan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMaharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePm ve Açıklamalar gönderilmiştir..Satış Güncel..Tekliflerinizi bekliyorum..beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-01-2013, 19:15:39Site adresiyle birlikte detaylı tüm açıklamalar gönderilmiştir..EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle