• 14-01-2013, 22:47:32
    Merhaba arkadaşlar:
    Youtube hesabı açtım, kanal ekledim, farklı bir mail hesabımla adsenseyi bağlamak istedim ama Bu özellik şu an ülkenizde kullanılamıyor. Daha fazla bilgi edinin. sorunuyla karşılaştım.

Youtube' daki hesabımdaki ülkem amerika
    Adsense hesabımda Türkiye (Adsense hesabımdaki ülkeyi değiştiremiyorum)

Youtube kanalımı nasıl adsenseye bağlayabilirim?
  • 14-01-2013, 22:52:31
    Youtube amerika ise sıkıntı olmaması lazım benimde youtube amerika adsense türkiye sıkıntısız halletmiştim muslera hocamızın videosunu bir izleyin ona göre yapın isterseniz
  • 19-03-2013, 09:21:23
    Bende de aynı sorun oldu. para kazanmanın yanında yeşil yanıyor ancak "Para kazanma ayarlarını grüntüleyin" e tıkladığımda bu özellik ülkenizde aktif değil diyor. dün böyle değildi, muslera nın videosundaki gibi adsenseyi bağlamıştım. bu neden olabilir ki?
  • 19-03-2013, 09:54:17
    zege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende de aynı sorun oldu. para kazanmanın yanında yeşil yanıyor ancak "Para kazanma ayarlarını grüntüleyin" e tıkladığımda bu özellik ülkenizde aktif değil diyor. dün böyle değildi, muslera nın videosundaki gibi adsenseyi bağlamıştım. bu neden olabilir ki?
    adsense degil zaten youtube hesabındaki ayarlardan amerika seçilmesi gerek yoksa iş zora girer çünkü adsense hesabında amerika seçerseniz o degişmiyor sonradan.sizin soruna gelince,yeni tasarımda amerika yapmanız gereken ayar nerede diye baktım ama göremedim.siz nereden seçtiniz amerikayı?sayfanın altındaki dil,ülke bölümünden bahsediyorsanız bu hatayı vermesi normal çünkü oradan amerikayı degiştirmenizin bu olayla alakası yok...fakat dedigim gibi yeni tasarımda nerede oldugunu bende göremedim.büyük ihtimalle yeni bi gmail hesabı açsanız.hesabı açarken amerikayı seçerseniz youtube ayarı otomatik amerika olur diye düşünüyorum ama sadece bi fikir tabi...yeni tasarımda nereden degiştigini bilen birisi varsa yardımcı olacaktır size.
  • 19-03-2013, 10:55:37
    Evet! şimdi farkettim yeni hesaplarda otomatik böyle diyor, IP adresine göre zannediyorum bu uyarıyı veriyor. TR IP adreslerini değiştirmek gerekiyor.