merhaba arkadaş bundan 6 ay önce natro hostingi kullandım hostingin yavaş olduunu ve google açısından çok önemli olduğunu daha yeni öğrendim.
natrodayken sabit ip özelliği yoktu hostingin
geçen pazar hostingi değiştirdim netinternet.com.tr ye geçtim site biraz daha hızlı şimdi hitler alt üst oldu indexler düştü 80 90 hitle sürünüyorum...
yorumlarınızı bekliyorum.
Sitemi natroda barındırdım hiç ilerleyemedim ama şimdi ilerleyebilirmiyim?
16
●2.635
- 01-12-2012, 13:46:38
- 01-12-2012, 14:26:05Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ne kadar sürer acaba bu böyle
- 01-12-2012, 14:35:32Aslında host oldukça önemli bir konu.Projeyi önemsediğimiz gibi hostuda önemsemeliyiz ve birdaha değiştirmeyeceğimizi hesaba katıp iyi bir yerden host almalıyız.
Şimdi link alımlarında bile webmasterlar daha fazla fayda sağlamak için sitelerini farklı sunucularda barındırıyorlar.Aynı ipte bulunan sitelerin birbirine verdiği etki az.Çünkü google okadar akıllıki ayn ipte olan sitelerin aynı kişiye sahip olabileceğini bu yüzden, bir site bir siteye link verince gerçekten onu tanımayıp beğendiği içinmi yoksa 2 sitenin sahibi aynı diğer siteyi yükseltmek içinmi backlink verdiğini düşünyor., sorguluyor.
Bence siz ip değiştirdiğiniz için şu an bu devredesiniz ancak, zamanla google bu host değişikliğinin ne için yapılacağını anlayacaktır.
Bunlar benim görüşlerim.Host değişiminde hit kaybetmeyenlerde var.Anahtar kelimelerde gerilemediğinizi kontrol edin.Bence zamana bırakın.En azından tecrübe etmiş olursunuz... - 01-12-2012, 16:20:15Natro.com'da google anahtar kelimelerde 1. sayfa ve 5 farklı kelimede 1. sırada sitem var. Bu bahsetmiş olduğun problemin natro ile ilgili herhangi bir alakası olmadığını emin bir şekilde söyleyebilirim.
Tamamen lokasyon ile alakalıdır. Örneğin;siz sitenizi yurt dışında barındırdığınız da milisaniye cinsinden değerlendirilir ve yavaşlama ister istemez mümkündür. Ancak bu tarz problemler kesinlikle natro'da olmaz.
Natronun gold müşterilerinden birisiyim. Hiç böyle bir problem yada sıkıntı yaşamadım.
Değiştirdiğin sağlayıcıda kötü değil ancak onların sunucuları yurt dışında ise yinede konu ile alakalı araştırmanı yapmalısın.
İyi Çalışmalar... - 01-12-2012, 16:44:00Calixtus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site 7/24 saat açık ama sığır gibi açılıyordu ayrıca ben trde olmama rağmen yavaş yani...
alexa site hızını %61 verdi google trafik verirmi böyle siteye....
kullandığım hosting paketi kurumsal paketti. - 01-12-2012, 17:03:59bende natrodayım. bir kaç gündür hitler düşmüştü ama bugün tekrar eski konumuna geldi. şu an itibariyle 3.7k tekil hit var bugün için ki günün bitimine daha 7 saat var. pek bilgim yok ama hitin hostingle pek alakası yok sanırım? site hızı dersen onda da gayet iyi video sitesi olmasına rağmen.
- 01-12-2012, 17:09:27Üyeliği durdurulduSunucu hızı tabii ki önemli ancak her hızlı sunucu seo ya faydalı diye bir şey yok.
Sitenize verdikleri ip blogunun spam ip listesinde olup olmadığını kontrol ediniz. Spam ip tahsis edildiyse size site 0,00001 saniyede bile açılsa SEO açısından fayda değil zararı olur.
Ha büyük firmalarda öyle spam ip olmaz diye de düşünmeyin. Türkiye'de ve yabancı bir çok büyük firmanın bazı ip blogları spam listesinde.
Host almadan önce firmanın canlı destek biriminden kullandıkları ip blogunu sorunuz satın almadan önce. - 01-12-2012, 17:13:09nasıl kontrol edebilirim? ip'in temiz olduğunu?by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cclass ip adresi olduğunu söylüyor netinternet
hocam ne kadar sürer acaba bu böyle