Arkadaşlar merhaba,
dün forumda bir konu açtım pasaport kayıt hakkı aradığıma dair fakat dünden beri farklı birçok yerde aramama rağmen kaçak göçek yöntemler dışında bir şey bulamadım ve hala aramaktayım, öncelikle elinde pasaport kayıt hakkı olup da satmayı düşünenlerden pasaport hakkını alıp cihazı kaydettirerek kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda dünden bu yana pasaport aramaktan bıktığım için ürünü satmayı veya takasa girmeyi düşünmeye başladım. Ürünü dün teslim aldım ve jelatinini açtım başkada hiç birşey yapmadım, sim kart dahi takılmamıştır (nano olmasından dolayı kullandığım sim kartı takıp deneyemedim).
Şuanda aktif olarak iphone 3g kullanmaktayım ve bundan da kurtulmak istiyorum, bu pasaport arama işinden kurtulmak için elinizdeki iphonelara talibim
lütfen elindeki iphone 4-4s gibi cihazları iphone 5 ile takas etmeyi düşünenler teklifde bulunsunlar. Pasaport kayıtsız, geveyli, jailbreakli v.s gibi ürünleri kullanmak istemiyorum, gerçekten bu pasaport işi midemi bulandırdı artık. Ürün siyah iphone 5 16 gb modelidir, yurtdışı ve simfree'dir. Ankaradayım isteyene elden de teslim edebilirim.Takas teklifleri benden beklemeyip siz yaparsanız sevinirim. Kendi cihazınızın özelliklerini (4s 16 gb türkiye-yurtdışı, garantili, çizik v.s durumu) ve takasta üste vermeyi düşündüğünüz miktarı yazarsanız memnun olurum. kolay gelsin herkese.
fotoğraflar: