Merhabalar ;
Adsense hesabıma bağlı 4 kanalım var.Fakat ana adsense hesabında kanalım yok.
Bunlarda 1 kanalım 2 ihtar yedi. Videoları kaldırmakta istemiyorum, iyi kazanıyor. Başka bir kanalla yüklemeye devam ediyorum. Diyorum ki bu kanal kapatılırsa adsense hesabına bağlı diğer kanallara girebilir miyim?
Adsense Hesabına Bağlı Bir kanalım Kapatılması
8
●831
- 23-12-2012, 11:41:47adsense hesabına bağlı kanal kapanınca diğer kanallarda sıkıntı olmuyor
herhangi bir kanal kapanırsa diğer kanallarda sıkıntı olmuyor - 23-12-2012, 11:54:25Üyeliği durduruldulavnerbros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani 2-3-4 kanal
2 adlı kanal kapandı 3-4 adlı kanal ile devam edebilirim. Dediğin bu mudur? - 23-12-2012, 21:41:04Üyeliği durdurulduHocam demek istediğim 1 adsense hesabına bağlı kanalların herhangi birtanesi kapatıldımı diğer kanallara erişim sağlanamıyor mu?fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2012, 21:46:22Üyeliği durdurulduSağlanıyor işte sorun yok. Sadece adsense hesabını ilk bağladığın ana adsense kanalına bir şey olmasın.yigit0can adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-12-2012, 22:58:31o şekilde sorun olmuyor bildigim kadarıyla.önemli olan,adsense hesabı ile aynı olan youtube kanalı.bagzı arkadaşlar buna çözüm bulmuş sanırım ama bence riske girmeye gerek yok.adsense hesabı ile aynı mail adresine sahip yani ana kanalda riske girmeyin,gerisinde sorun çıkmaz bence.yigit0can adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle