• 11-12-2012, 23:49:31
    Üyeliği durduruldu

Çekiliş Yok,Kura Yok, Evet Yanlış Duymadınız .Yıllık Linux Reseller Alan Herkese NOKIA 1200 Cep Telefonu Hediyedir.Diğer Kampanyamızı Gösterilen İlgi Cok Güzeldi Yeni Kampanya İle Karşınızdayız
    Konumuza Yorumlarınızı Lütfen Eksik Etmeyiniz Gereksiz Yorum Atmayınız Hostcumusun Telefoncumusun Diye Bize Bunu Diyenler Aynı Satışı Yapamadan Kaldırdılar O yüzden Sadece İşimize Bakalım

Uyarı: Önceki Kampanyamızdan Yararlanan Şuanda Hizmeti Devam Eden Müşterilerimiz Bu Kampanyadan Yararlanamazlar Her Yıl Reseller Yenilemede Tekrar Cihaz Verilmiyor Hediye Bir Defalıktır
    Kampanya Dahilindeki Telefon
    NOKIA 1200

Stok Sayısı 15
    KUTU İÇERİĞİ
    1.ADET CİHAZ
    1.ADET BATARYA
    1.ADET ŞARJ CİHAZİ

Cihazlarımız Sıfır olup Jelatinli Halde Gönderilecektir
    Alım yapıldıktan birgün sonra kargoya verilerek tarafınıza kargo takip no verilir.Kargo alıcıya aittir

Reseller Paketi
    50 Gb Disk Alanı
    Limitsiz Aylık Trafik
    Limitsiz Alan Adı Barındırma
    Limitsiz Alt Alan Adı Barındırma
    Limitsiz E-Posta Hesap Açabilme
    Limitsiz MySQL Veritabanı Hesabı
    Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme
    SoftaCulous ile Yüzlerce Hazır Script Kurulumu
    CloudLinux Alt Yapı
    WHM / cPanel / Directadmin Türkçe Kontrol Paneli Secenekleriyle
    LiteSpeed Web Server ( Hızlı açılan sayfalar, Apache'ye oranla %200 daha güvenli ve daha performanslı )
    %20 CPU İzni
    PHP 5.X Versiyonu
    MySQL 5.X Versiyonu
    Zend Optimizer
    IonCube-PHP Loader
    Özel Name Server Kullanabilme İzni
    Yüksek Güvenlik Ayarları
    %99 Uptime Garantisi
    Yıllık 110 TL +KDV
    A dult Yasadışı vs Sitelerin Barındırılması yasaktır Dowloand Sitesi vede Oyun & Video sitesi Olarak Kullanılması Yasaktır
    Memnun Kalmadığınız Taktirde 3 Gün İçinde İade Edebilirsiniz (Promosyon Ürün İadesi Alınmayacaktır Promosyon Bedeli Düşülerek ) Sadece Reseller İadeniz Yapılır.

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Paypal Ödemelerinde %6 Fark Yansıtılır
    HESAPLAR ZEYNEL AKBAŞ ADINADIR

İrtibat Bilgilerimiz :
    Fox Teknoloji İnternet Bilişim ve Aracılık Hizmetleri
    Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Faaliyet Belge No : YS-(1834)
    Vergi Dairesi : Sultanbeyli Vergi NO: 16465817626
    Telefon: 0 324 606 03 69
    Telefon: 0 224 334 03 69
    E-mail & Msn : destek2@foxteknoloji.net
    Bilgi/İşlem - Teknik Destek: Ticket Kullanılmadır!
    =========================================
    Skype : foxteknoloji(Skype Üzerinden Müşterilerimize Sesli Anlatımla Destek Verilmektedir.)
    MSN : destek2@foxteknoloji.net(MSN Üzerinden 7/24 Destek Vermekteyiz.)
    WEB : FoxTeknoloji İnternet Bilişim ve Aracılık Hizmetleri
    * FTPde bulunan zararlı dosyalarda (c99,r57 gibi shell dosyaları) hosting hesabı iptal edilir.
    * FTPde telif hakkı olan (oyun,mp3,video,program vb.) dosyaların upload ve downlaod edilmesi kesinlikle yasaktır.
    * Spam mail gönderiminde 3 gün süreyle hosting hesabı durdurulur.
    * Diğer kurallarımız ile ilgili lütfen Hizmet sözlemesini okuyunuz.

