ucuzucakbiledi.com
ucakbiletivip.com
ucakbiletipro.com
tatilbuldur.com
tatilsudur.com
ucak-bileti.co
Gibi bir çok domain elimde mevcut, düşünürseniz pm atabilirsniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:01:16 -->-> Daha önceki mesaj 12:55:57 --
Uçak Bileti kelimesinde 2. sıraya kadar gelip, anti seo çalışmalarına boyun eğmiş bir alan adımız mevcut..
www.ucakbiletisun.com ( saldırı linklerinin hepsi temizlenmiş şuan sadece kelimesinde linkleri var , eğer bütçenizin biraz daha üstüne çıkarsanız anlaşabiliriz.)
Otel Puan ve Uçak Bileti İle İlgili Alan Adı Arıyoruz...
19
●1.296
- 19-12-2012, 00:48:05ben de tek bir yanit kullanarak bu konuyu kapatayim kendi acimdan:
benim zaman zaman domain satan birisi olarak domain satan birisinin ilaninda bulunmasini garipsedigim durum daha once de alintiladigim kisimdir.
domain saticilarinin genellikle maruz olduklari DOMAIN DEGERLEME yaklasiminin domain satan birisi tarafindan da domain ararken ayni sekilde ifade ediliyor olmasi benim nezdimde dogru degil, sizin icin dogru olabilir.
cok basit yazayim sizden 10 tane domain icin fiyat istesem adim gibi biliyorum bunlardan en az 9 tanesinin devir bedeli gercekle alakasiz gelir bana. biraz da olsa domain piyasasini bilen birisi olarak yaziyorum bunu.SatilikDomainler.com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malum saticinin fiyati ile alicinin fiyati genellikle uyusmaz, uyusulan nokta ise bir digeri acisindan -o alisveriste kar etmis olsa dahi potansiyel- zarari ifade eder.
pazar ola diyorum. surc-i lisan ettiysek de affola. talep durumunda butun mesajlari da silebilirim sorun yok