• 30-11-2012, 18:40:54
    Webmaster forumundayız çoğu kişi biliyordur ama ben bilmeyenler için tekrar edeyim

eğer bir haber sitesinden video alıp hesabınıza atıyorsanız anahtar kelimelerde sayfanın kaynak kodlarından alın haberi ekleyenler en hit çekecek anahtar kelimeleri ekliyorlar genelde.

bu sadece haber siteleri için geçerli değil tüm sitelerde geçerli
  • 30-11-2012, 21:15:01
    nedersen de adamlar başlığa geliyo ben başığı türkçeye felan çevirmiyom adamlar ne dediyse odur diyorum devam
  • 30-11-2012, 22:54:30
    HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nedersen de adamlar başlığa geliyo ben başığı türkçeye felan çevirmiyom adamlar ne dediyse odur diyorum devam
    çalışma şekline göre degişir bence o iş hocam.mesela ben videoları yükleyip geçiyorum yani ziyaretci çekmek için yaptıgım hiçbi çalışma yok.gelenler tamamen aramalardan geliyor.facebook,twitter gibi yerleden gelen giden yok yani.aynı içerigi ekledigim 2 kanalım var.bi tanesinde direk videoları yükleyip geçiyorum,ne açıklama var ne etiket.digerinde ise tektek açıklama ve etiket giriyorum.istatistiklere bakıyorum,arada çok fark var.bi kanal günde 300 izleme alıyor,digeri 1000den fazla.senin söyledigin gibi başlıga bakanlar olabilir sadece fakat bunun için ekledigin videoları izlemeye hazır insanlar olmalı.facebookda,twitterda yada youtube kanalında takipcilerin olmalı.onlar başlıga bakar,ilgi çekiciyse girer.fakat benim yaptıgım gibi yaparsan,etiketler önemlidir.benim hazırda bekleyen izleyicilerim yok,bende ugraşıyorum mecburen açıklama,kelimeler filan
  • 30-11-2012, 23:09:15
    ızleyıcı kıtlemın cogu ya youtube aramalarından ya google aramalarından gelıyor bu yuzdenkı etıketlerden cok tıtle onemlı saglam bır tıtle ıle sızden 3 k fazla ızlenmıs vıdeonun ustune 0 ızlenme ıle cıkabılıyorsunuz denendı
  • 30-11-2012, 23:39:35
    JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ızleyıcı kıtlemın cogu ya youtube aramalarından ya google aramalarından gelıyor bu yuzdenkı etıketlerden cok tıtle onemlı saglam bır tıtle ıle sızden 3 k fazla ızlenmıs vıdeonun ustune 0 ızlenme ıle cıkabılıyorsunuz denendı
    hocam ben title önemsiz,ne yaparsan yap farketmez filan demiyorum.bencede en önemli şey başlık fakat bunun yanında etiket ve açıklama girmek de daha fazla kişiyi çekmek için yardımcı oluyor bence.
  • 30-11-2012, 23:44:40
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ben title önemsiz,ne yaparsan yap farketmez filan demiyorum.bencede en önemli şey başlık fakat bunun yanında etiket ve açıklama girmek de daha fazla kişiyi çekmek için yardımcı oluyor bence.
    olmazmı hocam hatta kaynaklarımın ıcınde bır yabancı sıte var sırf etıketlerınden dolayı vıdeoları google aramalarında genelde ılk sayfada ve youtubeden ustunde cıkıyor aynı etıketı ben uyguluyorum ordan alıp bu sefer uste cıkıyorum sıte super adam cok guzel dusunmus drupal kullanıyor aynısından acsammı dıye dusunmeden edemıyorum
  • 01-12-2012, 00:37:14
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yok etiketi bende giriyorum. açıklama +başlık + etiket ben böyle gidiyorum. dün mesela filistin çok şükürler olsun devlet olma oylamasına gidildi tam bağımsızlığını kazanır.onun videosunu anında koydum hem türk hem yabancı başlık bi arada verdim gelen oldu yani