* Her Satılan Hizmete Fatura Kesilerek Adresinize Yollanır Lütfen Faturasız İşlem Teklif Etmeyiniz.

Sıkca Sorulan Sorular
    + SİTELERİM HANGİ VERİ MERKEZİNDE BARINIYOR
    - Sunucularımız Bursa Dgn vede Mars Telekom Verimerkezi Konumludur
    + SİTELERİMİN BARINDIĞI SERVER'İN ÖZELLİĞİ NEDİR
    - Sunucularımız Dell R410 Alt Yapısına Sahiptir 2 Adet (İntel 2x e5645) Fiziksel İşlemciye Sahip Olup 12 Gerçek İntel Hyper-Threading Teknolojisi ile 24 Çekirdek Görünmektedir Sunucularımızda 32GB RAM Mevcut Olup 4 Adet (4x 450GB SAS 15K) Hard Disk Hardware RAID10 Desteği İle Çalışmaktadır 100Mbit İnternet Erişimi İle Web Sayfalarınıza En Hızlı Erişimi Sağlayabilirsiniz Sunucularımızda Herhangibir Sanallaştırma Uygulamamaktayız Bu Nedenle Müşterilerimize Yüzde Yüz Dedicated Performansı'nı Garanti Etmekteyiz
    + TEKNİK DESTEĞİNİZ NASIL? 7/24 DESTEK SAĞLIYORMUSUNUZ ?
    - Ücretsiz olarak teknik destek sağlamaktayız ticket, mail, canlı destek, telefon, msn yolu ile
    + SUNUCULARINIZDA AD-U-LT WA-RE-Z ve HA-CK GİBİ İÇERİKLER BARINDIRMAK SERBESTMİ ?

- Yasal olmayan içeriklere izin vermemekteyiz
    + YEDEKLEME YAPIYORMUSUNUZ, YAPIYORSANIZ HANGİ PERİYODLARDA YEDEKLEME YAPIYORSUNUZ ve AYRICA YEDEKLEME SORUMLULUĞU KİME AİTTİR?

- Yedeklemeler haftalık olarak ayrı bir sunucuya alınır bu yedekler ücretsiz olarak geri yüklenebilir müşterinin verdiği hasardan biz sorumlu olmamaktayız
    Daha çok detay için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır
    100 lerce eklenti hosttunuzda hazır anında kurulum

