• 14-01-2013, 19:47:10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhabalar,

100K bir sayfamın yayın hakları alındı itiraz ettim lakin bu konu ile ilgili önerileriniz var mı?
  • 14-01-2013, 20:07:26
    Sayfayı satmayı düşünürseniz sayfa linkini pm atarmısınız.
  • 14-01-2013, 21:48:30
    Bir kaç gün önce bi arkadaşa yazdığım post sizde uygularsanız şansınız var yayın hakkının açılması için.
    sistemim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İtiraz er butonuna tıkaldığınızda aşağıdaki mesajı yazıp yollayın buna paralel sayfalarınızda paylaşıma normal devam edin kesinlikle. Sayfa hayranlarınıza gözükmemesi önemli değil. Burada sizin istikrarlı bir paylaşım yaptığınızı görmeleri açısından. Sayfanızın yayın hakkının açılması noktasında şansınızı artırır.

"Merhaba ... tarihinde sayfamızın yayın hakkı alındı. Sayfamız hayranlar tarafından sevilen ve süreli takip edilen bir sayfaydı. Sayfamızın yeniden incelenip yayın hakkının açılmasını istiyoruz."

Şeklinde açıklama yaparsanız yeterli olacaktır. maximum 2 hafta içerisinde cevap gelecektir. Ek olarakta sürekli itiraz etmeyin. Bu dediğimi yaptıktan sonra ssabırla bekleyin.

İnşallah açılır. Kolay gelsin...
  • 14-01-2013, 22:13:45
    sistemim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir kaç önce bi arkadaşa yazdığım post sizde uygularsanız şansınız var yayın hakkının açılması için.
    hocam bahsettiğiniz metni wall post izni kapatılan uygulamalar için kullanıyordum ve 2-3 güne açılıyordu.

Ancak geçen hafta aynı metni denediğimde hesapta uygulama açma izni süresiz olarak kapatıldı.
  • 14-01-2013, 22:18:00
    GBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bahsettiğiniz metni wall post izni kapatılan uygulamalar için kullanıyordum ve 2-3 güne açılıyordu.

Ancak geçen hafta aynı metni denediğimde hesapta uygulama açma izni süresiz olarak kapatıldı.
    Uygulamada daha önce denemedim bilmiyorum.

Aytaç - arkadaşın sayfası için yazdım işe yarar belki diye denemesinde fayda var.