• 24-11-2012, 06:06:34
    Satışımız Ciddi Alıcı Yerine Yorumcular Nedeniyle İPTAL'dir Herkese iyi forumlar.
  • 24-11-2012, 11:00:07
    Fiyatta ciddi bir anlamda indirim yapmayı düşünüyorsan pm alabilirmiyim. Yok diyorsan hayırlı satışlar.
  • 24-11-2012, 12:09:59
    yeneRSelvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyatta ciddi bir anlamda indirim yapmayı düşünüyorsan pm alabilirmiyim. Yok diyorsan hayırlı satışlar.
    Sitenin fiyatı X24 olarak hesaplanmıştır. Arkadaşlar millet gibi 2.200 $ gelirli siteye 200.000 TL istemiyoruz. X24 aylık adsense gelirine satıyorum nasıl ciddi bir indirim ? Ayrıca ben ingilizceden anlamam diyenlere yazar temin edilir.

Saygılarımla...

ColdSwoRD
  • 24-11-2012, 12:43:39
    Ev alcan diye illa ev parasımı vercez. X24 e satılan kaç tane site gördün son 3 ayda burda. ortalamaı x6 x8 dir nese hayırlı satışlar.

İnş satarsın evini alırsın
  • 24-11-2012, 12:48:32
    Yok artık hocam ya bu kadar da abartmayın. x24 aylık gelirini satacaksanız geçmiş 24 aylık adsense raporlarını da gösterin o zaman.
  • 24-11-2012, 13:25:47
    Üyeliği durduruldu
    Madem 24 aylık getirisini peşin istiyorsun, 24 aylık garantiyi de temin etmen gerekir. Oldu o zaman bende aylık 50 lira getiren sitemi 1200 TL'ye satarım. Bu düz mantıkla bir yere varamazsınız.
  • 24-11-2012, 13:39:03
    Oncelikle hayirli satislar umarim satis gerceklesir. Benim eklemek istedigim not, site geliri kira geliri gibi degildir. Bir ay 3000 tl getiren site ertesi ay 1000 tl getirmeyebilir. O yuzden suanki gelirinden x24 yapilmasi satis fiyati olarak cok dogru sonuc vermeyebilir.
  • 24-11-2012, 13:50:31
    siteyi görmeden hemen başlamışsınız eleştirmeye. yok 24 aylık gelir olurmuymuş, yok efendim en fazla 8 aylık olurmuş. dünya çapında dev projeler milyon dolarlara, milyar dolarlara satılıyor. bu siteler 8-10 aylık gelirlerine mi satılıyor yani? Böyle bir mantık nerde var yahu? yani çok afedersiniz, gerçekten çok özür dilerim ama herkes şeyini kaldırmış biri gelse de otursa diye bekliyor.

r10 forumunda site satılmaz arkadaşım. Satarsan da ölmüş eşek fiyatına gider. Maalesef bu forumda insanlar tüccar zihniyetiyle düşünmeyi bilmiyor. Herkes hala webmaster zihniyetiyle para kazanmaya çalışıyor. ben senin yerinde olsam, eğer sitene çok güveniyorsan git kredi bul bir yerden paşa paşa öde.

sözüm burada mesaj yazan kişilere yönelik değil yanlış anlamayın. 5-6 yıldır bu forumdayım, gördüğüm ve edindiğim genel kanaat bu yönde.

kimseyle de polemiğe girecek değilim.
  • 24-11-2012, 14:20:50
    yeneRSelvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ev alcan diye illa ev parasımı vercez. X24 e satılan kaç tane site gördün son 3 ayda burda. ortalamaı x6 x8 dir nese hayırlı satışlar.

İnş satarsın evini alırsın
    Kardeş X6 X8 Katına Satılan 1.500 $ gelirli site hiç gördün mü sen hayatın da ? Bu site öyle haber sitesi değil, maç sitesi hiç değil. İki ay sonra banlanacak türden müzik sitesi hiç değil. Adsense'den banlanacak siteleri ve film sitelerini satıyorlar o fiyata. Kusura bakmayın ölücülük yapmanın da mantığı yok.

ebubekir66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok artık hocam ya bu kadar da abartmayın. x24 aylık gelirini satacaksanız geçmiş 24 aylık adsense raporlarını da gösterin o zaman.
    Son 3 Aylık Adsense ve 5 aylık hit raporunu attım site zaten 19 Aylık. Bu mantık giderseniz 10 Sene ve üstü sitelere bakın, sizin dediğinize göre yeni projelerin hiç biri 5 para etmez. Anlaşılacak olan kişiye bütün raporları göstereceğim zaten.

temporizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Madem 24 aylık getirisini peşin istiyorsun, 24 aylık garantiyi de temin etmen gerekir. Oldu o zaman bende aylık 50 lira getiren sitemi 1200 TL'ye satarım. Bu düz mantıkla bir yere varamazsınız.
    Sn Temporizer aylık 50 TL gelirli siteden bahsetmiyoruz burada. Aylık 3.100 TL gelirli siteden bahsediyoruz. Aylık 50 TL'ye aldığın sitenin nereye gideceğini allah bilir, üzerinde büyük emek harcanmış yatırım yapılmış bir projeyle aylık 50 TL gelirli siteyi aynı kefeye koyamazsın. Aylık 50 TL gelirli sitenin arkasında üniversitelerin ve büyük haber kuruluşlarının bile refere ettiği linkleri bulamazsın. Düzenli intizamlı ve özgün yazılmış 630 Adet İngilizce yazıyı hiç bulamazsın. 5 Aydır sabit ve yükselen hiti'de biraz zor bulursun.

Fiyat gayet makul X6 , X8 katına satın almak isteyenler Erenler mezarlığın da kendilerine uygun bir tabut bulsunlar onla ne yapmak istiyolarsa yapabilirler.