• 07-01-2013, 23:33:19
    stelerimin indexini sildirmek istiyorum sitelerimden botla çekilmiş filmler vardı index aldılar ama özgün olmadıgı için sildim şimdi o indexlerle gelen hitler boş manzara ile karşılaşınca pek hoş olmuyor indexi nasıl sildiririm bilgi verirseniz sevinirim
  • 09-01-2013, 20:21:14
    arkadaşlar bilgi bekliyorum nasıl kaldırabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin tüm içeriğimi sildim indexlenen tüm içeriği kaldırmama lazım
  • 09-01-2013, 20:22:45
    Google Web Yöneticisi Araçları > Optimizasyon > URL’leri kaldır
  • 09-01-2013, 20:24:17
    F.Güngör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karldıracağım url leri tek tek yazmammı gerekiyo toplu sitemin indexsini komple kaldırmam lazım daha detaylı bi bilgi verirsen sevinirim yada sen kaldırabilirmisin yardımcı olursan çok minnettar kalırım
  • 09-01-2013, 20:27:22
    linux038 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karldıracağım url leri tek tek yazmammı gerekiyo toplu sitemin indexsini komple kaldırmam lazım daha detaylı bi bilgi verirsen sevinirim yada sen kaldırabilirmisin yardımcı olursan çok minnettar kalırım
    Yeni bir Kaldırma İsteği Oluştur'a tıkladıktan sonra hiç bir şey yazmadan devama tıklayın tüm index'leriniz silinir.
  • 09-01-2013, 20:29:29
    Yeni bir Kaldırma İsteği Oluştur'a tıkladıktan sonra hiç bir şey yazmadan devama tıklayın tüm index'leriniz silinir.
    Bu bilgiyi bende arıyordum, teşekkürler hocam.
  • 09-01-2013, 20:30:36
    kardeşim verdiğim bilgiler için çok tşk ederim ama son bir sorum olucaktı şu yazı ne demek

Kalıcı bir şekilde kaldırılması için, içerik robots.txt dosyası tarafından engellenmeli.
  • 09-01-2013, 20:37:57
    linux038 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kardeşim verdiğim bilgiler için çok tşk ederim ama son bir sorum olucaktı şu yazı ne demek

Kalıcı bir şekilde kaldırılması için, içerik robots.txt dosyası tarafından engellenmeli.
    robots.txt dosyası ile de engelleme yapabilirsiniz.

User-agent: *
    Disallow: /

Bu kod mesela sitenizin tekrar indexlenmemesini sağlar.
  • 11-01-2013, 15:03:23
    indexler bir anda mı silinir zamanla mı?