Site adresi : İmzamda yazılıdır.
Site için istenen fiyat : 500 TL
Sitenin aylık getirisi: 500 TL Satış + 60 TL Link
Sitenin açılış tarihi:17.10.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Ticaret ( Email Data Satışı )
Günlük hit sayısı, kaynak link: Günlük 200 - 400 Arasında
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Ay - PR4 ( Diğer Değerler )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm Site + Satıştaki Datalar
Hosting dahil midir: Evet - 1 Yıllık Ödemesi Yapıldı - Windows Reseller
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet - Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Açıklama :
Site , 50 günlük bir sitedir. SEO çalışmaları titizlikle yapıldı , şuan 4 ana kelimesinde ilk sayfa ( sıralama değişiyor ) , 3. sayfa arasındadır.
Satışlar müşterilere genelde site üzeri siparişlerle yapılır, açılıştan bu yana panelde 455-500 TL arası bir kazanç var. Fakat, telefon ve msn satışlarında da 2 ayda yaklaşık 500-600 TL arası satış yapıldı. Ciddi alıcalara alınan ödemelerin caps'lerini atabilirim. Tüm satıştaki datalarıda alıcıya teslim edilecektir.
Ortalama açılıştan bu yana 1.100 TL gibi bir kazancı oldu , aylığa vurduğumuzda 500-600 arası bir kazancı oluyor. Ekstradan link alımları ve reklam alanlarının kiralanması içinde müşterilerden teklif gelmektedir. Şuan 3 link ücretli ( 60 TL ) , 3 adet linkte bir seo yarışması için eklenmiştir. Link süreleri 1 Ocak'ta biter.
Alacak arkadaşa, tüm listeler verilecektir. Şuan site üzerinde değişimi yapılacak tek şey , ödeme bilgileridir. Online destek mevcuttur. Kurulumu ücretsiz yazılım ile kendi bilgisayarınada yapabilir.
Standart olarak aylık gelirin 5-7 katı site satışında geçerli diye biliyorum, 500 aylık gelir üzerinden 5*500 = 2500 TL'dir fakat, ben 500 TL ye satıyorum acil ihtiyacımdan dolayı.
Özellikle şirketler, ajanslar siteden ciddi gelirlerde elde edebilir. Rekabeti bol bir sektördür ve kazançlarıda iyidir.
Not: Fiyatta indirim yapılmaz! - Sadece ciddi alıcıların p.m atması ricadır.
Gelirli E-Ticaret Sitesi Herşeyiyle Satılıktır
23
●1.539
- 10-12-2012, 15:20:27Üyeliği durduruldup.m atıldı hocam.astraler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-12-2012, 16:03:40Üyeliği durdurulduBöyle Güzel deerli bir domain ve hazır çalışmayı bu kadar ucuza satman gerçekten üzücü bir durum. Neden satıyor sunuz acaba ?
- 10-12-2012, 16:05:45Üyeliği durdurulduAslında evet hocam dediğiniz gibi çalışmaları titizlikle yapıldı, kazanc olarakda bireysel çabalara rağmen iyi bir kazanç sağlıyor ama şuanki ihtiyaçdan dolayı satma kararı aldım.tasarimmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle