Merhabalar, öncelikle r10.net'e bilişim suçları kategorisi açılması gerektiğini düşünüp, bunu bir öneri olarak belirtiyorum.
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...zak-durun.html
Konusunda detaylıca anlattığım kadarıyla, sanırım dolandırıldım. 3-4 gündür uğraşıyorum, sunucunuz teslim edilecek diyorlar, etmiyorum kardeşim diyorlar, bir sürü şey söylüyorlar. Fatura/fiş kestiklerini sanmıyorum, elime geçmedi. Sanırım YS belgeleri var, kontrol etmiştim diye hatırlıyorum.
İlgili kişiler hakkında nasıl yollara başvurursam hakkımı arayabilir, geri alabilirim?
Yol gösterirseniz sevineceğim.
Selamlar..
Hakkımı aramak için neler yapabilirim?
8
●618
- 27-12-2012, 21:30:14Maaliye şikayetinde isim verme zorunluluğunuz yok.halowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayı mahkemeye taşımak isterseniz bir dilekçe ve kanıtlar eşliğinde cumhuriyet başsavcılığına başvurup dava edebilirsiniz. - 28-12-2012, 00:05:38O vakit yarın maliyeye bir uğrayayım, teşekkür ederim.MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2012, 00:25:57ilgili sitenin ekran görüntüsünüde alır giderseniz daha hoş olur.halowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2012, 10:52:09Anladığım kadarıyla mağduriyetten çok bu kişinin başka birilerine de zarar vermemesini istiyor.Bu yüzden en hızlı ve en ağır darbeyi maaliye ile yaşatabilir.foo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonrasında suç duyurusunda da bulunursa önce hüpletmiş sonra gümletmiş olacaktır.