• 07-01-2013, 20:35:09
    Merhaba arkadaşlar şu youtube işinden pinim gelmediği için biraz soğudum günlük 1-2 dolar 30 tane yüklediğim videodan geliyor 2 aydan beridir.. Sizde biraz olsun youtubeden gelir elde etmek istiyorsanız bu dediklerime kulak verin..

Öncelikle ingilizce bir youtube hesabı edinin.. Google'da mesela en çok aranan bir kelime "animal videos" var bu kelime sizin hedef kelimeniz olsun..

Öncelikle kanal adınızı Animal videos yapın ardından kanal açıklama kısmına şu alttaki keywordleri girin..

Kanal Ayarlarından

Başlık Kısmına:Animal Videos
    Açıklama Kısmına:Yukardaki resimdeki kelimeleri yapıştırın
    Etiketler Kısmına:Yukarda resimdeki kelimeleri yapıştırın..

Şimdi gelelim video ekleme kısmına öncelikle kaynak bir site bulduk mesela break.com bu site içerisindeki bir videoyu tamamen optimize bir şekilde nasıl gireriz..

Animal yani hayvan demek biz ise bu break.com sitesinde hayvan videolarını arayacağız..

Animal videolarun bölümü burada:http://www.break.com/all-the-animals/

Bu videoyu bulduk:http://www.break.com/index/cat-caugh...prison-2403242

İdm download manager ile indirdik.. indirilen videonun ismini vereceğimiz başlık ile aynı yaptık ve sonuna animal video diye ekledik..

Yani indirilen dosya adı:Cat Caught Smuggling Contraband Into Brazilian Prison Animal Video

Yukardaki dosya ismiyle youtubeye videomuzu upload ettik..

Video başlığı:Cat Caught Smuggling Contraband Into Brazilian Prison
    Video Açıklaması ve videonun etiketleri içinse bulunduğunuz sayfanın kaynağını görüntüleyerek meta description ve meta keywordslerini kullanın..

Ardından bu tür en az 10 tane animal video oluşturduktan sonra bir adet oynatma listesi oluşturun..

Oynatma listesi başlığına:http://ubersuggest.org/ adresinde animal videos ile ilgili ilk 5 anahtar kelimeyi başlığa ve açıklama kısmına girin..

Bunu uygularsanız düzenli gelir elde etmek için büyük bir adım atmış olursunuz..

Bu taktiği ilk uyguladığımda 1 haftada sadece 3 videoda olan yükseliş

• 07-01-2013, 21:12:12
    Üyeliği durduruldu
    denemekte parayla değil ya? sağolun hocam deneyelim bakalım inşAllah dediğiniz gibi olur

yalnız bu sitedeki videolarda youtubedan emped koduyla çekilmiş bi sıkıntı çıkmasın?
  • 07-01-2013, 21:12:24
    doğru taktikler vermişsin. teşekkür ederiz
  • 07-01-2013, 21:16:53
    olcsanteknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    doğru taktikler vermişsin. teşekkür ederiz

Ben olumlu bir yükseliş sağladığım için herkesle paylaşmak istedim.. Bir Allah razı olsun yeterde artar bile
  • 07-01-2013, 21:20:23
    teşekkürler
  • 07-01-2013, 21:22:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Güzel bilgiler hocam teşekkürler
  • 07-01-2013, 21:27:53
    teşekkürler bilgiler için

Bir not da benden :

Arkadaşımız ANİMALS dedi diye herkez aynı sitedeki ANİMALS katagorisine yüklenmesin başka katagoriler de de aynı taktiği uygulayabilirisniz.
  • 07-01-2013, 21:53:05
    Teşekkürler hocam Animals kategorisine girmiyorum
  • 07-01-2013, 22:16:43
    ingilizce bir youtube hesabı edinin derken hocam türkçelerde olmazmı ? yada dilini çevirebilirmiyiz ? adsenseninde ingilizce olmasımı gerek aydınlatın hocam beni sagolun ayrıca