• 16-01-2013, 10:48:37
    Bunu yazmayacaktım fakat dün yapılan saygısızlıktan sonra artık yazmanın zamanı gelmiş. 7 Yıllık isimtescil hesabımı en yakın zamanda sonlandıracağım. Satın aldığın hosting paketinde limitsiz diye sunulan hizmetin tamamen yalan ibaret olduğu açıkça ortaya çıktı. Anlık olarak sitenin yüksek hit alması sonucu aşırı yüklenmeden dolayı site şu an erişime kapalı.

7 Yıllık İsimtescil Hesabının Özeti;
    * Cevaplanmadan silinen talepler
    * Alakasız geçiştirici cevaplar
    * Berbat hosting ve sunucular
    * Kendi hatalarından dolayı kaybolan veriler
    * Ayrı sunuculara kurulan FTP ve database hesapları

ve tonlarca sorun. Siz siz olun asla ve asla bu hataya düşmeyin. Eğer projeniz sizin için değerliyse bir emek sarf ediyorsanız, verdiğiniz emeğin tam karşılığını almak istiyorsanız isimtescil uygun bir firma değil.
  • 17-01-2013, 10:42:20
    tavsiye etmiyorum ilkin zaten siteye gün içerisinde çoğu kere ulaşılamıyor bir açılıyor bir açılmıyor durum böyle iken birde host almak mantıklı olmayacaktır. domain almakta pek mantıklı değil registrant bilgisinde kendileri geçmekte. Bir domainimi yaklaşık 2 ay önce transfer ettim ama hala panelimde görünüyor ve yenileme yapmak istediğimde harbi harbi ödeme sayfasına gidiyorum.
  • 19-01-2013, 20:58:54
    Üyeliği durduruldu
    Ben isimtescili iyi biliyorum , domaini alabilirsin fakat anlık mesaj veremiyorlar , hostunu başka bir firmadan almanını tavsiye ederım arkadaşların'da dediği gibi.
  • 15-11-2013, 15:50:56
    konuyu hortlatasım geldi.. isimtescil' den host aldık asp için aman abi sakın biliyorum sorunlu olduklarını kendim için değil firma için aldım .. Bu kadar boş bir firma olamaz. Adamlara googlebot siteye erişmiyor kapalıymış site diyorum. Biz optimizasyon işlerine bakmıyoruz diyorlar. Kapalıymış bakın şu şu tarihlerde (Özellikle geceleri ve sabaha karşı ) kapalı diyorum hosting yöneticinizle görüşün dediler yaa sizsizin o dedim .. Biz reseller aldığımız için göremiyorlarmış.. Böyle absürt bir firma....

not: google bu sayfa çıkıyor diye yazıyorum. Maksat seo olsun rezillik 2. sayfalara düşmesin diye canlandırayım dedim ..
  • 16-11-2013, 16:56:55
    En kısa sürede isimtescilden elimi ayağımı çekmek istiyorum. Bir hata ettim ve kendilerinden host aldım. Sitelerde sürekli kapanmalar, yavaşlamalar. Artık çekilmez bir hal aldı. Kimseye hiçbir şekilde tavsiye etmem, bulaşmayın derim.
  • 16-11-2013, 21:55:16
    Üyeliği durduruldu
    Bulaşma derim siten bir VAR bir YOK olur
  • 16-11-2013, 21:56:06
    Üyeliği durduruldu
    domain konusunda isimtescil iyidir
  • 16-11-2013, 22:03:03
    domain konusunda süperler

ama hosting bulaşma..
  • 27-02-2014, 06:27:35
    Hosting aldım. sunucuda kullandığım web sitemin mx ayarlarımı ayarladım sadece mail için kullanıyorum. Üyelerin mailleri inboxa düşüyor