• 19-01-2013, 22:44:40
    Merhaba,
    Videoları toplu olarak yükleyince veya yükletince otomatik olarak para kazanmaya ayarlıyken kanal, para kazanma ikonu sürekli "inceleniyor" olarak yeşil pozisyonya kalıyor ve günler geçsede beyaza dönmüyor.Sonunda da uygun bulunmadı diyordu...
    Ben de tek tek yüklemeye başladım videoları ve video yuklendıkten sonra aktıf etmeye basladım para kazanma seceneğini, böyle yapınca bi kac vıdeoda dırek beyaza dondurdu, bıkac tanesınde de ac kapa yaparak zorla da olsa beyaza dondurebıldım ama o da sıkıntı yarattı ve artık hıcbı sekılde yukledıgım vıdeo aktıf olmuyor.. Bu konuda herkes sıkıntı yasıyor mu yoksa sadece bende mı var?

Telif hakkı vs. olmayan her yukledıgınız vıdeoda direk olarak aktıf oluyor mu reklamlarınız?
    Genel olarak bu süreçte neler yasadıgınızı paylasırsanız sevınırım. Veya bu sorunun neden kaynaklanacagını bılen var mı?
  • 19-01-2013, 22:53:04
    telif hakkı olmayan videolarda yüklenir yüklenmez ya da en fazla 2 dakika içerisinde kendiliğinden beyaz oluyor bende, saçma olabilir ama videonun süresine görede incelenme süresi değişebilir belki
  • 19-01-2013, 22:56:09
    yigit1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telif hakkı olmayan videolarda yüklenir yüklenmez ya da en fazla 2 dakika içerisinde kendiliğinden beyaz oluyor bende, saçma olabilir ama videonun süresine görede incelenme süresi değişebilir belki
    2 günde beyaza döndürmedi. Parnoyak oldum valla, youtube bana kafayı taktı gibi geliyo nedense
  • 19-01-2013, 23:00:33
    hocam ismini,açıklama ve etiketi mesala resimler diye yapıp para kutucuğundaki işareti kaldırın değişikliği kaydedin hemen ardından yine para kutucuğunu aktif edip bakın F5 ile sayfayı yenileyin beyaza dönecektir sonra tekrar ismini açıklamayı girirsiniz.Eğer youtubeye videoalrı yüklerken bir telif hakkı uyarısı vermediyse bu dediğim şey %98 olur.
  • 19-01-2013, 23:11:33
    Hocam Ben kendim ilk önce videonun ismini ''videom1'' gibi birşey yapıyorum açıklama etiket falan girmiyorum. Video işlendikten sonra para kutucuğundaki işareti kaldırın değişikliği kaydedin hemen ardından yine para kutucuğunu aktif edip bakın F5 ile sayfayı yenileyin(Bazen 2-3 kere tekrar etmek gerekior.) bu şekilde beyaz para kazanma aktif olcaktır. Sonrasında Videonun ismini etiketlerini ve açıklamalarını değiştirebilirsiniz..
  • 19-01-2013, 23:20:16
    vatancafe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ismini,açıklama ve etiketi mesala resimler diye yapıp para kutucuğundaki işareti kaldırın değişikliği kaydedin hemen ardından yine para kutucuğunu aktif edip bakın F5 ile sayfayı yenileyin beyaza dönecektir sonra tekrar ismini açıklamayı girirsiniz.Eğer youtubeye videoalrı yüklerken bir telif hakkı uyarısı vermediyse bu dediğim şey %98 olur.
    MuzZi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam Ben kendim ilk önce videonun ismini ''videom1'' gibi birşey yapıyorum açıklama etiket falan girmiyorum. Video işlendikten sonra para kutucuğundaki işareti kaldırın değişikliği kaydedin hemen ardından yine para kutucuğunu aktif edip bakın F5 ile sayfayı yenileyin(Bazen 2-3 kere tekrar etmek gerekior.) bu şekilde beyaz para kazanma aktif olcaktır. Sonrasında Videonun ismini etiketlerini ve açıklamalarını değiştirebilirsiniz..
    hocam bende aynısını yapıyodum, bi kaç sefer onuda yedi daha sonra onuda yemez oldu.. valla paranoyaklığım artıyo. kesin bana taktı bu youtube.
  • 20-01-2013, 03:20:46
    Üyeliği durduruldu
    canerserbest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bende aynısını yapıyodum, bi kaç sefer onuda yedi daha sonra onuda yemez oldu.. valla paranoyaklığım artıyo. kesin bana taktı bu youtube.
    Tr den dizi paylaşımları yada içerisinde müzik olan bir video yada yabancı büyük kanalların telif hakkı almış olduğu videoları paylaşırsan etikette girmesen video isminide değiştirsen uyarı alırsın videon incelemede kalır.Böyle oldumu sil gitsin o videoyu.
  • 20-01-2013, 12:34:58
    Bendede aynı sorun sadece 1 kanalımda 1 hafta oldu , iki gündür düzeldi artık hiçbir sorun kalmadı , youtubeden kaynaklanan bir sorun olabilir.
  • 20-01-2013, 12:37:31
    sürekli inceleniyor uyarısı alıyorsanız videonun para kazanma özelliğini kaldırın ve bi kaç dakika sonra tekrar aktif edin. anında para kazanılan yazacaktır