Merhabalar görüntülü sohbet sitemiz için hertürlü siteye reklam vereceğiz.
Reklamlarda geri dönüşler mutlaka test edilip olumlu olursa anlaşma yapılacaktır.
o siteyle şöyle çalıştım bu siteyle böyle çalıştım diyerek test işlemini yapmak istemeyecek arkadaşlar hiç muhatap olmasın lütfen.
Test işlemi mutlaka yapılacaktır. Çok arkadaşla çalıştık milyonlarca beğeniye 3-5 hiti zor gönderdiler.
Dosdoğru iş yapan arkadaşlarla gayet güzel fiyatlarla sürekli olarak çalışıyoruz. İş süreklidir günlük haftalık aylık vs değildir.Geri dönüşü sağlayabilen herkesle çalışıyoruz.
Reklamlarınız popup vs de olsa muhakkak geri dönüşe bakıyoruz 10 k hit gönderip tek üye göndermeyenler işin hilesine başvuranlar çok. O yüzden minumum 10 dk boyunca geridönüşler izlenecek olumlu bulunursa anlaşma yapılacaktır.
Reklam almak isteyen arkadaşlar
hdsohbetreklam@hotmail.com
msn adresini ekleyebilirler.
Pm göndermeyin lütfen ilgilenemiyorum...
***** sosyal ağlar ****** siteler ve diğer sitelere reklam verilecektir
12
●1.023
- 25-12-2012, 07:58:27peki insanlar siizn beklentinizi nereden bilecek . onu da açıklayın daha net olsun .
- 25-12-2012, 12:08:55Bizim beklentimiz gerçek uyeler. Biz bu işten para kazanıyoruz ve bizimle dürüst olarak çalışan işinin arkasında duran herkesede fazlasıyla kazandırıyoruz. Reklamı atıp benden bukadar ne gelirse gelir ben aldığım paraya bakarım diyen kişiler bize gore değil. Hiti az olabilir önemli değil yeterki işinin arkasında dursun emeğinin karşılığını istesinTrabzondan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-12-2012, 12:28:32o halde bir affiliatle sistemi (üye başı ödeme) kurmanızı öneririm, aksi halde sabit reklam hukuku tam olarak budur.Paşa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-12-2012, 14:24:06Affiliatte sistemimiz yapim asamasinda. Bittikten sonra guvenilirligini test edip kullanima acicaz. Yanisira anlasmali oldugumuz arkadaslarlada reklam anlasmalarimiz devam edecek.DizZy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-12-2012, 23:26:03Üyeliği durdurulduAçıkcası kimse sitesine reklamı koyup sizin denemenizi beklemez çünkü her siteye farklı kullanıcı girmektedir oyun sitesine oyun oynamak için girer sizin reklamınızı görür ama ilgilenmez bir çok böyle örnekler gösterilebilir google bile tık garantisi verememektedir politikaları tekrar gözden geçirin derim ben size
- 26-12-2012, 11:39:32Bu arkadaşla dediği şekil bir çalışma yaptık . ama geri dönmedi yaptıgını kınıyorum . Herkesın bilgisi olsun insan olumlu yada olumsuz bi cevap verir
- 26-12-2012, 17:55:25Pardon hocam ama kimseye geri dönüş yapmamazlık etmedim. Şuan işyerindeyim eğer dün akşam yaptıysak sizinle çalışma henüz sonuçlarına bakma fırsatım bile olmadı. İnsanları yargılamadan önce erişmeye çalışın isterseniz. Eğer heryolu denerde ulaşamazsanız son derece haklısınız. Dün akşamdan bu yana ne siteyle ilgilenebildim nede msn'e bakabildim.Trabzondan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle