• 19-12-2012, 09:52:48
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba arkadaşlar ;

odeviniz.com bir ödev sitesidir. 6.5 yıllık bir domain. Son 1 yıldır siteye ekleme yapılmıyor, güncellenmiyordu. Fakat bir haftadır günlük 10-15 ödev ekleniyor ve güncel tutuluyor. Ödev eklenirken Keywords, başlık vs. gibi durumlara da özen gösteriliyor. Ama yine de google aramalarında göremiyorum eklenenleri. Bakıyorum indexlemiş. Ama o ödeve hiç hit gelmiyor. Önceki eklenenlere ise her gün hit geliyor. Açıklık getirebilir miyiz bu soruna

İyi çalışmalar
  • 19-12-2012, 10:06:15
    Hocam siteyi anlaşılan nadasa bırakmışsınız 1 yıl boyunca boş boş durmuş verim almanız için gereken şeyler öncelikle özgün ödevler giriniz sitenize. Sitenizdeki link çıkışlarını kaldırın bir müddetliğine ( Programlama,Sanalkurs,Adobekurs ) . Sitenizi canlandırmak babında imletme ve dizinlere ekleme çalışması yapın.Sitenizle düzenli olarak ilgilenin gereken kuralları da yaparsanız bir süre sonra düzelir merak etmeyin.

Siteniz sandbox'a da düşmemiş filtrelemede değil endişelenmeyin..
  • 19-12-2012, 10:13:32
    Ödevler özgün hatta manuel olarak hazırlıyoruz. Keywordsler ve ödevlerin içeriği, başlığı, açıklamaları tamamen özgün ve manuel olarak yapılıyor.
    Fakat eski ödevlere hit geliyor. Yeni eklenen ödevler indexlendiği halde hit almıyor. Burasına bir anlam veremedim.
    son 10 gündür ekleniyor ödevler. 3 günde bir indexliyordu 2 ye düştü sonra 1 güne sonra da saatlere doğru düşüyor. Bu güzel.
    Dış linkleri kaldırıyorum şimdi.
  • 19-12-2012, 10:22:02
    Çalışmalarınıza düzenli olarak devam edin siteniz düzelicektir
  • 19-12-2012, 10:34:40
    İlginiz için teşekkür ederim. Eksik olmayın.