• 04-01-2013, 16:32:13
    edit: yukarıda satıldı butonunun gözükme sebebi nedir anlayamadım. ürün henüz satılmamıştır, bilginize.

Arkadaşlar merhaba,

dün forumda bir konu açtım pasaport kayıt hakkı aradığıma dair fakat dünden beri farklı birçok yerde aramama rağmen kaçak göçek yöntemler dışında bir şey bulamadım ve hala aramaktayım, öncelikle elinde pasaport kayıt hakkı olup da satmayı düşünenlerden pasaport hakkını alıp cihazı kaydettirerek kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda dünden bu yana pasaport aramaktan bıktığım için ürünü satmayı veya takasa girmeyi düşünmeye başladım. Ürünü dün teslim aldım ve jelatinini açtım başkada hiç birşey yapmadım, sim kart dahi takılmamıştır (nano olmasından dolayı kullandığım sim kartı takıp deneyemedim).

Şuanda aktif olarak iphone 3g kullanmaktayım ve bundan da kurtulmak istiyorum, bu pasaport arama işinden kurtulmak için elinizdeki iphonelara talibim lütfen elindeki iphone 4-4s gibi cihazları iphone 5 ile takas etmeyi düşünenler teklifde bulunsunlar. Pasaport kayıtsız, geveyli, jailbreakli v.s gibi ürünleri kullanmak istemiyorum, gerçekten bu pasaport işi midemi bulandırdı artık. Ürün siyah iphone 5 16 gb modelidir, yurtdışı ve simfree'dir. Ankaradayım isteyene elden de teslim edebilirim.

Takas teklifleri benden beklemeyip siz yaparsanız sevinirim. Kendi cihazınızın özelliklerini (4s 16 gb türkiye-yurtdışı, garantili, çizik v.s durumu) ve takasta üste vermeyi düşündüğünüz miktarı yazarsanız memnun olurum. kolay gelsin herkese.

fotoğraflar:

• 04-01-2013, 17:15:22
    Üyeliği durduruldu
    iphone 4s beyaz 22 ay genpa garantili ürüne takas için teklifini pm atarmısın
  • 04-01-2013, 17:33:07
    pm gönderildi, sizde fikrinizi belirtebilirsiniz.
  • 04-01-2013, 17:38:30
    Üyeliği durduruldu
    diskjokey85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    edit: yukarıda satıldı butonunun gözükme sebebi nedir anlayamadım. ürün henüz satılmamıştır, bilginize.
    Satıldı ibaresi yalnız size gözükür.
  • 04-01-2013, 17:49:53
    4S Siyah Pasaport Kayıtlı Takas Teklifi PM
  • 04-01-2013, 18:00:22
    ArunyA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4S Siyah Pasaport Kayıtlı Takas Teklifi PM
    Cihazınızla ilgili biraz ayrıntı verip, üste vermeyi düşündüğünüz ücreti yazarsanız sevinirim. Ben sadece bu bilgilerle birşey söyleyemem ki. kaç gb, ne kadar kullanılmış, çizik vs. durumu nedir?
  • 04-01-2013, 18:10:56
    Kayıtsız Note 2 ile takas düşünürmüsünüz? (2 aylık cihaz)
  • 04-01-2013, 19:33:28
    mehmeTTemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kayıtsız Note 2 ile takas düşünürmüsünüz? (2 aylık cihaz)
    cihazı satma sebebim malesef kaydettirecek pasaport bulamamamdan kaynaklanıyor, kayıtsız cihaz düşünmüyorum, teşekkür ederim.
  • 04-01-2013, 19:37:01
    Üyeliği durduruldu
    fiyatda azda olsa bir güzellik yaparsanız almayı düşünürüm.