• 25-01-2013, 08:48:18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ARKADAŞLAR BİR GARİPLİK VAR...REKLAMLAR ÇIKMIYOR HAKLISINIZ AMA BENCE BU DURUM YOUTUBE UN TÜRKİYEYİ ENGELLEMEK İSTEMESİNDEN KAYNAKLANMIYOR...NEDEN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SÖYLEYİM:
    ŞİMDİ PC Mİ AÇTIM ve 10,9$ dünden bugune adsense hesabıma işlenmiş..eskiden 15-18$ alırdım günlük ..yani yotube türkiyedek ipleri kapatmış olamaz yoksa ben orda 10$ deil 0 görmezmiydim?? görüntüleme sayım düşük cok düşmüş...ama reklam cıkıo ara ara ki bu kadar para gelmiş gözüküo adsenseye

    yani sonuç olarak bu yeni güncellemerden dolayı olan seyler bence bunlar...hepimizde değişiklikleri görüoz..coğu kişi türkiyeden gelen ip leri engelledi gibi düşünüo ama bence öle deil durum.yazdıklarımı okurlarsa fikirleride deişir belki.
  • 25-01-2013, 15:02:25
    Üyeliği durduruldu
    Bende normal görüntüleme günlük 15 bin civarıydı yaklaşık 1 haftadır 250-300 e kadar indi,şimdi sorun olsa hepsinde olması lazım ve 0 olması lazım görüntüleme sayısının ama öyle de olmuyor,ilginç bi durum.
  • 25-01-2013, 15:11:41
    arkadaşlar değişiklik olan varmı bende de aynı sorun para kazanma aktif ama reklam yok :S değişiklik olursa haberleşelim lütfen.iyi forumlar
  • 25-01-2013, 17:20:34
    Sorun bende de var ama adsense raporlarinda goruntulenme ve kazanc az da olsa var.
  • 25-01-2013, 17:22:42
    Üyeliği durduruldu
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yabancı videolar yükleyenlerde sorun yok diye biliyorum zira benim bu yaşananlarda şuan için bi kaybım,zararım yok.hem kendi videolarımda hem başkalarının videolarında reklam göremiyorum ama adsense panelime baktıgımda gösterimler de tıklamalarda normal.yani ben reklam göremiyor olsamda videolarımı izleyenler yani amerika-ingilterede bu sorunun olmadıgını düşünüyorum.yükledigim videoların tamamına yakını bu iki ülkeden gelenler ve bende bi sorun yok.
    hocam bende yabancı video yüklüyorum. Sadece 2-3 türkçe kelime geçen 2 tane video var. Ama bende 4 gündür hiç reklamlarımı göremiyorum ve hiç kazanamadım. Videolar genellikle Amerikadan izleniyor.
  • 25-01-2013, 18:23:46
    AhmetMutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bende yabancı video yüklüyorum. Sadece 2-3 türkçe kelime geçen 2 tane video var. Ama bende 4 gündür hiç reklamlarımı göremiyorum ve hiç kazanamadım. Videolar genellikle Amerikadan izleniyor.
    valla bilemiyorum hocam,ben dünü şu şekilde kapamışım;

    gösterim : 1.324,tık : 37 ,kazanç : 3,30 $

    bendede reklamlar çıkmıyor diye ben bikaç gündür video yüklemiyordum.dün farkettimki işte ben görmesemde çıkıyor.bu yüzden normal bi şekilde yüklemeye devam edicem tekrar.
  • 25-01-2013, 20:39:38
    arkadaşlar işin tuafı şu kanallarıma bakıyorum reklam cıkmıo bugunki izlenme oranlarıma bakıom baya düşük. ama kazancıma bakıom bugun anormal bir artış var...valla anlamadım.sanki geçmiş günlerin kaybını youtube adsenseye yansıtıo gibi yoksa bu saatler asla 13$ olamazdım
  • 25-01-2013, 20:53:22
    Üyeliği durduruldu
    5 gündür 0.15 altına düşmeyen tbm 0.05'de geziyor 2$ için yırtınıyoz valla

  • 26-01-2013, 15:37:02
    bende de gözükmemeye başladı yav