• 27-12-2012, 17:56:29
    Merhabalar, öncelikle r10.net'e bilişim suçları kategorisi açılması gerektiğini düşünüp, bunu bir öneri olarak belirtiyorum.

https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...zak-durun.html
    Konusunda detaylıca anlattığım kadarıyla, sanırım dolandırıldım. 3-4 gündür uğraşıyorum, sunucunuz teslim edilecek diyorlar, etmiyorum kardeşim diyorlar, bir sürü şey söylüyorlar. Fatura/fiş kestiklerini sanmıyorum, elime geçmedi. Sanırım YS belgeleri var, kontrol etmiştim diye hatırlıyorum.

İlgili kişiler hakkında nasıl yollara başvurursam hakkımı arayabilir, geri alabilirim?
    Yol gösterirseniz sevineceğim.
    Selamlar..
  • 27-12-2012, 18:33:42
    Kurumsal PLUS
    Tüketici haklarına ve maliyeye şikayette bulunabilirsiniz.
  • 27-12-2012, 19:56:36
    Prosedür hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
    Böyle yaparak kendimi riske atmış olur muyum, şikayetten sonra adım şanım ortaya çıkarsa, adamlar psikopata bağlayıp peşime düşsünler istemem..
  • 27-12-2012, 21:30:14
    halowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Prosedür hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
    Böyle yaparak kendimi riske atmış olur muyum, şikayetten sonra adım şanım ortaya çıkarsa, adamlar psikopata bağlayıp peşime düşsünler istemem..
    Maaliye şikayetinde isim verme zorunluluğunuz yok.

Olayı mahkemeye taşımak isterseniz bir dilekçe ve kanıtlar eşliğinde cumhuriyet başsavcılığına başvurup dava edebilirsiniz.
  • 28-12-2012, 00:05:38
    MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maaliye şikayetinde isim verme zorunluluğunuz yok.

Olayı mahkemeye taşımak isterseniz bir dilekçe ve kanıtlar eşliğinde cumhuriyet başsavcılığına başvurup dava edebilirsiniz.
    O vakit yarın maliyeye bir uğrayayım, teşekkür ederim.
  • 28-12-2012, 00:25:57
    halowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O vakit yarın maliyeye bir uğrayayım, teşekkür ederim.
    ilgili sitenin ekran görüntüsünüde alır giderseniz daha hoş olur.
  • 28-12-2012, 10:24:26
    Niye maliyeye gidiyorsun ki? fatura kesmedikleri için şikayet mi edeceksin? ee senin maduriyetin ne olacak? Senin yapacağın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak.
  • 28-12-2012, 10:52:09
    foo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Niye maliyeye gidiyorsun ki? fatura kesmedikleri için şikayet mi edeceksin? ee senin maduriyetin ne olacak? Senin yapacağın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak.
    Anladığım kadarıyla mağduriyetten çok bu kişinin başka birilerine de zarar vermemesini istiyor.Bu yüzden en hızlı ve en ağır darbeyi maaliye ile yaşatabilir.

Sonrasında suç duyurusunda da bulunursa önce hüpletmiş sonra gümletmiş olacaktır.
  • 28-12-2012, 12:29:57
    Ödediğim meblağ çok şükür ne beni fakir eder, ne onları zengin. Daha fazla insanı dolandırmasalar yeter benim için..