Merhaba arkadaslar kosgeb den projem için destek çıktığında projemin dışında bir sosyal sorumluluk projesi yapacağımı söylemiştim.
Seninle yaşıyor sosyal sorumluluk projesi adi altında şöyle bir platform yapmayı düşündüm.
Projenin amacı organ bağışınin önemi ve organ bağışı ile hayata ve yaşama dönen kişilerin anilarını ve hatiralarini olumsuzlestirmeyi düşünüyorum. Sizce bu projede neler olması yada nelerin olması gereklı fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Sosyal sorumluluk projesi '' Seninle yaşıyor ''
5
●122
- 29-12-2012, 10:21:06
- 29-12-2012, 10:54:00Üyeliği durdurulduBence organ kısmına hiç girme Kan Plartformu kur hatta ilk ben yardımcı olurum kan bulurum çok hızlı
- 29-12-2012, 13:34:11Tsk ederim hocam sitemizde ek olarak kan ile ilgili bir bölüm olabilir. Bu talebinizi değerlendireceğimProjemanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:34:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:31:21 --
Tsk ederim . Amacım sosyal sorumluluk bu alanda bir siteye rastlamadım ve insanları organ bağışınin önemini ve değerini anlatmak olduğunu için bu sabah aklıma bu proje geldi.Mamil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-12-2012, 14:21:47Üyeliği durdurulduOrgan kısmına hiç bulaşmayın bence hocam organ mafyası çıkar nolur nolmaz her türlü başınız yanar ama kanda bir şey olmaz kızılayla gidin görüşün anlatın projenizi ikna edin çok büyük ilgi gelir
- 29-12-2012, 14:25:34Hocam organ mafyası giremez cunki x kişi y kişiye filanca organını verdi x kişi hayata yeniden dönmüştür tarzında bir platform olacakProjemanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle