[COLOR="Silver"]
Sedo ödememi yaparmı?
4
●2.043
- 15-01-2013, 23:40:19Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaşlar sedoya başladım ve günlük gelirim dün 7 euro bugün 10 euro git gide artacağını biliyorum kesinti vs varmı ödeme tarihleri nedir kesinti varsa ne kadardır bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. RPM vs nedir bilmiyorum.
[COLOR="Silver"]
- 15-01-2013, 23:44:14paypala ödeme alırsanız kesinti olmuyor euro hesabı actırıp iban numaranızı ekleyerekte bankaya ödeme alabilirsiniz. sitelerden hit basarak kazanıyorsanız bu miktarı ödmeyi aklınızdan cıkartın cünkü bu tür yöntemlere karşı sedo gayet akıllı ve hileyi hemen tesbit eden bir sistemi var. eğer hile varsa ödeme alamazsınız.
- 16-01-2013, 10:26:01Üyeliği durdurulduBi kaç arkadaşın geliştirdiği yöntemi kullanıyorum ödeme yapıyor dendi. İş bankası hesabım var TL hesabı yurtdışından diğer şirketlerden gelen euro ödemeleri TL olarak alabiliyorum acaba bundada alabilirmiyim?EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-02-2013, 14:40:21Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.sedo parayı gönderiyor fakat işbank ve belki diğerleri de 15 gün bekletiyor komisyon kesmemek için hemen istersen komisyon alıyor tl ve $ için farklı %10 ile 30 arası değişiyor diye biliyorum...