www.vdstation.com -www.housted.com - ve kenan aydemir
2
●548
- 26-01-2013, 13:03:46Üyeliği durdurulduMerhaba ben ümit housted.com ve vdstation.com alan adlarının sahibiyim kenan aydemir ile yaklaşık 7 yıldır tanışığız aynı semtte oturuyorduk kendisi 5 6 ay öncesine kadar aydemirserver.com u işletiyordu bi takım bişeyler yapıp bıraktı bende arka planda onla birlikte çalışıyordum ardından kendi yerimi açmak istedim ve belgeyi bir sürelik devir aldım housted.com alan adına geçirdim ve kendi başvurumu yaptım belge gelene kadar boş durmamak için r10 ve 1 2 sitedeki üyeliğini istedim orada üyelik kapalı olduğu için aslında baştan hata yaptım hem üyelikleri hem belgeyi kullanarak suçlanacağım belliydi ilk olarak housted.com kenan aydemir'in bir müşterisine yardımcı oldum kalan domaini hakkında sonrasında zaten domain lekelendiğ için vdstation u kullanmak istedim onu hazırladım yani şuan vdstation.com dayım 15 20 günede belge çıkarda tüm sorunlarım ortadan kalkar inşallah tek dileğim ön yargısız direk konulara vay bu kenan aydemir bizi dolandırdı diye atlamayıpta baltalamamanız biraz araştırma yapmanızdır okuduğunuz için teşekkür ederim.
- 26-01-2013, 13:06:47Üyeliği durdurulduhttps://www.r10.net/hosting-sikayetleri/ bölümüne kanıtlarınızla daha ayrıntılı bir konu açarsanız, konunun inandırıcılığı artacaktır. Bu sayede bilgilendirmeniz geçerlilik kazanabilir. Geçmiş olsun.