• 20-01-2013, 12:22:15

Bu adama oy verdiğiniz sürece bunları çekmeye mahkumsunuz..
  • 20-01-2013, 12:38:47
    Üyeliği durduruldu
    Kadirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiç devlet zarar girmek istermi. şeker kaşıgıyla ver bol kepçe ile al. harc kalktı dedik okula geldik adımız yazıyor ödenecek tutar : 95 Tl neymiş o pay şu yüzden vs diye aldılar yine
    siz 95tl icin yaniyorsunuz birde benim gibileri dusunun 1600Tl den bahsediyoruz
  • 20-01-2013, 12:40:03
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    siz 95tl icin yaniyorsunuz birde benim gibileri dusunun 1600Tl den bahsediyoruz
    cebinde 5 tl bile yokken 95 tl sizin 1600 tl bedel oluyor. öylede böylede devlet hertürlü alıyor.
  • 20-01-2013, 12:42:47
    Her şey bir tarafa da benim çözemedim bir şey var. Herkes hükümete karşı, AKP düşmanı. Ancak sandıklar açıldığında 3 dönemdir AKP başa geliyor ? Yoksa insanlarımız sadece toplum psikolojisiyle, bulunduğu ortamlarda karşı çıkıp, sandıkta oy mu veriyor ?

Amacım tartışmak değil ya da kimseyi savunmak değil, sadece merak.
  • 20-01-2013, 12:47:08
    Üyeliği durduruldu
    Kadirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cebinde 5 tl bile yokken 95 tl sizin 1600 tl bedel oluyor. öylede böylede devlet hertürlü alıyor.
    evet haklisiniz ama ayni egitimi, ayni hizmeti aldigima ragmen birileri 30 lira, digeri 780 lira odemesi hic te adil degil. Kendi durumumdan bahsediyorum, universiteyi uzatma falan filan da yok, tek sorun T.C kimligimiz olmamasi

ve bu turk-yabanci ayrimi sadece turkiyeye ozel
  • 20-01-2013, 12:50:18
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar ben Bülent Ecevit Üniversite'sinde okuyorum. Örgün öğretimim. Daha bu sene yazıldım ve okul benden 5 TL bile para almadı. Fakat notlarıma bakmak için girdiğim ekranda şöyle bir yazı var;

Yani bu harçlar okulu uzatanlardan alınacak + bu yazı 1 aydır var yeni değil.

Siyasi yön dışında birazda bilgi verelim
  • 20-01-2013, 17:58:27
    ak partiyi savunanlar gel sancaktepeye gor halimizi anca mynette cikan haberlere polis sole polis bole sabahin 8den beri serefsizlerle ugrasiyoz burada adamlara tavizi erdiler hadi gelin akp savunuculari evde rahat rahat hicbir sey olmuyomus gibi oturmakla olmuyo gelin gorun simdi digeceksinki parasinida aloyosunuz bafsin parasi ulkenin halini gormek icin belli basli yerlerde sizde bulumu donen siyaseti ulke oyle hale geldiki pkkli polisden daha degerli oldu ben solemiyorum yasadiklarimiz soluyo sozun kisasi cebini uc bes kurus gordu diye oma buna oy vermeyi birakin yakinda uc bes kurus bulamiya ak hale geleceksiniz kusura bakmayin ama

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:57:00 --

telefondann yaziyorum yazim yanlislarim icin affola
  • 20-01-2013, 20:55:36
    burda okadar siyasi mesajları değilde "ikinci öğretimlerden alındığını" belirttiğim mesajımı silen kafayı anlamakta güçlük çekiyorum.
  • 20-01-2013, 20:56:52
    RappLzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vergimi Eksiksiz verdim halende veriyorum herşeyden zaten alıyorlar kdv diye

+
    Evimin onunu her sene yenilenen fuzuli kaldırım taşı parasını akp bi belediye başkanı mahalle sakınlerinden toplatıyor vermeyenlerin evine zabite gonderip apartmanda rezil ediyor

+
    Tüm dünyada en pahalı benzini biz alıyoruz
    +
    Her sene doğalgaza zam geliyor
    +
    Çevreyi kirletmeyelim diyen başbakan her sene bedava kömur dağıtıyor

İstersen daha sayar uzatırım ben
    İyi güzel diyorsun da bunları kaldıracak benzini 1 tl yapacak bir Cem Uzan Vardı o da gitti
    Neyse kardeşim seçim tartışması kısır bir döngü seçim zamanı cebine bakarsın ailevi durumuna bakarsın mutluysan aynı partiye verirsin...Ekonomi bozulduğu anda Ak Parti falan kalmaz kimse cebimde para yok ama Ak Partiye oy vereyim demez.
    Ama bazıları mutlu olsada olmasa da aynı partiye veriyor bu işten vazgeçilmeli bazıları MHP'nin başına xx geçse bile MHP(vb) oy veririm dedikçe Türkiye'nin durumu aynı kalır...