• 25-12-2012, 17:49:07
    Üyeliği durduruldu
    WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki Video UPLOAD Paketleri'nde nasıl olacak videolar hocam?
    mesela ben sizinle çalışmaya Başlangıç Paketi ile başlamayı düşünüyorum buradaki videolarda benzersiz yada daha az yerde mevcut olan videolarmı olacak, yoksa eski, birçok kanalda mevcut videolarıda barındırabilirmi?
    Videolar genelde youtube ve farkli video kanallarindan yani sitelerinden alinmis karisik videolardir.Turkce olarak genelde videolar heryerde yuklenmis yani illaki biri olmasa birinin kesin yuklendigi olmustur youtubeye.Yani kategorisine gore degisir tabi ama turkce video kaynagi biraz sorun.yani ayni videolar yuzlerce kez yukleniyor video sitelerine.
    Yabanci derseniz ,yabanci videolarin 100/70 i yeni yani cok az yuklenmis yada kanallarda az olan videolardir.Yabanci secerseniz daha iyi olur beni mtercihimde her zaman yabanci videodur.
  • 25-12-2012, 17:50:46
    Konuyu henüz okumadım tam manası ile gerekte duymuyorum neyin ne olduğu bir önceki çalışmadan belliydi zaten. Kaçırılmayacak fırsat. Üstadım müsait olduğunda msnden görüşelim çalışmama başlayalım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
  • 25-12-2012, 18:01:19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ne kadar da güzel hazirlayip yapmissin sistemini ama kendi düsüncemi yazacagim, isini baltalamak filan degil amacim sadece düsüncemi yaziyorum.

Ben bu isi forumda yapan belkide en eski kisiyim ( daha r10'da yokken yapiyordum ). Tecrübe, deneyim edindim artik bir video gördügümde o videoda telif hakki olur mu, olmaz mi direk anliyorum fakat buna ragmen her ay yükledigim yaklasik 200-250 videodan 1 tanesinde muhakkak telif hakki cikiyor ve sen 3.000 den bahsediyorsun. Benim düsüncem bir Youtube kanalinda ne kadar az video olursa o kadar iyi ve ben zaten izlenmeyen videolarimi telif sorunu cikartmasin diye siliyorum sürekli takip edip. O 3.000 video atacagin kanallar telif sorunundan kapanacaktir diye düsünüyorum ve birde anlamadigim neden 3.000 video??? Ben her ay yazdigim gibi 200-250 yükledigim videodan yaklasik 1.5 Milyon gösterim aliyorum acaba cok yüklesem daha fazla mi alacagim ? Cevap HAYIR

Bunun haricinde diger hizmetlerini saygiyla karsiliyorum, iyi calismalar.
  • 25-12-2012, 18:20:50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    mesajımız bulunsun
  • 25-12-2012, 18:21:32
    Üyeliği durduruldu
    Life17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne kadar da güzel hazirlayip yapmissin sistemini ama kendi düsüncemi yazacagim, isini baltalamak filan degil amacim sadece düsüncemi yaziyorum.

Ben bu isi forumda yapan belkide en eski kisiyim ( daha r10'da yokken yapiyordum ). Tecrübe, deneyim edindim artik bir video gördügümde o videoda telif hakki olur mu, olmaz mi direk anliyorum fakat buna ragmen her ay yükledigim yaklasik 200-250 videodan 1 tanesinde muhakkak telif hakki cikiyor ve sen 3.000 den bahsediyorsun. Benim düsüncem bir Youtube kanalinda ne kadar az video olursa o kadar iyi ve ben zaten izlenmeyen videolarimi telif sorunu cikartmasin diye siliyorum sürekli takip edip. O 3.000 video atacagin kanallar telif sorunundan kapanacaktir diye düsünüyorum ve birde anlamadigim neden 3.000 video??? Ben her ay yazdigim gibi 200-250 yükledigim videodan yaklasik 1.5 Milyon gösterim aliyorum acaba cok yüklesem daha fazla mi alacagim ? Cevap HAYIR

Bunun haricinde diger hizmetlerini saygiyla karsiliyorum, iyi calismalar.
    Mesajiniz icin tesekkurler,butun elestrilere yada bu tur sorulara acigim.Konum baltalanmis veya farkli yere gidecek korkusu olan biride degilim,bunu belirtmek istiyorum.Herkez istedigini yazabilir yani.

Dusuncelerinize gelince.
    "Ben bu isi forumda yapan belkide en eski kisiyim ( daha r10'da yokken yapiyordum )." diye guzel bir cumle yazmissiniz ve bu cumleden anlasildigina gore baya tecrubelisiniz ki oylesinizdir illaki.Peki neden bu tecrubelerinizi Bir konu acip herseyi ile yazmiyorsunuz,keske yazsanizda bu isi bilende bilmeyende anliyorum anlamiyorum diyende herseyin ne oldugunu anlasa.

Siz bu isi daha biz bu isleri bilmezken yapmaya baslamisiniz ama hic bir yardim destek bu is ile ilgili bilgi veren bir konunuz yok.ilk once bunu bi dusunmek lazim bence.Yanlis anlamayi nsizi yargilamak yada kotu bir sey soylemek degil sadece bu sozunuz icin dikkatimi cekti ve bunu yazmak istedim.Lutfen yanlis anlamayin buda sizin mesajiniza bi ozelestri olsun benden

Bende bu isi sizin kadar olmasada kendi bildigim kadariyla hic bilmeyene yapmaya calisiyorum.

Ve haklisinda,neden 3.000 video.Cok haklisin,bana kalsa ben sadece gunluk 10-15 video ile aynen senin kazandigin gibi kazaniyorum zaten ama butun herkez bunu anlamiyor yada anlatamiyorsun.Cok video yazinca sanki herkes cok kazanacakmis gibi anliyor ama tabiki oyle degil sonuna kadar haklisin ve benle bu konuda hem fikirsin.Ama dedigi mgibi anlatamiyorsunuz derdinizi yada 3.000 video yazinca dikkat cekiyor.Aslinda bu 3.000 video olayi icinde baska sebeblerde varda yazmak istemiyorum.

Dediklerinde haklisin ve dogru guzel tespitler,seninle ayni seyleri dusunuyorum ama umarim anlamisindir beni.

saygilarimla.
  • 25-12-2012, 18:23:28
    Üyeliği durduruldu
    Hocam mesala benim kanalımı yüklediginiz 3 bin video baskasının kanalınada aynı videolar mı yüklenicek bu bi sıkıntı cıkarırmı youtube acısından ?
  • 25-12-2012, 18:24:58
    Üyeliği durduruldu
    teamspeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam mesala benim kanalımı yüklediginiz 3 bin video baskasının kanalınada aynı videolar mı yüklenicek bu bi sıkıntı cıkarırmı youtube acısından ?
    2 mesaj yukarda bu soruyu cevaplamistim,tamamen farkl ivideolar ,hem yuklenen 3.000 video hemde gunluk eklenecek 15 video farkli videolardir.
  • 25-12-2012, 18:28:06
    100tllik paket için arkadaş ile anlaşıldı.
  • 25-12-2012, 18:28:25
    Üyeliği durduruldu
    Önkayıt yaptırdım ama başlangıç paketiyle başlamak istiyorm. Misli hesap bilgisi gönderin, ödeme yapayım.
    İletişim için facebok sayfanızdan mesajlaşalım, böyle daha kolay.