• 18-12-2012, 17:54:26
    Üyeliği durduruldu
    sinyalsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alacaklı gibi evini basıcam. Bende karşıma bi adam çıktı zannettim Tamam sen netten takılmaya devam et.
    Adres isteyen sensin. Adam mı madam mı kendin karar verirdin işte. Ver istanbulda istedigin bi adres ben geliyim he ? Yada yılbaşında Bursadayım, gel orda gör adamlığı olma mı ?
  • 18-12-2012, 17:54:42
    sinyalsiz, sinyal vermeye başlamış
  • 18-12-2012, 17:57:27
    Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Açık adresim en kolay tarif edilebilcek adreslerden biridir. Hiç pmye gerek yok. Türk Telekom Arena'nın Seyrantepe metro çıkışından çıkıyorsun. Karşında gördüğün yeşil binaya giriyorsun. (altta dürümcü,galeri falan var) 3. kata çıkıyorsun. Zile basıyorsun ve karşında beni görüyorsun İstedigin zaman beklerim.
    Çoluk çocuk elinde kalacak, değmez.
  • 18-12-2012, 17:58:07
    Alacaklı gibi evini basıcam. Bende karşıma bi adam çıktı zannettim Tamam sen netten takılmaya devam et.
    hadı sımdı kıvırmaaaaaaaa adama sen demedınmı nerde ne zaman ıstersen dıye

adam dırek evının adresını verdı

aynen suna donmus olay ha

video
  • 18-12-2012, 17:59:07
    Üyeliği durduruldu
    Yatirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çoluk çocuk elinde kalacak, değmez.
    Klavye delikanlılıgından falan bahsediyorda arkadaş, birilerinin ona gerçek hayatla sanal hayatın nasıl ayırt edilebilecegini anlatması lazım diye düşünüyorum ve gönüllü olarak bu konuda yardımcı olmak istiyorum kendisine. Çok mu şey istedim yoksa hocam
  • 18-12-2012, 18:00:15
    Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adres isteyen sensin. Adam mı madam mı kendin karar verirdin işte. Ver istanbulda istedigin bi adres ben geliyim he ? Yada yılbaşında Bursadayım, gel orda gör adamlığı olma mı ?
    tamam sen adamsın, güçlüsün, yenersin. Ben konuyu kapatmak istiyorum tamam mı? İzin var mı?
  • 18-12-2012, 18:02:50
    tamam sen adamsın, güçlüsün, yenersin. Ben konuyu kapatmak istiyorum tamam mı? İzin var mı?

• 18-12-2012, 18:03:43
    Biz küçük çocukları severiz. İzin verir sanırım.
  • 18-12-2012, 18:05:36
    Üyeliği durduruldu
    Meselenin iki göz morlulugu yada kaş,dudak patlaması vs. olmadıgını anlamadın heralde sen ? Neyse ben olmasamda bu kafayla bi gün birisi güzelce anlatır bunu sana. Müsade senin.