• 06-01-2013, 20:04:17
    Merhaba arkadaşlar,

Kanalıma videoları upload etmeden önce toplu olarak (500-1000 adet) videoların önüne veya arkasına önceden hazırladığımız bir videoyu veya resimi ekleyebileceğimiz bir program var mı?
  • 06-01-2013, 20:05:44
    Profesyonel ariyorsan Sony Vegas cok iyidir onceden kullanmistim artik kullanmiyorum.
  • 06-01-2013, 20:08:03
    Profesyonelliğinden öte hızlı çalışması tercihimdir. Bahsettiğiniz programı inceleyeceğim fakat sanırım program intro hazırlama programı. Aynı zamanda benim istediğim işlevi de gerçekleştiriyor mu?
  • 06-01-2013, 20:20:35
    LordEspoir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Profesyonelliğinden öte hızlı çalışması tercihimdir. Bahsettiğiniz programı inceleyeceğim fakat sanırım program intro hazırlama programı. Aynı zamanda benim istediğim işlevi de gerçekleştiriyor mu?
    Hocam bu program sadece video duzenleme iciyn yazilmis. Yani video ile ilgili herseyi yapiyor yapamadigi sey yok ama toplu olarak ekler mi bilmiyorum.
  • 06-01-2013, 20:25:49
    bana da lazım böyle bir program..

500 tane videoya tek tek intro atmak baya zaman alacak.
  • 06-01-2013, 20:28:52
    mesajım bulunsun
  • 06-01-2013, 21:23:36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    toplu düzenleme için özel bir program gerekirki bu program bunu youtube üzerinden yapmak zorunda çünki başka türlü videoyu indirip düzenleyiip tekrar yüklemek gerekir buda videoyu sileceğiniz için eğer bir yerlere eklenmişse video ulaşılamaz.

tek tek yapabilirsiniz kendi pc nizde olursa kasar ve yeniden upload etmek uzun sürer siz intronuzu video olarak atın kanalınıza video editörden istediğiniz videoyu seçin sonra intro olarak attığınız videonuzu da düzenlediğiniz videonun önüne yada arkasına atın tmmdır gerekli olan ram youtube den gider sizde o düzenlenirken başka videonuza aynı işlemi uygularsınız.

denedim ama meğerse oda yeni video yapıyomuş
  • 06-01-2013, 21:39:40
    allok video joiner programını deneyebilirsin.
    başına ve sonuna koyacağın jenerikleri ayrı bi video dosyası olarak ayarla. sonra allok video joiner programını aç ve sıralamayı şu şekilde yap;
    1- başa gelecek jenerik
    2- videonun kendisi
    3- sona gelecek jenerik

sonra hepsinin yanındaki tick koyulacak yeri işaretle, birleştir. 3 dosyayı sırasına göre birleştiriyor ve çok hızlı bir programdır. görüntü kalitesinden de ödün vermez neredeyse ve boyutu düşük olur.. onları da programdaki ayarlar kısmından hepsini en yüksek kalite yaparsan artık oralar sana kalmış
  • 06-01-2013, 22:08:11
    böyle bir program bulursanız banada haber verin lütfen