-> Bir Önceki Kampanyamızdan Yararlanan Müşterilerimizin Yorumları
    webnetk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet reseller alındı Zeynel bey hayırlı satışlar. İnanılmaz hızlı bir resel tebrik ediyorum sizi.
    fenabiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu fiyat a iyi bu telefonla degişik 1 adet alındı bakalım yorumlarımı yazacagım iyi satışlar.
    barisbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir adet reseller alındı telefon beklenmekte
    BenLacivert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    reseller alındı
    telefonuda bekliyorum
    Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet satın aldım
    phisicix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    reseller alındı
    corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet daha reseller alındı...
    Dogrudantasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Süper kampanya 1 adet resel alındı hediye telefon kargoya verildi arkadaşa ilgi ve alakasına teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim.
    fenabiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendi hatam ile komple verilerimi sildim vede kafayı yemek üzereyken foxteknoloji hemen çok hızlı şekilde yedeklerimi yükledi hemen sitelerimi devreye aldı teşekkürler foxteknoloji..
    eueueueu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı hızlı hizmet...
    shampion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alınmıştır. teşekkürler.
    anakra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alındı.
    Satıcıdaki ilgi ve alaka süper. Her türlü yardımcı oluyor. Mesajla bildirim sağlıyor.
    Dr_Facebook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Reseller 1 domain alındı arkadaş gayet ilgili baya yardımcı oldu.
    Teşekkürler.
    farukcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fox Teknoloji ile 2 ay önce bir arkadaş önerisi ile konuştum.Çalışma kısmeti 21.01.2011 tarihinde oldu. Hem fiyat hemde hizmet hemde güler yüzlü ekibi ile 15 sitemi 20 gb lik yedeklerimi alıp tasıma işlemine başladılar.14 sitemin taşıma işlemi bitti.1 Gunde ayağa kalktı.Eskı reselerim Cpanel oldugu için FoxTeknoloji ekibinin işi zorlaştı ama genede kırmadılar.gece 4e kadar ayakda kaldım ve calısmaları devam ediyordu.sabah 07:30 da 14 sitem hazır bir sekilde görünce mutlu. Telefonumun kargoya verildiği söylendi. Gelince o konudada Yorum yapıcam.R10 a Fox teknolojinin daveti ile katıldım.Bu konudada tekrar teşekkür ederim.Uzun zamandır buraya üye olmak için davetiye arıyordum. Hız konusunda %100lük bir mükemmeliyet diyebilirim.DirectAdmin paneline yabancı oldugum için takıldıgım konudada hemen yardımcı oldular.Kendilerine Vermiş oldukları hizmetten dolayı tekrar teşekkür ederim.Hayırlı Satışlar Dilerim
    Jusa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller satın alınmıştır. Sağolsunlar taşıma konusunda da yardımcı oluyorlar. Kısmetse kullanmaya başlayacağız şimdilik herşey güzel şuana kadar memnunuz hizmet ve kalitenin sürmesi dileği ile iyi satışlar dilerim.
    UltiMatrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir adet reseller alınmıştır iyi satışlar teşekkür ederim
    Dogrudantasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet resellerde arkadaşım için aldım teşekkürler foxteknoloji
    tugrulkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller hizmeti foxteknolojiden sağlanmış olup ödemesi geçilmiştir,Anında aktif edilmiştir
    öncelikle ilgi gerçekten çok güzel. ödemeyi geçmeden fikir edinmek adına dahi telefonda bir saate yakın konuştuk kafamdaki bütün soru işaretlerini sildiler, kesinlikle hostingte artık tek tercihimsiniz her şey için teşekkürler. iyi günler..
    Jusa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet reseller alınmıştır diye yazmıştım gayet te memnunum saolsunlar hem kalite hem destek hizmeti gayet kallavi. Telefonu mu alalı da birkaç gün oldu kullanmaya da başladık özellikle bekledim kullanıp ondan sonra yazayım dedim velhasılı kelam telefon da gayet iyi sorunsuz çalışıyor. Ben kampanyadan faydalandığımda sadece 1110 modeli verilmekte idi bana ise Nokia 1200 gönderdiler bu da extra jestleri. Verilen hizmetin kalitesi, ilgi ve alaka gayet memnun ve tatmin edici hosting alacak arkadaşlar kesinlikle diğer konulara bakmasın bile tereddüt etmeden hizmet alabilirsiniz.
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı, daha öncede domain almıştım kendilerinden destek mükemmel, müşteri memnuniyeti mükemmel. başarılarınızın devamını dilerim...
    akdenizmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar .hayırlı akşamlar biz antalyada 2006 yılından beri internet dünyasına hizmet vermekteyiz.Kuruldugumuz günden beri bir çok hosting firması ile çalıştık fakat istenilen performansı elde edemedik.Fakat taki foxteknoloji ile tanışana kadar.Biz akdenizmedia olarak 2010 yılında fox teknoloji ile tanıştık ve almış oldugumuz hizmetten çok memnun kaldık.Bu yüzden dolayı 2010 yılından beri hosting konusunda her ihityacımızı kendilerinden temin etmekteyiz.Herşeyden önemlisi 7/24 ulaşılabilirlikleri ile ön plana cıkmaktalar .Bir sorun karşısında en kısa zaman içinde kesinlikle bir çözüm ile geri dönmeleri mükemmel ötesi.İşte buda bize vermiş oldukları hizmet karşılıgında bizde hiç düşünmeden antalya ve cevresinde firmlarımıza gönül rahatlıgı ile hizmet vermekteyiz.Yok sitemiz kapanmış,yok site acılmıyor,bir gün çalışan üç gün çalışmayan web sitelerimiz yok.Kendilerinden iki adet reseller aldık ve sorunsuz çalışmakta.7/24 çalışan bir hosting firması olamaları nedeni ile kendilerini tebrik ediyoruz.
    2 Adet reseller hizmeti alındı
    www.akdenizmedia.com
    www.antalyaninhaberi.com
    Delibey09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet reseller alınmıştır ilgili bir arkadaşımız, telefon yarın kargoya verilecek. Teşekkürler
    perfectt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet kampanyalı reselelr paket i alındı hızlı ve alakalı satıcı teşekkürler.
    rapper_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alındı, ilgili ve hızlı işini bilen arkdaş ...
    SCLSDA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende aldım.
    50GB paketi 100GB olarak artırdım.
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
    Hız ve destek çok güzel.
    barisbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir adet müşterime alındı teşekkürler hocam...
    webpencere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alınmıştır ilginize teşekkürler
    m3turkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı gercekten mükemmel hizmet vede destek ...hızlı kurulum
    gencejder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller paketi alındı.
    lilyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alındı teşekkürler.
    filmkolic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı telefon bekliyorum
    rapper_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir adet kendime almıştım diğer kampanyadan 1209 bilsem bunu beklerdim neyse arkadasıma bir adet r10 dışı temin edildi.
    Gustavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet alındı. Kaliteli hizmet , teşekkürler
    umutacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller hizmeti alındı taşımalarım yapıldı tesekkürler.
    Bir çok firmada reseller kullandım. Hala da kullandığım 3 yer var. Hepsde sıkıntılı olduğu içn yeni reseller arayısına girdim. Referanslarına baktım Beğendim. Daha önce fox ile çalışmam olmamıştı. msn'de 5 aydır ekliler ve her zaman çevrim içi oluyor arkadaşlar. İnşallah Uzun yıllar Çalışabiliriz. Memnun kalacağımdan eminm. Tavsiye ederim
    CesiumHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sorunsuz Hizmet Aldım Teşekkürler..
    SCLSDA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet alındı.
    apaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet paypal ile reseller alındı
    abdullahmabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alındı.
    Player adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tavsiye edebileceğim hosting firmasıdır 2 yıllık aldık umarım 2 taraf içinde iyi olur teşekkürler hayırlı işler
    senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hayırlı satışlar olsun.Yine bir adet resellere ihtiyacım var.
    Yaklaşık 1 yıldır seninle çalışmaktayım ve memnuniyetimi anlatmak için yeterince kelime bulamıyorum.Bu kampanya çok iyi denk geldi inanki.Daha sonra bir tane daha alabilirim.
    Sanal pazar linkini pm atarmısın taksit olayı güzel oluyor.
    UhdeTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı.
    KadirAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet Paket ALınmıştır kolay gelsin
    John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hizmeti aldım, kolay gelsin.
    gamehile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 tanede bana ayırın zeynel bey
    hizmet aldım cokta memnunum 24 saat destek oluyorlar her konuda teşekkürler zeynel bey

