• 30-11-2012, 20:00:06
    Üyeliği durduruldu
    Bugun farkettiğim yeni bir olay bu google sonuçları eskiden yeni sekmede açmazdı muhtemelen bugun yaptı bu yeniliği yada ben farketmedim. Paylaşmak istedim...

Dipnot: target="_blank" yeni adıyla rel="external" şeklinde...
  • 01-12-2012, 08:09:34
    Ya zaten yandex öyle yaptığı için bir türlü kullanmıyorum, bide google öyle yaparsa hepten ayvayı yedim.

Sanki yeni sekmekde açmak istediğimde ctrl + sol tık ile açılmıyormuş gibi ne lüzum var. Ama Google'un yapmak istediği belli, sayfasında kalma süresini artırıp alexa rank kırmak istiyor :P

Ama haberi olsun, sadece kalma süresi yetmiyo, youtube ve wikipedi tanıtım yazılı link ve altavista ile yandex gibi sitelerdende back link almasıda şart.

Edit: Şimdi farkettim sadece ayarlar bölümünen bu ayarı yapan kullanıcılarda oluyor o olay.

Alıntı
    Sonuçların açılacağı pencere

Seçilen her sonucu yeni bir tarayıcı penceresinde aç.
  • 01-12-2012, 08:24:29
    cok_asi55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya zaten yandex öyle yaptığı için bir türlü kullanmıyorum, bide google öyle yaparsa hepten ayvayı yedim.

Sanki yeni sekmekde açmak istediğimde ctrl + sol tık ile açılmıyormuş gibi ne lüzum var. Ama Google'un yapmak istediği belli, sayfasında kalma süresini artırıp alexa rank kırmak istiyor :P

Ama haberi olsun, sadece kalma süresi yetmiyo, youtube ve wikipedi tanıtım yazılı link ve altavista ile yandex gibi sitelerdende back link almasıda şart.

Edit: Şimdi farkettim sadece ayarlar bölümünen bu ayarı yapan kullanıcılarda oluyor o olay.
    Googlein alexa rank kirmaya ne ihtiyaci var, alexayi satin alir olur biter

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 01-12-2012, 08:33:17
    Üyeliği durduruldu
    Arama motorları sonucunda yükselip daha çok para kazancak
  • 02-12-2012, 09:35:37
    bence arama motorununda yüksek gelir var