Merhaba arkadaşlar, siteme gg reklamları koymayı düşünüyorum. başvurmadan önce tecrübe edinmiş arkadaşlara danışmak istedim...
sizler gg'dan ne kadar sayfa gösterimine ne kadar tıklama alıyorsunuz acaba? örneğin 1.000 tekil ziyaretçinin tıklama oranı kaç oluyor?
tıklama oranı yüksek mi, sistem tıklamaları doğru sayıyor mu?
Bir de hepsiburada ile kıyaslarsanız sevinirim. hangisi daha sorunsuzdur ve hangisi daha çok kazandırır?
GittiGidiyor'dan Ne Kadar Kazanıyorsunuz?
20
●4.941
- 07-12-2012, 23:20:411000 tekil ziyaretçi en fazla 10 tık getirir deneyin görün gg fazla tıkları saymıyor
- 07-12-2012, 23:34:38Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hepsiburada, gittigidiyor, adsense..
Hepsini de kullandım, tecrübelerim var ve hala kullanıyorum.
Şu kıyas yerinde olacaktır; Hepsiburada yada gittigidiyor devede kulak misali; Adsense'de kulak kalır. Hatta kulak değil de kol deyim ben size; çok da küçümsemiş olmayım.
Denemesi bedava, hemen kabul edilirsiniz büyük ihtimal, deneyin, tecrübe edinin, kullansa mıydım demeyin. Zaten birkaç günde ne kazandıracağı ortaya çıkar. Gittigidiyor da zamanında splash'tan kazandırıyordu, o kalkınca değerini yitirdi. - 07-12-2012, 23:37:03hocam biraz açar mısınız söylediğiniz şeyi?MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesela rakamlarla somutlaştırabilir misiniz? - 07-12-2012, 23:53:26Net olarak; Adsense'den kazanacağınızı GG yada Hepsiburada'dan kazanamazsınız diyorum.akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net verilere dayandıramadığım rakamları paylaşmak istemem.
Bazı sitelerimde GG reklamlarını hala kullanıyorum ama kıyıda köşede boş kalmasın, GG'de 100 TL eşiğine ulaşsın diye.
Size tavsiyem, en azından GG'ye başvuru yapıp, reklamlarını bir kaç gün denmenizdir. Birkaç günden birşey kaybetmez, tecrübe sahibi olursunuz.
Tecrübeli birisi olarak da tavsiyem, ki bu yalnızca benim tavsiyem değildir; Adsense'in yanında GG veya HB devede bacaktır.
Ayrıca %8 stopaj vergisini de unutmamak lazım. - 08-12-2012, 00:03:53çok teşekkürler hocam,
adsenseye 5 defa başvurdum her defasında beni reddetti, ben de küstüm adsenseye
o yüzden alternatifler arıyorum. dediğiniz gibi yapıp üç beş gün gittigidiyoru deneyeceğim, komik rakamlar olursa kaldıracağım.
şu an adnet'i de araştırıyorum.
başka tecrübelerini aktaracak arkadaşlar olursa çok mutlu olurum