Gosterdiginiz Yogun ilgiye tesekkurler arkadaslar.
1 Aylik Ozel Calisma Paketi icin KONTENJANIMIZ Dolmustur.
100 Tl lik Ozel paket icin is alimlari yapilmamakdadir.
COK ASIRI ISTEK OLDUGU ICIN BU KONUYU KAPATTIRIYORUM YONETIME...
Video paketleri almak isteyen icin yeni ve sirf o is icin konu acacagim.1-2 Gun icinde hepinize tesekkurler.
Lutfen Soru yada Youtube ile ilgili bilmek istediklerinizi Facebook sayfamizdan sorunuz.Bu sayede hem genel bir bilgi vermis oluruz herkese,hemde bu ise girecek yada girmis olanlar icin buyuk bir toplu Soru-Cevap seklinde kaynak olur.
Merhabalar yeniden hepinize sevgili dostlarim.Sonunda merakla beklediginiz an geldi..iste sizler icin hazirladigim,bu konuda herseyi detayli bir sekilde yazdim.
Sizlere bu iste kazandirmak adina elimden ne gelebilir ne yapabilirim diye dusunerek bu paketi cikardim ortaya.Sozu fazla uzatmadan iste Paket ozellikleri ve Detaylari...

Yukardaki Resimde Gordugunuz Paketin Acilimi Su sekildedir.Daha iyi anlamaniz acisindan butun belirtilen ozellikleri yazmak istiyorum.
Kanaliniza 3.000 Adet videoyu Tek Kalemde Yukluyoruz.*****
Adsensesi olmayan icin basvurusunu yapiyoruz,Adsensesi olan icin Youtube 'deki kanalinizda adsense ayarlarini Yapiyoruz.*****
Youtube Kanalinizin Butun ayarlarini,Arka plan ve Logonuzu herseyi ile kanalinizi 4x4 luk yapiyoruz.*****
En Cok izlenen,dikkat cekici,ilgi goren yen yeni videolari ekliyoruz.*****
En Cok aranan ve izlenen Videolar icin Cok farkl ietiket girisleri yapiyoruz.*****
1 Ay boyunca Kanaliniza Her gun 15 Adet en guncel,en yeni,en ozgun videolari yukleyerek kanaliniz cok yeni vido paylasimlarinin yapildigi bir kanal haline getiriyoruz.
Kanaliniz icin her gun yuklenen 15 video icerisinde Ozel ,kendi calismamiz olacak olan TV kayitlari videolari yukluyoruz.Bu sayede Kanaliniza yuklenen videolarda kesinlikle Ihlal ihtar alma cezalari ile karsi karsiya kalmiyorsunuz.Videolar kendi cekiminiz ve kayitiniz olmus oluyor.
Bu calisma 1 ay boyunca kanaliniza her gun duzenli olarak yapiliyor.1Ay sonucunda kanalinizi size hem adsense bilgileri geliri gosterilerek,hemde size kanalinizi teslim ettikden sonra,nasil bir calisma ile yola devam edeceginize dair bilgiler veriyoruz.
Kanaliniz 1 ay sonra bu calisma yapilip teslim edildilirken,size Toplu video indirmeniz icin Program,programin yaninda nerden video indirebilirsiniz gibi onemli bilgiler,Cok ilgi goren kategori ve turlerde 20 Adet onemli kanal bilgileri ve bizim yaptigimiz isten sonra sizin yapmaniz gereken ve izleyecginiz yollar hakkinda detayli bir makale veriyoruz.Ayrica 5 adet cok onemli para kazandiracak Kaynak site veriyoruz.
Sizinde kendi kanalinizda kendi kyitlarinizi paylasabilmeniz icin,Tvden kayit yapan onemli ozellikleri olan program ile kullanma kilavuzu ile birlikde hangi tur paylasimlari kayit edip sunabileceginize dair bilgileri veriyoruz.*****
Kanalinizin icerigini,Kategorisini,Turunu,Dilini biz belirliyoruz.Cunki neden biz kisaca acikliyayim.Ben Youtube'de Turkce icerige karsiyim,yani sevmiyorum.Neden karsiyim,neden sevmiyorum cunki kazandirmiyor.Yani illaki kazandiran kanallarimiz ,kazanan dostlarimiz var ama hic bir kanal,hic bir video yabanci hitin verdigi TIK ucreti ile gosterim ucretini ,Turkce videolarda vermiyor.Bunu bizzat test etmis ve yasamis biri olarak cok iyi biliyorum.
Bu yuzden kazanmak istiyorsaniz,bu isi bize birakin biz yapalim diye herseyini biz seciyoruz.
Yani bittimi diyceksiniz,hayir daha yeni basladik ve bitmedi...Biz bu calisma yapacagimiz iste soyle bir karar aldik.Sizin amaciniz,gayeniz,hedefiniz, internetden bu islerden para kazanmak degilmi,bizimde amacimiz size kazandirmak,kazanmayi ogretmek..
O zaman bizim dedigimiz sekilde bu isi yapacagiz birlikde.Peki nasil olacak bu is.Butun Konuyu kisaca ozetliyeyim size..
Ne Kadar Kazanabilirim !
Kanalinizi birlikde acacagiz.Acmis oldugumuz kanala 3.000 adet video yukleyecegiz.Ve 1 ay boyunca kanaliniza her gun 15 Adet Video atacagiz.1 ay sonunda kanaliniz size butun yukarda yazilan ozellik ve bilgiler yapilmis,duzenlenmis ve tarafiniza verilmis sekilde teslim edilecekdir.
Bu calisma surecinde,kesinliklesizlerin kanallarina video yuklemesine,acaba kazaniyormuyum,videolar ilgi goruyormu izleniyormu gibi dusunceniz,stresiniz olmayacak.O dusunceyi Stresi sizin yerinize 1 ay boyunca biz cekecegiz..
Peki bu is sonunda kazanacakmiyim,diye dusunenlerede sunu soylemek istiyorum.Bizim bu isi yapmamiz size birseyler kazandirabilmek,bu yolu sizlere ogretebilmek.Bu yuzden kesinlikle kazanacaginiza eminim ve kazanacaksiniz.
Peki ne kadar kazanilacak bu calisma ile diye dusunenlere sunu soylemek istiyorum.Bu calisma sistemi ile benim kendi denemelerim ve izledigim yollarla gunluk 2 Dolar ile 75 Dolar arasi bir kazanc bekliyorum kanallarda.Yani ay sonu kanalizda bu mantikla en az 60 Dolar da olabilir 300-400 dolarda olabilir.Benim tahminim dusuncem ve bilgim bu sekilde.Yani 20 kisi ile calisilir 1 arkadasimiz 120 dolar alir digeri 80 digeri 400 bu calismamizin sonucunda ortaya cikacak.Bunu hep birlikde Gorecegiz.
Ya Kazanamazsak !
Peki ya kazanamadik,hic gelir elde edemedik ne olacak o zaman diye dusunenelere de sunu soylemek istiyorum.Takdir edersinizki kanaliniza 1 ay emek verilecek,3000 video yuklenecek ve her gun 15 videodan 1 ay boyunca 450 video eklenecek,tabi bu 450 videoyu eklemek bizim icin 3.000 videoyu eklemekden cok daha zor olacakdir.
Cunki ozgun,kendi kayitlarimizi kendi imkanlarimizi kullanarak bu calismayi yapacagimiz icin cok yorucu ve zor bir is.Bu yuzden soyle bir cozum yolu dusundum.Sadece kanaliniza 3.000 adet yuklenen video ucretini,sizden aldigimiz 100 tl den duserek,kanaliniza yaptigimiz 1 aylik calismayi,harcadigimiz vakti,emegi,verdigimiz destegi bilgileri dusunmeksizin kalan paranizi geri iade edecegim.
Yani 100-60 Tl video upload ucreti= 40 Tl niz geri gelecekdir.Bu garantiyde geri veriyorum size.Ama bu yazidigm son cumlelerin gerceklesmesi cok zor ihtimal olan bir konudur.Ben genede sizleri bilgilendirmek aklinizda soru kalmamsi adina bunuda yazmak istedim.
Bu yapacagimiz 1 Aylik calisma Sadece 20 Kisi ile Limitlendirilmistir.
20 Kisiden fazla calisma yapilmiyacakdir.Bunu belirtmek istiyorum.Eger Cok talep Olursa maximum + 10 Kontenjan daha acilir.Odemeler is baslangici alinacakdir.
Kesinlikle pazarlik sozkonusu degildir,sizinde bukadar isi bu CILGIN fiyata yapildiginin farkinda oldugunuzu biliyorum.Bu yuzden lutfen pazarlik yada farkli konularla indirim talep etmeyiniz.
Bu calismamiz 01.01.2013 Tarihinde butun siparis veren arkadaslarimizinin Kanallarinda Baslatilacak ve 30.01.2013 tarihinde kanallari kendilerine Teslim edilecekdir..31.12.2012 Gunune kadar is alimlari acik olacakdir.Bu 1 haftalik surec icinde siparis verenlerin on Paketleri (3.000) video kanallarina yuklenecek,01.01.2013 den itibaren 1 ay her gun 15 video eklenerek calismalari baslatilacakdir.
Yukardaki yazdigim ozelliklerde 2 hafta calisma yapilmis kanalin abone ve izlenme sayisi.Kesinlikle Bot,abone vs gibi hic kullanmadigim yapmadigim seyler kullanilmamistir bu istatistiklerde,tamamen orj genel abone ve izlenimdir.Kanalin acilis tarihini isteyene pm lerim resmiyle birlikde.
[/IMG]Asagidaki Video paketlerinden almak isteyenler icin herhangi bir sure yada limit yokdur.Satin alacaginiz paketler,odeme yaptiginiz andan itibaren en gec 24 saat icinde kanallariniza yuklenecekdir.
--------------------------------------------------------------------------
Onceki Konuda is yaptigimiz Dostlarimiza Ufak bir HEDIYE :
Daha once is yaptigimiz dostlarimizida unutmadik.Onlarada 1.000 Video ucretsiz olarak Video kanallarina yuklenecekdir.
Videolar 1 hafta icersinde Kanallarina eklenecekdir.
--------------------------------------------------------------------------
VIDEO UPLOAD SISTEMI :
www.YouParaTube.Com
Evet arkadaslar,yukardaki is disinda size yine bomba gibi bir calisma sistemi ile bilgileri vermek ve size bu Video Upload Sistemini tanitmak istiyorum.
Oncelikle Fazla detaya girmeden resimdeki Paket ve fiyatlari gormenizi rica ediyorum.

