ingiltereden Eşya getirip Satmak istiyorum
7
●205
- 16-01-2013, 01:39:21Merhabalar ablam ingiliz vatandaşı ve durmadan gir çık yapıyor ordaki hesaplı ve kaliteli magazalardan getircegimiz urunleri satmak istiyorum .Deneme amaçlı bu ayın 25 i gibi ablam gelicek bin 2 bin tllik eşya alıp ilk baş piyasa kontrolu yapmak istiyoruz.Ben bu eşyaları 2. el gibi satabilirimiyim herhangi sıkıntı olurmu?illaki fatura kesmem gerekiyormu ? fatura kesemem gerekiyorsa bunu nasıl yapabilirim?biraz yardımcı olursanız sevinirim.
- 16-01-2013, 11:38:17hocam şimdilik ne oldugunu söylemek istemiyorum marka olarak ingiltere markası bebek giyim üzerine kaliteli ve uygun fiyat Türkiyede isminin duyulcağına eminim çünkü kaliteli ve uygun fiyatlı ..Kalitesini nasıl anladınız derseniz burdan hem öteki ablam kullandı ve halen yeni gibi eşyalar daha sonra arkadaş tavsiyesi ile 2 arkdaşına önerdi onlarda gayet memnun kaldıfuture adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-01-2013, 18:23:23tabiki ben ilk baş piyasaya bakıcam bana gelen maliyeti hesaplamış olucam ama işte bunları sıfır ürün diye satamam heralde 2. el diye satmam gerekio?yakese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-01-2013, 11:43:58tkmaxx ya da charity shop lar ucuz değil mi?future adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-01-2013, 14:46:59Tkmaxx tabi ki ucuz örneğin 100-200 pound'luk calvin klein cüzdanlar 20 pound oluyor, herkes alıyor.gunix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-01-2013, 20:51:24ingiltereden ürün getirmek bana başta biraz ters göründü zira herkes çinden getiriyor. ingiltereye gelen ürünlerin de yüzde doksanı çinden geliyor zaten.
ama piyasada pek bulunmayan ve çok kelepir bişi buldum diyosanız o ayrı. küçük çaplı satışlar yapabilirsiniz bavulda getirip ama biraz fazla mal getirseniz vergisi girer işin içine.
küçük çaplı bir alıcı mağaza veya bir müşteri kitlesi (okulda işte mahallede) bulup sürekli devam edebilirsiniz gibime geliyor.