• 21-01-2013, 01:41:46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
  • 21-01-2013, 02:08:44
    by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    durumlar içler acısı

twitter'da ki şu resime de bakar mısınız küfürlü gözükebilir.

Bunlar olan şeyler

-Şimdi Exwore'de de nerden baksan 1.95 boy var normal jokey gibi görmesi ama tüm Barça'lılar kısa

-Para konusuna bence kimse girmesin...Krasic 7 + kendi parası x 4yıl + Meireles 10 + kendi parası ---Sow 13 + kendi parası... ve yıllar önce bu fb yönetiminin M.Topuz'a 7.5 m euro + ona para verdiğini biliyoruz.

Hani bence çokta büyük bir para değil...Sow'u çıkar diğerleri eder mi o kadar, size bırakıyorum.

Bugün 1 senelik reklam anlaşması yapan Beren Saat veya öyle isimler 1 milyon tl alıyor...Bu adam bize katkı sağlayacak, para kazandıracak forma + sponsor reklamı vs (hatırlayın R.Carlos banka reklamında oynuyordu) ve tüm dünyaya reklam yaptı + yapacak.Millet Galatasaray'ı konuşacak, Fifa - Pes veya menejerlik oyunlarında transfer eden online /offline kullanıcılar gelip Galatasaray'dan alacak.Yani işin içinde büyükte bir reklam var.

Büyük için atılmış iyi bir adımdı.Ha şu an bize farklı mevkilerde ve çalım gücü yüksek oyuncular gerekli olsada böyle bir isim de lazımdı.

Onun için biten bu Türk futbolunda böyle şeyler güzel.Tabi ben Galatasaray'lıyım benim için ayrı bi güzel.
  • 21-01-2013, 02:15:54
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    zugurt tesellisi mode: on

zugurt tesellisi mode: off

biz gidek altaydan stoper alak adamlar sniejderi alsin sonrada gel vittekin attigi gole sevin.
  • 21-01-2013, 05:17:29
    Üyeliği durduruldu
    2 sene oncesinde GS'nin ortadaki uclusu - Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Baris Ozbek
    Bizdeki orta uclu Alex, Emre, Baroni.....

Simdi GSnin simdiki ortasahasi- Melo, Selcuk, Sneijder
    Bizim ortasaha - Baroni, Meireles, Mehmet Topal.

Vizyon farki bu olsa gerek.
  • 21-01-2013, 07:56:04
    hayırlı olsun

• 21-01-2013, 10:30:20
    Yav adam gelmiyor Galatasaray'a sallıyorsunuz geliyor Galatasaray'a sallıyorsunuz Nasıl iş anlamadım
  • 21-01-2013, 10:35:22
    Üyeliği durduruldu
    Allah'tan Alex gitti. Zira Lincoln, Misimovic, Elano + o bölgeye kim gelirse gelsin Alex'le kıyaslanıyordu

Şaka maka çok büyük transfer. Tebrik ederim.
  • 21-01-2013, 11:03:51
    Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah'tan Alex gitti. Zira Lincoln, Misimovic, Elano + o bölgeye kim gelirse gelsin Alex'le kıyaslanıyordu

Şaka maka çok büyük transfer. Tebrik ederim.
    Bekq kardes kızma ama şuna katılmıyorum Alex gitmedi Alex'i Aykut ve Aziz ikilisi harcadı mecbur gitti.Resmen kendi çıkarlarını fenerin çıkarları önüne koydular Alexi harcadılar.

neyse geçmiş konu bizim yeni transferimiz hayırlı olsunnnn eee bi yeni forma daha almalı artık
  • 21-01-2013, 11:37:49
    JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bekq kardes kızma ama şuna katılmıyorum Alex gitmedi Alex'i Aykut ve Aziz ikilisi harcadı mecbur gitti.Resmen kendi çıkarlarını fenerin çıkarları önüne koydular Alexi harcadılar.

neyse geçmiş konu bizim yeni transferimiz hayırlı olsunnnn eee bi yeni forma daha almalı artık
    Banada al yaa Parçalı Sneijder forması istiyorum Hem sevap kazanırsın hem kulup kazanır. Hemde çatlayan çatlar Herkes kazanır