Evet Resimde gordugunuz gibi Youparatube.com sitemiz uzerinden ve Bu konu uzerinden Video upload satislarimizda baslamistir.Sizin icin 9 adet paket belirledik.Bu paketlerden birini satin alip Youtube kanallariniza Video yuklettirebilirsiniz.
Video Turlerini ve kategorilerini secmekde ozgursunuz.istediginiz kategoriye ve ture gore video uploadlari yapilacakdir.
Ayrica Daha onceki konumda ve bu konuda benle is yapmis arkadaslar disinda,Video paketi alan Butun dostlarimiza Hem Sitemiz uzerinden,Hem facebook sayfamizdan bilgiler,paylasimlar,yardim,destek imkanida verilecekdir.Kisacasi bizden 1 adet video olsanizda almasanizda Destek ve yardimlarimiz sonuna kadar sizlerin hizmetinde olacakdir.
Video UPLOAD Paketleri ve Detaylari :
BURDAKI PAKETLERI SITEMIZ UZERINDEN ONLINE OLARAK PAYPAL ILE YADA MISLI ODEME SECENEGI ILE ODEYIP SIPARIS VEREBILIRSINIZ.

iletisim Bilgilerimiz :
Facebook sayfamiz ve Websitemizdeki Bilgi Blogu kosesinden her turlu soruyu,konuyu sorabilirsiniz.Butun herkese LIMITSIZ DESTEK hizmetimiz vardir.
Facebook Adresimiz :
Facebook sayfamizdan bizi Takip edebilir,sorular sorabilir,her turlu konuda yardim icin basvurabilirsiniz.
Facebook sayfasi yapmakdaki amacimiz,butun herkese acik kaynak olusturmak ve herkesin bilgisini gelistirmek icin paylasimlarda bulunmakdir.
TIKLAYIN
WebSitemiz :
Websitemiz uzerinden Video paketleri satin alabilirsiniz.
Sitemiz icerisindeki BLOG bolumunden paketler hakkinda detayli bilgiler ve soru yada sorunlariniz varsa iletebilirsiniz.

TIKLAYIN
Youtube Adresimiz :
Youtube kanalini,takip etmenizi oneririm arkadaslar.Cunki yakinda kendi cektigim videolar ile size Bir cok konuda Videolu anlatim yapacagim.
Ornek vermek gereirse,Video nasil eklenir,Adsense ayarlari nasil yapilir,adsenseye kayit islemi nasil olur ,etiket,kanal duzenleme gibi bir cok konuda Videolu paylasimlarim olacakdir.
TIKLAYIN
Msn Adresimiz:
Msn adresimi lutfen sadece gercekden acil isi olan arkadaslar eklesinler.
Butun soru ve sorunlariniza Yukardaki Facebook yada sitemiz uzerindeki Bloglardan cevap verecegim.

Muslera06@live.fr
Odeme Secenekleri :
Garanti Bankasi
Misli (Sans Oyunlari)
is Bankasi
Paypal
Konu Cok Uzun oldugu icin OZUR DILIYORUM.Bir cok seyi yazamadim daha ama sorular oldukca cevapliyacagim.
Onceki Konumuzda Oncelik taninan on kayit yaptiran arkadaslarimizin isimleri :
Alıntı

Skype ekledim