sadece memnuniyetimi dile getirdim
    1 adet satın aldım ilgi alaka için çok teşekkür ederim saolun zeynel bey
    K.d.R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilgi ve alakalı satıcı arkadaşımız kullandıgım firma her dakika yardıma koşuyorlar sagolsunlar
    ugurgenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet reseller alındı. Fox Teknolojiye sabırları ve özverileri için teşekkürler.
    BySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 ci reselimi alıyorum arkadas guvenılır 7 24 destek verıyo bu fıyata bu fırsat kacmaz
    ferhat983 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet satın alındı
    dipnot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet reseller alındı

hizmet anlayışı, reseller hızı ve kalite için teşekkürler
    gnrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar. 1 Adet reseller sipariş edildi.
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alındı hayırlı olsun
    ilahicenneti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 Adet reseller alındı. İlgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ederim..
    Player adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alınmıştır umarım 2 tarafada hayırlı olur teşekkürler
  • 11-12-2012, 23:51:40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İphone 5 yada Samsung s3 olsa alırdım hocam
  • 11-12-2012, 23:53:08
    Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyerek tebrik etmek isterim.
    Doğru seçimi yapmış olacakları için.
    Hayırlı satışlar üstad.
  • 11-12-2012, 23:59:57
    Üyeliği durduruldu
    Firma müşterisi olarak tavsiye ederim. Zaten cihazın sıfırını alsanız, reseller bedavaya geliyor. Hayırlı satışlar. Kampanya on numara...
  • 12-12-2012, 00:38:06
    Üyeliği durduruldu
    senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyerek tebrik etmek isterim.
    Doğru seçimi yapmış olacakları için.
    Hayırlı satışlar üstad.
    Teşekkürler Güzel Yorumlar İçin

ByKartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İphone 5 yada Samsung s3 olsa alırdım hocam
    İphone vereceğimiz zaman İlk Size Haber vereceğiz

ugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Firma müşterisi olarak tavsiye ederim. Zaten cihazın sıfırını alsanız, reseller bedavaya geliyor. Hayırlı satışlar. Kampanya on numara...
    Teşekkürler Güzel Yorumlar İçin
  • 12-12-2012, 01:06:04
    Saglam firma istiyorsanız destekde herzaman yanınızda olan firma kullanın arkadaşlar 3 reseller aldım teşekkürler.
  • 12-12-2012, 01:24:31
    Üyeliği durduruldu
    hayırlı satışlar..
  • 12-12-2012, 13:07:22
    çok saglam bir firma 4 gündür çalışıyorum ama makinaları deli gibi türkiyede bir çok firmayla çalıştım bu fiyata bu hızı görmedim tavsiye ederim şuana kadar r10 dan 10 a yakın firmadan hizmet aldım 4 ü dolandırdı kaçtı 3 ü saglamdı ama yavaşdı ama fox teknoloji bir başka eger denemek isteyenler varsa barındırdığım site www.ocakliyiz.org hızına bakabilir google 100 üzerinden 91 verdi şuanda mutluyum huzurluyum çok saglam bir firma toplu sms hizmetide var tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun kaçırdık paketi
  • 12-12-2012, 23:23:55
    Üyeliği durduruldu
    Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Saglam firma istiyorsanız destekde herzaman yanınızda olan firma kullanın arkadaşlar 3 reseller aldım teşekkürler.
    SoLeNZa.NeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlı satışlar..
    superbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok saglam bir firma 4 gündür çalışıyorum ama makinaları deli gibi türkiyede bir çok firmayla çalıştım bu fiyata bu hızı görmedim tavsiye ederim şuana kadar r10 dan 10 a yakın firmadan hizmet aldım 4 ü dolandırdı kaçtı 3 ü saglamdı ama yavaşdı ama fox teknoloji bir başka eger denemek isteyenler varsa barındırdığım site www.ocakliyiz.org hızına bakabilir google 100 üzerinden 91 verdi şuanda mutluyum huzurluyum çok saglam bir firma toplu sms hizmetide var tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun kaçırdık paketi
    Teşekkürler Güzel Yorumlarınız İçin Eksik Olmayın