Sneijder, Sonunda Galatasaray'da
256
●11.317
- 21-01-2013, 02:08:44durumlar içler acısıby_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
twitter'da ki şu resime de bakar mısınız
küfürlü gözükebilir.

Bunlar olan şeyler
-Şimdi Exwore'de de nerden baksan 1.95 boy var normal jokey gibi görmesi ama tüm Barça'lılar kısa
-Para konusuna bence kimse girmesin...Krasic 7 + kendi parası x 4yıl + Meireles 10 + kendi parası ---Sow 13 + kendi parası... ve yıllar önce bu fb yönetiminin M.Topuz'a 7.5 m euro + ona para verdiğini biliyoruz.
Hani bence çokta büyük bir para değil...Sow'u çıkar diğerleri eder mi o kadar, size bırakıyorum.
Bugün 1 senelik reklam anlaşması yapan Beren Saat veya öyle isimler 1 milyon tl alıyor...Bu adam bize katkı sağlayacak, para kazandıracak forma + sponsor reklamı vs (hatırlayın R.Carlos banka reklamında oynuyordu) ve tüm dünyaya reklam yaptı + yapacak.Millet Galatasaray'ı konuşacak, Fifa - Pes veya menejerlik oyunlarında transfer eden online /offline kullanıcılar gelip Galatasaray'dan alacak.Yani işin içinde büyükte bir reklam var.
Büyük için atılmış iyi bir adımdı.Ha şu an bize farklı mevkilerde ve çalım gücü yüksek oyuncular gerekli olsada böyle bir isim de lazımdı.
Onun için biten bu Türk futbolunda böyle şeyler güzel.Tabi ben Galatasaray'lıyım benim için ayrı bi güzel.
- 21-01-2013, 05:17:29Üyeliği durduruldu2 sene oncesinde GS'nin ortadaki uclusu - Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Baris Ozbek
Bizdeki orta uclu Alex, Emre, Baroni.....
Simdi GSnin simdiki ortasahasi- Melo, Selcuk, Sneijder
Bizim ortasaha - Baroni, Meireles, Mehmet Topal.
Vizyon farki bu olsa gerek.
- 21-01-2013, 11:03:51Bekq kardes kızma ama şuna katılmıyorum Alex gitmedi Alex'i Aykut ve Aziz ikilisi harcadı mecbur gitti.Resmen kendi çıkarlarını fenerin çıkarları önüne koydular Alexi harcadılar.Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse geçmiş konu bizim yeni transferimiz hayırlı olsunnnn eee bi yeni forma daha almalı artık
- 21-01-2013, 11:37:49Banada al yaaJiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parçalı Sneijder forması istiyorum
Hem sevap kazanırsın hem kulup kazanır. Hemde çatlayan çatlar
Herkes kazanır