• 08-01-2013, 23:37:42
    curl ile bir siteye giriş yapmaya çalışıyorum. localhostta sorunsuz şekilde giriş yapıyorum ama hostta çalıştırınca çerezler tarayıcada etkin değildir diye uyarı alıyorum. http://www.eu5.org ücretsiz hostunu kullanıyorum. hostla ilgili bir sorun sanırım ama anlayamadım.
    kodlar şöyle;
    $ch = curl_init(); // oturumumuzu açtik
    curl_setopt ($ch,CURLOPT_USERAGENT,$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); // tarayici bilgilerini gönderirir
    curl_setopt($ch,CURLOPT_REFERER,$url); // geldigimiz sayfa
    curl_setopt( $ch , CURLOPT_URL ,$login); //  url sine baglanma islemi tanimladik<
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false); //https sayfalarina giris için ssl sorgulamayi kapatir
    curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIESESSION, 1); // önceki oturumun çerezlerini yok sayar
    curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEJAR,"cookies.txt"); //gelen çerezleri dosyaya atti
    curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEFILE,"cookies.txt"); // çerezleri dosyadan okudu
    curl_setopt( $ch , CURLOPT_RETURNTRANSFER , 1 ); // verileri direk ekrana basmaz
    curl_setopt( $ch , CURLOPT_HEADER , 0 ); // browsera giden yönlendirme, cokie gibi verileri alir
    curl_setopt( $ch , CURLOPT_FOLLOWLOCATION , 1 ); // sayfayi otamatik yönlendirir
    curl_setopt($ch,CURLOPT_TIMEOUT,60); // 60 saniye içinde sayfa cevap vermezse program durur
    curl_setopt($ch,CURLOPT_POST,1); // post gönderecegiz
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_dizisi); // post dizisindeki verileri gönderirir. name yazanin karsiligi alinacak.

$veri = curl_exec($ch); // oturumu isleme soktuk ve gelen veriyi $veri degiskenine aldik
    echo $veri;
  • 08-01-2013, 23:49:22
    cookies.txt dosyasının izinlerinin 777 olduğundan emin ol
  • 09-01-2013, 01:13:54
    caqlayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cookies.txt dosyasının izinlerinin 777 olduğundan emin ol
    777 yaptım şimdi ama deneyemiyorum facebook bağlantı kuracaktım oda açılmıyor şu anda
  • 09-01-2013, 16:28:01
    777 yasaklı olabilir 755 ver
  • 09-01-2013, 19:43:32
    oophp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    777 yasaklı olabilir 755 ver
    777 kabul etti ama hala olmuyor. cookies.txt ye baktığımda çerezleri alıyor giriş yapmış gibi görünmüyor. echo çalışmıyor hostta beyaz ekran geliyor. localde sorun yok
  • 09-01-2013, 22:57:43
    hala çözemedim başka fikri olan varmı
  • 16-01-2013, 03:11:16
    ebroker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hala çözemedim başka fikri olan varmı
    yönlendirme varsa
    FOLLOWLOCATION Kullan

ayrıca beyaz ekran ise RETURNTRANSFER kontrol et TRUE ise echo curl_exec($ch); dene

herşey tamam ama yine olmuyor diyorsan kodları koy
    tahminle ilerisine gidememek doğladır; eğer çözdüysen sorunun ne oldugunu bildir bari
  • 16-01-2013, 07:24:02
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba, freewebhostingarea.com (freewha.com) sunucudaki sayfalara sayfalar tarafından veri yazılmasına izin vermiyor, sırf bu yüzden onlarca projem mahvoldu. Ücretli hostun yerini hiçbir şey tutamaz...