• 09-12-2012, 07:50:17

Başlık komik oldu ama doğru.

Her hafta neredeyse 3-4 kere sayısal gibi şans oyunları çekilişi oluyor. Her şans oyununda ortalama 1 ile 3 trilyon arasında ikramiye birilerine çıkıyor. 8 Aralık 2012 tarihinde çekilen sayısal loto geçen hafta devir etmesiyle beraber 3 trilyon bilmem kaç milyar lira büyük ikramiye verdi. Büyük ikramiye ise Kartal - istanbul'a çıktı. Vay anasını paraya bak derdirecek cinsten... Oyna belki sanada çıkabilir yalanlarıyla her hafta oynadığımız ama 3 bile tutturamadığımız sayılarda adamlar 6 yı biliyor. Her hafta 4 kişiye büyük paralar çıkıyor. Düşünsenize 4 kişiye büyük ikramiye çıkıyor ama 4 kişi zengin olmuyor. Bir ailede ortalama 4-5 kişi olduğunu düşünürsek her hafta 30 kişi zengin oluyor neredeyse . İnşallah bizede, sizede çıkar...

Mesela ikramiye çıktığını düşünsenize saat 21:00 çekiliş yapılıyor ve şanslı numaraların tamamı kuponunuzda var o anda 6 yı tutturdunuz ne yaparsınız? Sabahı zor ederdik heralde. Ankara'nın yolunu tutmak için sabırsızlanır veya o anda kapıyı bile kilitlemeden Ankara BALGAT piyango idaresine yola çıkardık mesela. İlk uçakla yada bulamazsak özel bir şoförlü araç kiralayıp giderdik. Ama tehlikesi var işin kuponun başına bi zarar gelirse yada gasp edilirsek yandık

Bu arada unutmadan; Bir başka konu daha açıyorum. Konu : Sayısal Loto Şanslı Numaralar olacak. Sizlerde konu üzerinden aklınızdan geçen sayısal loto rakamlarını paylaşırsanız bakalım gelecek hafta kimin paylaştığı numaralara sayısal cıkmış. Ortalama oranı görmüş oluruz mesela 100 kolondan hiç birine vurmamış mı yoksa birine vurmuş mu gibi bir % yapabiliriz. Bu aralar ard arda rakamlar geliyor geçen seferde mesela 22-24-26 gibi gitmişti bu haftada 22-23 cart curt diye gitmiş nasıl iş anlayamadım...
  • 09-12-2012, 07:55:58
    zenginin parası , züğürtün çenesini yorarmış
  • 09-12-2012, 07:59:34
    ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    zenginin parası , züğürtün çenesini yorarmış
    Tabii ama bizede çıkabilir, oynamaya devam etmeliyiz... Azimle s.ç*n taşı deler.
  • 09-12-2012, 08:02:12
    Geçen yıl başı geldi aklıma has devrem vardı 460 beraber bitirdik ben yazıcıydım o yarbayın postasıydı yıl başı gecesı yarbayın odasına girdik ikimiz nevala fulll kola cipso ne ararsan yarbayın koltuğuna uzanmışım iki seksen mamide koltuğa oturmuş trt1 izliyoz zengin olcaz sonrada firar etcez çekiliş bitti ikimizde nöbete gittik hey gidi günler hey
  • 09-12-2012, 08:06:16
    güzel bir anı olarak hayatınızda yer almış. bana çıkmaz dememek lazım, çıkana nasıl çıkıyor onu merak ediyorum. 14 milyon'da 1 denk geliyormuş.
  • 09-12-2012, 12:45:20
    Üyeliği durduruldu
    Ömrünü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü demiş Sagopa Kajmer.
  • 09-12-2012, 13:24:03
    raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabii ama bizede çıkabilir, oynamaya devam etmeliyiz... Azimle s.ç*n taşı deler.
    http://www.itusozluk.com/goster.php/...ta%FE%FD+deler