Karar veremedim, sizce hangisi daha iyi olur?
10
●794
- 19-12-2012, 15:01:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bende tesekkür ederim güzel yorumunuz icin, özelden ürününüzle ilgilide yazdim.Parali trafik ise basli baslina bir dünya, bununla ilgili tek gercek sizin durumunuza ve ürününüze uyan dogru kaynagi bulana kadar ufak miktarlarla "split test" ler yapmaktir..yani bölerek ayni kosullarda diger degiskenleri sabit tutarak testler..Parali trafigin en güzel örnegi adwords dür, en kaliteli trafiklerden biridir, facebook paid advertisement , buda güzel ama cok dönüstürmez , ama belki anket tarzi seylere uygun olabilir bedava seylere..ve bunun gibi 100 lerce 2.3. sinif search engine traffic satiyor..birde diger sitelere koyabileceginiz , banner tarzi reklamlarla trafik alabilirsiniz...
- 19-12-2012, 15:08:00Ve açık konuşmak gerekirse neredeyse bahsettiğiniz konuların her biri ayrı bir uzmanlık gerektiriyor

İlk etapta ortada ürün olmadığı için zannımca bana düşende ufak ufak ürüne dair taban yapmak.
Çok teşekkür ederim nitelikli bilgiler için. Bu konuda ara ara başınızı şişirirsem umarım beni mazur görürsünüz