• 10-01-2013, 20:04:17
    Üyeliği durduruldu
    Site adresi: Pm ile isteyin
    Site için istenen fiyat: 600 > 500 >300 Ye indirildi bu fiyatada satılmassa siteyi kapatırım daha iyi artık
    Sitenin aylık getirisi: 50 - 60 Dolar
    Sitenin açılış tarihi: 2010
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Hileleri
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 600 - 700 - 800
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2.5 yaşında PR 0
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
    Hosting dahil midir: Hayır
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanssız Vbulletin
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Lisans Yok
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

site tekrar üyelerin konu açmasına açıldı 1 2 aya üyeler yine aktif şekilde siteye konu girmeye başlar zaten bilinen bir site
    site aşağıdaki resimlerdede görüldüğü gibi senelerdir adsense ile sıkıntısı olmadan yayın yapmaktadır, bir çok kişi bilirki bu tür uzun soluklu siteler daha yüksek fiyatlara satılıyor ummadığım bi yerde iş başvurum kabul olundu siteyi satma sebebim budur artık ilgilenmicem ve bu site ben askerdeyken beni hiç harçlıksız bırakmadı 4 ay boyunca hiç çarşı yüzü görmediğim halde site forum sitesi olduğu için üyelerin açtığı konularla sürekli canlı kaldı ve aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi getiriside arttı ben askerden geldikten sonra üyelerin konu açmasını durdurdum ve yaklaşık 200 k konuyu virüslü olduğu için sildim hit kaybı bundan sonra yaşandı fakat virüslü içeriklede duramazdı site velhasıl böyle cefakar siteyi ilgisiz bırakıp kapanmasını istemiyorum satma sebebim budur sitenin index sıkıntısı yoktur açılan konular index alır domain gerçekten güzel bir domaindir Site COM uzantılıdır ve NET uzantısıda siteyi alan kişiye vereceğim

2012 Temmuz ayından sonra kazanç yüksek görünüyor temmuz ayına akadar reklam gelirleri sadece sattığım siteye aittir Temmuz ayından sonrakiler ise askerden geldikten sonra açtığım diğer site ile ortak getirisidir resimdede görüldüğü gibi site aylık 270 dolarda getirmiştir ama ben son ayki getirsi üzerinden satıyorum aralık ayı getirisi 54.32 dolardır

Site default temalı 3.8.4 vbulletin sürümüdür merak edilecek bi tarafı yok lütfen meraktan pm istemeyin pm gönderdiğim kişilerde olumlu yada olumsuz dönüş yaparsa sevinirim

Adsense Ekran Görüntüsü

Analitik Ekran Görüntüsü

• 10-01-2013, 20:07:27
    Üyeliği durduruldu
    pm alabilirmiyim
  • 10-01-2013, 20:28:00
    pm lütfen
  • 10-01-2013, 21:33:30
    pm alabilirmiyim birde oyun hilelerinde adsense kullanmak yasak diye biliyorum
  • 11-01-2013, 18:03:45
    Üyeliği durduruldu
    pm ler gönderildi meraktan pm istemeyin satış devam ediyor
  • 11-01-2013, 18:08:48
    Üyeliği durduruldu
    bu sitenin değeri bu kadar ucuz olamaz.2010dan bu yana istikrarlı bir durumu söz konusu her ay kazandırmış bana göre min 750-1000 lira eder.

++ Adresi alayım dostum
  • 12-01-2013, 19:32:09
    Üyeliği durduruldu
    pm gönderdiğim arkadaşlar olum yada olumsuz dönüş yaparsa sevinirim sırf meraktan pm istemeyin vbulletin forum sitesi merak edilcek bi tarafı yok
  • 12-01-2013, 20:19:05
    vb sürümü marez midir?
  • 12-01-2013, 20:56:32
    Üyeliği durduruldu
    dewadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vb sürümü marez midir?
    evet konuda belirttim lisanssız diye