Site için istenen fiyat: 600 > 500 >300
Ye indirildi bu fiyatada satılmassa siteyi kapatırım daha iyi artık Sitenin aylık getirisi: 50 - 60 Dolar
Sitenin açılış tarihi: 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Hileleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: 600 - 700 - 800
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2.5 yaşında PR 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanssız Vbulletin
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Lisans Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
site tekrar üyelerin konu açmasına açıldı 1 2 aya üyeler yine aktif şekilde siteye konu girmeye başlar zaten bilinen bir site
site aşağıdaki resimlerdede görüldüğü gibi senelerdir adsense ile sıkıntısı olmadan yayın yapmaktadır, bir çok kişi bilirki bu tür uzun soluklu siteler daha yüksek fiyatlara satılıyor ummadığım bi yerde iş başvurum kabul olundu siteyi satma sebebim budur artık ilgilenmicem ve bu site ben askerdeyken beni hiç harçlıksız bırakmadı 4 ay boyunca hiç çarşı yüzü görmediğim halde site forum sitesi olduğu için üyelerin açtığı konularla sürekli canlı kaldı ve aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi getiriside arttı ben askerden geldikten sonra üyelerin konu açmasını durdurdum ve yaklaşık 200 k konuyu virüslü olduğu için sildim hit kaybı bundan sonra yaşandı fakat virüslü içeriklede duramazdı site velhasıl böyle cefakar siteyi ilgisiz bırakıp kapanmasını istemiyorum satma sebebim budur sitenin index sıkıntısı yoktur açılan konular index alır domain gerçekten güzel bir domaindir Site COM uzantılıdır ve NET uzantısıda siteyi alan kişiye vereceğim
2012 Temmuz ayından sonra kazanç yüksek görünüyor temmuz ayına akadar reklam gelirleri sadece sattığım siteye aittir Temmuz ayından sonrakiler ise askerden geldikten sonra açtığım diğer site ile ortak getirisidir resimdede görüldüğü gibi site aylık 270 dolarda getirmiştir ama ben son ayki getirsi üzerinden satıyorum aralık ayı getirisi 54.32 dolardır
Site default temalı 3.8.4 vbulletin sürümüdür merak edilecek bi tarafı yok lütfen meraktan pm istemeyin pm gönderdiğim kişilerde olumlu yada olumsuz dönüş yaparsa sevinirim
Adsense Ekran Görüntüsü

Analitik Ekran Görüntüsü