• 26-01-2013, 15:48:58
    1adet daha alndı ödeme yapldı taşıma işlemi için tiçket atıldı
  • 26-01-2013, 17:14:38
    Webmaster Karınca paketinden 1 adet alındı. Gayet memnunum, teşekkürler...
  • 26-01-2013, 22:04:18
    Misafir
    Merhabalar herkese,

Konu üzerinden sorulan sorulara P.M yoluyla vakti zamanında cevap verilmiştir.

İlgi gösteren herkese teşekkür ederiz, kampanya değilde daha çok hizmetlerimiz ile tanışma fırsatı sunan Hosting paketlerimizin satışı tüm hızıyla devam ediyor.

Forum içinden ve dışından 40 üzeri daha Kaliteli Web Hosting hizmeti sağlanmıştır R10 üzerinde en çok talep gören ilk yıl %70 indirimli hosting satışlarımız devam etmektedir sipariş vermek isteyen herkes sipariş esnasında 'KH70' adlı indirim kodunu kullanıp sipariş verebilirler.

Bu kampanyamız aynı şekilde Bayi Hosting için 'de geçerlidir aşağıdaki adresten Bayi Hosting tanışma kampanyamıza erişebilirsiniz.

İlgili Başlık: https://www.r10.net/reseller-hosting/...panel-whm.html

Bitmedi...

Ayrıca Kaliteli VPS Sanal Sunucularımız ile tanışma fırsatı için yeni konu açtık.

İlgili Başlık: https://www.r10.net/vps-hosting/86976...min-panel.html

KARINCA HOSTİNG - WWW.KARINCAHOSTING.COM
    Web Sitesi Barındırma ve Alan Adı Tescil Hizmetleri
    Adres: Mahmutlar Kasabası Yeni Mahalle Barbaros Caddesi
    Demirağ Sitesi No:70 Mahmutlar / Alanya / ANTALYA
    Tel-Faks: +90 242 528 6369 & +90 242 528 6369
    P.K: 07400 E-posta: mail@karincahosting.com
  • 26-01-2013, 23:50:37
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba Şahin Bey,

Aynı paketin başka lokasyonu mevcut mu?
  • 26-01-2013, 23:51:22
    Misafir
    DwarfDesing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba Şahin Bey,

Aynı paketin başka lokasyonu mevcut mu?
    Merhaba,

Malesef. Şuan sadece Türkiye konumlu mevcuttur

Saygılarımla
  • 27-01-2013, 12:47:27
    Üyeliği durduruldu
    limiitsiz hosting de domain barındırmaya sınırsız demişsiniz tam olarak nasıl oluyor yani ben bütün sitelerime hostu bu paketle karşılayabilir miyim ?
  • 27-01-2013, 12:50:58
    Misafir
    ayyas05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    limiitsiz hosting de domain barındırmaya sınırsız demişsiniz tam olarak nasıl oluyor yani ben bütün sitelerime hostu bu paketle karşılayabilir miyim ?
    Merhaba,

Siteleriniz hakkında kısaca bilgi verirseniz ona göre cevap verebilirim. Disk, Trafik alanı ihtiyaçları. Site adeti, anlık ve günlük ziyaretçi sayıları gibi

Saygılarımla
  • 27-01-2013, 12:52:21
    Üyeliği durduruldu
    aslında projelerim için düşünüyorum. tek bi host ile bi kaç site kurabilir miyim onu merak etmiştim.?
  • 27-01-2013, 13:08:29
    Misafir
    ayyas05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aslında projelerim için düşünüyorum. tek bi host ile bi kaç site kurabilir miyim onu merak etmiştim.?
    Böyle bir limitlendirme bulunmuyor

Örneklemek gerekirse Limitsiz Bayi hosting paketimizi kullanan bir müşterimiz 400 kadar site barındırmaktadır. Bu siteler yüksek alan ve trafik gereksinimi duymayan sadece index.html ve birkaç resim bulunduran sitelerdir.

100, 200 kadar normal site barındıran müşterilerimizde mevcut ...

Bizi sıkıntıya sokmayacak şekilde sitelerinizi barındırabilirsiniz. Yanlız 50 site barındırıp her sitenize 50Gb dosya yüklerseniz size daha farklı bir çözüm önerimiz olur

Saygılarımla