• 29-12-2012, 22:54:55
    Üyeliği durduruldu
    Kesinlikle dert olacağını sanmıyorum dergi fikri iyidir.
    %20 %30 Özgünleştirip yazdıktan sonra tadınden yenmez denebilir beğendim
  • 30-12-2012, 00:20:01
    Üyeliği durduruldu
    GMasterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi bu dediğiniz kafama yattı işde
  • 30-12-2012, 10:44:18
    Üyeliği durduruldu
    Projemanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi bu dediğiniz kafama yattı işde
    Şöyleki yeni bir site açarak pisayadaki dergilerin kategorisinde olursa gerçekten iyi olur.
    Örneğin bir teknoloji blogu olursa chip,pcnet abonelik hayvanlar alemi ile ilgili yararlı bilgiler national geographic candır
  • 31-12-2012, 00:05:03
    Üyeliği durduruldu
    GMasterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Santo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iyi güzel yazmışsın da kaynak olarak belirtmeyle iş bitmiyor tabi yayınlanmasını istemeyen dergi ne yapar ne eder yine telif hakkıyla çalar kapını..
    by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bi kere bu şekilde bir yazı eklemiştim derginin avukatı ihtar çekti 3 gün içerisinde kaldırdım makaleyi. (moda dergisi)
    _KHaN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında güzel düşünmüşsünüz ancak bazı noktaları göz ardı etmişsiniz. Bende bir makale yazarıyım ve uzun zamandır bu işten para kazanıyorum. Dergiyi aldınız ve makaleyi yazdınız. Yukarıdaki arkadaşında (by_karahan) dediği gibi sorunlar başınızı ağrıtabilir. Ayrıca herkes klavyeyi on parmak kullanamadığı için yazması baya bir uzun sürebilir. Zaten makale yazdıran kişilerin büyük bir çoğunluğu yoğun olduğu için bu işi başkasına yaptırıyor. Kişinin işi webtasarım ise aylık 1500 TL para kazanıyorsa, bunun 200-300 TL'sini makale yazarına tereddüt etmeden aktarabiliyor. Fikirlerimi sunmak istedim, iyi akşamlar.
    alihanca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Makaleye para veren arkadaşlar özgünlükten yana sıkıntı yaşamıyor, buna ayıracak vakitleri olmadığı için makale yazdırıyor. Ayrıca bu yazılar için harcadıkları parayı kat kat fazla kazanan arkadaşlarda var. Bunları da düşünmek lazım.
    toLqahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    makaleciler saten igne ele battı demez evirir cevirir sana özgün hale getirir. Örnek : ahmet eline igne aldı bi anda igne cuvaldız olur.
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kimse kizmasin ama bir sey diyecegim :Turk Akli istee. Ancak kolaya kacar, hileye hurdaya kacar

Bu isin hakki var, etigi var ve daha onemlisi hukuku var
    Arkadaşlar derginin sahibi olan firmaya mail attım kaynak belirterek alabilirmiyim dedim kendileride bana ''Tabii ki çok memnun oluruz. İlginiz için teşekkür ederiz.'' dediler.Tatlı sözle izin verdiler şuan elimde 20'ye yakın özgün makale var en alta Firma adını yazıcam olucak biticek.Sizde yapcaksanız dergiye abone olmadan önce sahibi olan firmaya maıl atın izin isteyin tatlı bir sözle.
  • 31-12-2012, 00:31:18
    saçmalamayın bir akıllı siz misiniz? o derginin emeğini neden çalıyorsunuz? telif hakkı diye birşey duymadıysanız ve de saygınız yoksa bırakın bu işi. çakallık peşinden koşacağınıza herkes emeğinin karşılığını alsın.
  • 31-12-2012, 00:33:10
    Üyeliği durduruldu
    Juglans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saçmalamayın bir akıllı siz misiniz? o derginin emeğini neden çalıyorsunuz? telif hakkı diye birşey duymadıysanız ve de saygınız yoksa bırakın bu işi. çakallık peşinden koşacağınıza herkes emeğinin karşılığını alsın.
    Hırsız falan değilim sözlernize dikkat edin ! İzin aldım diyorum ! günde bir makale alsam 1 TL den ki.. genellikle 2 TL ayda 60 TL yapar günde en az 2 tane özgün olması şart hesaplayın.İzin aldım diyorum sözlerinize dikkat edin.
  • 31-12-2012, 02:24:59
    Hırsız falan değilim sözlernize dikkat edin ! İzin aldım diyorum ! günde bir makale alsam 1 TL den ki.. genellikle 2 TL ayda 60 TL yapar günde en az 2 tane özgün olması şart hesaplayın.İzin aldım diyorum sözlerinize dikkat edin.
    ağır konuştuğum için kusura bakmayın izin aldıysanız problem yok ancak dergi gibi bir kaynaktan tüm makaleyi alıntı yapacaksanız yazılı olarak izin alın sonradan başınız derde girmesin. chip gibi popüler dergilerden almayın.
  • 31-12-2012, 03:04:13
    Arkadaşlar derginin sahibi olan firmaya mail attım kaynak belirterek alabilirmiyim dedim kendileride bana ''Tabii ki çok memnun oluruz. İlginiz için teşekkür ederiz.'' dediler.Tatlı sözle izin verdiler şuan elimde 20'ye yakın özgün makale var en alta Firma adını yazıcam olucak biticek.Sizde yapcaksanız dergiye abone olmadan önce sahibi olan firmaya maıl atın izin isteyin tatlı bir sözle.
    İzin aldıysanız tebrik ederim, hayırlı olsun...
    Yerinizde olsam bir scanner ve bir ocr programı da edinirdim. Yazıya daha hızlı aktarırsınız
  • 31-12-2012, 10:30:23
    Üyeliği durduruldu
    Juglans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ağır konuştuğum için kusura bakmayın izin aldıysanız problem yok ancak dergi gibi bir kaynaktan tüm makaleyi alıntı yapacaksanız yazılı olarak izin alın sonradan başınız derde girmesin. chip gibi popüler dergilerden almayın.
    Önemli değil,zaten belirttiğim gibi çok ünlü olan dergiler aynı zaman da sitelerinde de paylaşıyor zaten pc dergisi almam onla ilgili her şey var internette.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:30:23 -->-> Daha önceki mesaj 10:29:44 --

burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İzin aldıysanız tebrik ederim, hayırlı olsun...
    Yerinizde olsam bir scanner ve bir ocr programı da edinirdim. Yazıya daha hızlı aktarırsınız
    teşekkür ederim önerinizi dikkate alıyorum ancak bloga reklamsız 25 kişi sokayım yaparım şuan erken