• 30-11-2012, 23:43:12
    Üyeliği durduruldu
    Site adresi : PM ile verilecektir
    Site fiyatı : Sadece teklif, tabi ki komikler hariç
    Sitenin aylık getirisi: Yeni koyuldu
    Sitenin açılış tarihi: Ağustos 2012
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Film, müzik, kitap, şair, şiir, resim, ressam tanıtımları
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 200-300
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet, 4.800 kişilik facebook sayfası da verilecektir
    Hosting dahil midir: hayır
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayir
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayir
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Her şey dahil
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayir yok

Sitenin ismi jenerikten çok markadır. Kendi takipçileri kesinlikle bulunmaktadır. Martın birine kadar alınmış linkler vardır, onlar kesinlikle kaldırılmayacak. Adsense yeni koydum ve optimize yaptırmadım. Günde yarım dolar gibi bir şey bırakıyor. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa konu altına yazabilirsiniz. Teklifleri sadece PM ile alayım lütfen.
  • 30-11-2012, 23:46:57
    Özel mesaj ile 'Site Adı ve teklif beklediğinizi belirten' bir mesaj gönderebilir misiniz?
  • 01-12-2012, 00:03:36
    En son bırakacağınız rakam ile site adresi pm lütfen.
  • 01-12-2012, 04:07:16
    son olur fiyat ile pm alabilirmiyim
  • 01-12-2012, 04:35:42
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    son olur fiyat ile pm alabilirmiyim
  • 01-12-2012, 13:32:31
    Üyeliği durduruldu
    Gördüğüm kadarıyla artık site işlerine sadece para için bakılıyor. Siteyi satmama kararı verdim.
  • 02-12-2012, 14:49:59
    Limanerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gördüğüm kadarıyla artık site işlerine sadece para için bakılıyor. Siteyi satmama kararı verdim.
    Burası bir ticaret forumudur insanlar burda ticaret yapıyor bunun için para verilecek ve gelir elde etmeye çalışılacak bunda yanlış neki boyle yazdınız. madem siz para icin bakmıyorsunuz ucretsiz verin o zaman siteyi? mesela bana verin ucretsiz? ben para sormadım ama yazdıgınızı yadırgadım siz para icin bakmıyorsanız bana hediye edin bende asla kar elde etmek icin kullanmayacagım o siteye 1 tane reklam koymayacagım ok'mi?
  • 02-12-2012, 16:24:34
    alpera07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Burası bir ticaret forumudur insanlar burda ticaret yapıyor bunun için para verilecek ve gelir elde etmeye çalışılacak bunda yanlış neki boyle yazdınız. madem siz para icin bakmıyorsunuz ucretsiz verin o zaman siteyi? mesela bana verin ucretsiz? ben para sormadım ama yazdıgınızı yadırgadım siz para icin bakmıyorsanız bana hediye edin bende asla kar elde etmek icin kullanmayacagım o siteye 1 tane reklam koymayacagım ok'mi?
    bunu ben yazacaktım ama neyse boşver dedim....