• 22-12-2012, 17:58:35
    Üyeliği durduruldu
    FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Az önceki mesaj ile bu mesaj çok farklı olmuş hocam. Fikrinizi değiştiren ne oldu
    Arkadaş 2 gün önce geri ödeme istemişti bende acil bir kaza işi oldu o yüzden 2 gün MSN'ye giremedim. Daha sonra arkadaş engelledi sanmış ve burda yorum atmış.
    MSN'den konuştuk arkadaşa gerekli ödemeyi yaptım ve Sorun kalmadı.
    Fakat arkadaşın gerekli bir nedeni vardı.
    Diger kişiler gibi 1 saatte 100 kişinin tıklamasını beklemedi.
  • 22-12-2012, 18:03:12
    Konuyu report ediyorum.
    Yönetici arkadaşlar bu konuyu detaylıca incelemeli,bir karar vermeli ve mağduriyeti olan arkadaşların mağduriyetlerini konu sahibine gidertmeli diye düşünüyorum.
    Zira by_burn'un paylaştığı ekran görüntüleri ve kanıtlar bulunuyor.
    Konu sahibinin söyledikleri bence biraz laf kalabalığı ve geçiştirme maksatlı olmuş.

Adam size banner reklam verecek ve 180 Tl peşin para ödeyecek konunuzda iddia ettiğiniz hitlere sahip bir siteden 1 günde 3 tıklama gelecek (hadi diyelim geceye kadar 10 tıklama gelsin ki o bile kesin değil.) ve adam size itiraz etmeyip hakkını aramayacak onu mu istiyorsunuz.

Bahsedilen hitlerde bir sitedeki banner reklamdan 1 günde MİNİMUM 100 - 200 arası tıklanma gelmesi gerekmektedir.
    3 tıklanma 5 tıklanma da nedir şaka mı yapıyorsunuz siz.Hiçbir şey olmasa bile o hitlerde bir siteden yanlışlıkla tıklansa dahi 20-30 tıklanma gelir.Herkes bu işi yıllardır yapıyor bırakın Allah aşkına yahu.
    İnsanların paralarını peşin peşin alıp karşılığında onlara bir hiç vermek bu kadar kolay olmamalı ...
  • 22-12-2012, 18:07:56
    enesbaba61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş 2 gün önce geri ödeme istemişti bende acil bir kaza işi oldu o yüzden 2 gün MSN'ye giremedim. Daha sonra arkadaş engelledi sanmış ve burda yorum atmış.
    MSN'den konuştuk arkadaşa gerekli ödemeyi yaptım ve Sorun kalmadı.
    Fakat arkadaşın gerekli bir nedeni vardı.
    Diger kişiler gibi 1 saatte 100 kişinin tıklamasını beklemedi.
    2 gündür msn de benle konuşuyorsun kime ne yalan söylüyorsun daha ya. 180 TL lik ödememi geri iade et aksi halde her yerde ismin *********** olarak geçicek bir daha reklam kimseden alamayacaksın siten düzgün hale gelse bile.

Ayrıca zeka problemin mi var? Ben diyorum ki 12 saati aşkın bir süredir reklam sitende gösteriliyor. 13k günlük hitli sitenden bu saate kadar 3 kişi tıkladı. 1'i zaten benim diğeride sensindir. Göz var nizam var istatistik var. Hitlerini ispatla diyorum ispatlayamıyorsun. Paramın hemen iadesini talep ediyorum ayrıca *********** arkadaşın banlanmasını ona yaltakçılık yapan kişininde belli süre uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
  • 22-12-2012, 18:13:29
    Üyeliği durduruldu
    Konuyu lütfen rapor edin.
    Hiç kimse reklamlara tıklamak zorunda degil. Ben analtycs ekran görüntüleriyle kanıtladım ve kimeyede kanıtlama ihtiyacı duymuyorum
    Ayrıca o laf kalabalıgı yapan kişiler konuyu bilip bilmeyen neden ortaya atlıyor anlamış degilim.
    Ayrıca şerefim yerinde konuyu rapor ettim artık modeletörler bi baksın ya.
  • 22-12-2012, 18:15:07
    Gerekli bilgiler yollandı

Reklam alimi günceldir.
    aynısından alayım
  • 22-12-2012, 18:19:27
    Konuyu lütfen rapor edin.
    Hiç kimse reklamlara tıklamak zorunda degil. Ben analtycs ekran görüntüleriyle kanıtladım ve kimeyede kanıtlama ihtiyacı duymuyorum
    Ayrıca o laf kalabalıgı yapan kişiler konuyu bilip bilmeyen neden ortaya atlıyor anlamış degilim.
    Ayrıca şerefim yerinde konuyu rapor ettim artık modeletörler bi baksın ya.
    bana ispatlamak zorundasın ben senin 13k günlük tekil hiti var diye söylediğin siteye 180TL karşılığında reklam verdim. Ya paramı geri ödersin ya da ispatlarsın. Bu kadar açık ve net!
  • 22-12-2012, 18:25:22
    Üyeliği durduruldu
    by_burn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bana ispatlamak zorundasın ben senin 13k günlük tekil hiti var diye söylediğin siteye 180TL karşılığında reklam verdim. Ya paramı geri ödersin ya da ispatlarsın. Bu kadar açık ve net!
    Ben zaten gönderdigim Zonelerle ispatladım dostum.
  • 22-12-2012, 18:28:02
    Ben zaten gönderdigim Zonelerle ispatladım dostum.

evet gönderdiğin belgede 2000 - 4000 yazıyordu sonra ben söyleyince buraya eklediğinide düzeltip 10000 11000 yaptın. Dediğim şekilde gönder hele sen şu belgeleri konu kapansın diyorum onuda gönderemiyorsun. Bu durumda ortaya çıkan sonuç belli SAHTEKAR VE DOLANDIRICISIN!
  • 22-12-2012, 18:31:08
    1.si konuyu tamamıyla inceleyip mesajları tek tek okudum.Yani dediğin gibi bilip bilmeyecek bir durum yok.

2.si 5-6 yıldır aktif olarak bu işlerle uğraşan kişiler bu kadar hitli bir siteden ne kadar reklam geri dönüşü olacağını müsade et de senin kadar bilsin.

3.sü herşeyi bir kenara bıraktım; Ticarette müşteri memnuniyeti denen birşey vardır.Ve hatta bunun ilgili kanunlar da vardır.İstediğiniz yerden bir hizmet veya ürün alın memnun kalınmaması halinde her firma kişiye para iadesi yapar ve yapmalıdır.
    Adam daha 1 günde memnun olmadığını belirtip parasını iadesini istiyor neye istinaden paraya el koyduğunuzu ,kişinin parasını iade etmediğinizi anlamış değilim.
    Adam memnun olmadığını kendi sebepleriyle ve kanıtlarıyla konuya koymuş ve durumu açıklamış.Bunu iade etmemek herşey bir tarafa etik değildir ve bence helal de değildir çünkü adamın rızası yok.

Konuda görüşlerimi yazmam seni rahatsız etmiş olabilir ve sen niye karışıyorsun diyebilirsin onu da belirteyim ben reklamını verdiğimiz sitenin editörü ve bir anlamda ortağıyım.Bu yüzden bu konu beni de ilgilendiriyor.Konunun takipçisiyim ve mağduriyetin giderilmesini önce senden olmazsa yönetimden talep ediyorum.