Merhabalar,
arkadaşlar malumunuz uzun zamandan beri google ne yaptığını kendiside bilmiyor. Yani saat 12'de 1.sayfadayken saat 1'de 10.sayfada olabiliyoruz. Bunun gibi bir çok sorunlar var.
Düşünüyorum da biz sesimizi yükseltmedikçe tepemize binmeye devam edecek. Adsense kazançları deseniz yerlerde, emek verdiğiniz sitelerin hitleri - sıralamaları deseniz yerlerde. Doğru dürüst ekmek yiyemiyor bir çok insan.
R10 başta olmak üzere, diğer webmaster forumlarında da organize olup, belli bir tarihte herkes sitesine 5-10dk ya da 1 saat vs. google'ı kınayan bir index atsak, sesimizi duyurmaya çalışsak nasıl olur sizce ?
Eminim ki oldukça zor bir iş çünkü herkesi organize etmek biraz zor. Ancak neden olmasın ?
NOT : Lütfen birbirimizi incitecek, dalga geçecek vs. yorumlardan kaçınalım.
Ayrıca konu yanlış yerdeyse, uygun yere taşınmasını görevlilerden rica ederim.
Fazla mı hayalperestim ? (PROTESTO)
12
●1.034
- 29-12-2012, 01:37:16Üyeliği durdurulduGoogle Çok iyi bir çalışma yapacağı belli, Bir çok kişininde canı yanacak oda belli
Saniye içerisinde indexleyen sitem 1-6 saat arası indexlemekte 4-5 sene içerisinde öylesine alıştım ki bu durumlara canımı sıkmıyorum. Bir şey olsada bıraksam ve Alışveriş işine girsem diyip bekliyorum.
- 29-12-2012, 01:50:15bu che guevara'lar Allah'ın her toplumda yarattığı nimet gibiler.
siz olmasanız haberlerde ne izleyecek bizim gibi koyunlar.
netice ise hep şöyle olur, bağıranlarla bağırmayanlar, copu yiyenlerle yemeyenler, hapiste yatanlarla yatmayanlar hep aynı kaderi paylaşırlar. he, bazı idealler için bunlar koyun olmamak için yapılması gereken şeyler haline gelebilir ama emin ol google için bir webmaster direnişi onlardan biri değil birader.
webmaster'ların cik cik ötmesi, google'a ne kadar muhtaç olduklarından başka bir şey anlatmayacak çünkü. - 29-12-2012, 03:32:32Evet aşırı dalgalanmalar oluyor ama genel itibariyle google doğru yolda, En azından artık önüne gelen site açamıyor, açsada 3,5 ay içinde hevesi kaçıp bırakıyor. Sadece işi bilen ve hakkıyla yapan adamların piyasada kalması için böyle olması lazım.Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi,İşini bilen her şartta kazanır.
- 29-12-2012, 07:26:44Üyeliği durdurulduKeşke o şekilde birşey olsa ve bizde emeğimizin karşılığını Alsak, Yahu daha dünkü bebe siteler Konumu KOMpLE Altını çiziyorum Komple çalıyor. ("İnsan bir noktalama işaretlerini değiştirmez mi") Tamam çalıyorsun anladık böyle 1-2 değil hani en son ılık ılık küfür edince kesti gerçi, Neyse Neydi o SEOda bir tabir vardı yayınlasınlar ki Kalitesi artsın Resmen hırsız durumuna düşürüyorlar özgüncüyü olacak şey değil Aha birde GİTHUB çıktıMertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu süper kazandığım "Gerçi bende şaşırdım nasıl çıktı diye ama çıktı işte" kelimede düşürdüler ya abi! 6.Sıraya arka arkaya 5 Github Google bunlarada Çare bulsa iyi olacak 1 Sayfada Bir adet aynı site en güzeli
- 29-12-2012, 15:44:08ads yayıncılarının bu tarz bir protesto yapması pek yankı uyandırmaz fakat adwords kullanıcıları yaparsa işin rengi değişir : ) fakat o tarz bir protestonun onlar açısından yapılması zor.Bu arada 1 saat boyunca aktif sitenizdeki stabil index google botları tarafından farkedilirse mevcut sıralamanızda daha da düşeceksinizdir.
- 29-12-2012, 15:58:335-6 yıl önce şu googleda yükselmek ne kadarda kolaydı kelimemde fazla uğraşmadan ilk sayfalara rahatça çıkabiliyordum. Site işlerine mecburi olarak bir süre ara verdim sonra bir döndüm işler baştan aşağı değişmiş.
Soruya gelecek olursam tepki vermenin bir faydası yok, google şuanda rakipsiz bu nedenle istediğini yapıyor adam gibi bir rakibi çıksa bu şekilde hareket edemez.
Saniye içerisinde indexleyen sitem 1-6 saat arası indexlemekte 4-5 sene içerisinde öylesine alıştım ki bu durumlara canımı sıkmıyorum. Bir şey olsada bıraksam ve Alışveriş işine girsem diyip bekliyorum.