• 30-09-2010, 11:32:24
    29.12.2012 İtibari ile backlink sektöründeki çalışmalara tekrardan başlanmaktadır.
    Ben ve ekibim tarafından testler ve alt yapı hazırlanmaktadır.
    Bizden istediğiniz özel bir backlink çeşidi varsa eğer lütfen bilgilendiriniz.
    Teşekkürler.

Profil Backlinkteki başarılarımı çoğu kişi biliyor. Şimdi sistemi de yeniledik bomba gibi paketler çıkardık.
    Profil Backlink Paketleri
    1.000 Profil Backlink 10TL
    3.000 Profil Backlink 19TL
    6.000 Profil Backlink 24TL
    9.000 Profil Backlink 35TL

Her Gün 500 500 Eklenen 2.500 Profil Backlink 30TL
    Her Gün 1000 1000 Eklenen 5.000 Profil Backlink 40TL

Garantili backlinkler
    Pr1 ile pr8 arası 900 Profil Backlink 25TL
    Pr0 ile pr8 arası 2.000 Profil Backlink 35TL

Bu Listeler özel olarak teker teker oluşturulmuştur.
    Garantili backlinklerde verdiğimiz her forum profilinde siteniz geçer Sağlam olsun diye yaklaşık %10 daha fazla ekleme yapılır. Kesinlikle çöp site, üyelerin görebileceği profiller olmaz hepsi özenle oluşturulmuştur.

Ben oluşturulan profilleri çeşitli sitelere ekletmek ve bu profilleri google un görmesini sağlamak istiyorsanız +10tl karşılığı bunu da yapabilirim. Bu işlemi kendi yöntemlerimle yapıyorum gerek dizinlere gerek bloglara sizin için oluşturduğumuz profilleri gönderiyoruz ve google un indexlemesini sağlıyoruz. Bu işlem yapıldığı taktirde 3 kat daha fazla verim alırsınız.

500 Türkçe forumlardan profil backlink (Çok Yakında)

Kampanyalar
    5 Adet 1k Profil Backlink 40TL
    5 Adet 3k Profil Backlink 75TL
    5 Adet 6k profil Backlink 100TL
    5 Adet 9k Profil Backlink 135TL

Kişiye özel paket çıkarılabilir siz öneride bulunun yeter ben elimden geleni yaparım.

Çok yakında Blog backlink dizin backlink ve bir çok yenilikler konuda belirtilecektir.

Rapor tesliminde bir kaç öneride bulunacağım ve raporunuzu excell de düzenleyeceğim hem html olarak hem de txt olarak teslim edeceğim.

Neden Bu Kadar Ucuz?
    İşlem Programla yapıldığından ve fazla bi zahmeti olmadığından dolayı bu kadar ucuz.
    Eklemeyi bizzat kendim yapıyorum 6.000 Profil backlink oluşturmak ortalama 45dk sürüyor. Bu yüzden bu kadar ucuz.
    Bizde yalan yanlış yok isteyene program resimleri falan da paylaşılabilir.
    Hiç mi masrafı yok diyeceksiniz tabi ki var servere 250 dolar aylık para ödüyorum +10 dolar program sahibine her ay ödüyorum bir de program için 1.000TL den fazla masraf yaptım. (Listelere Destek üyelikler dahil)
    Hun'u bilen bilir ben de iyi biliyorum.
    Bu işi yapan arkadaşlara sorun bakalım kime yaptırıyor bu işi?

Arşivimizde edu.tr gov linkler eklenmiştir Türkçe sitelerde mevcuttur. Herkese kesin şu kadar edu şu kadar gov ekleyeceğim diye bir şey diyemiyorum program otomatik eklediğinden bu tamamen sizin Şansınıza kalmıştır.

Pakette bulunan linklerin uzantıları (Sadece birkaçı)
    Edu.tr, Edu.vn, Edu.my, Edu.tw, Edu.sg, Edu.hk Gov.si, Gov.au, Gov.cn, Gov.co, Gov.gr, Gov.ig, Gov.mz

Sorular ve Cevaplar

Linklerim nereye eklenecek?
    Linkiniz bizim tarafımızdan üye olduğumuz forum sayfalarının web sitesi bölümüne eklenecektir. Bunların bir kısmı üyeler tarafından görülen bir kısmı ise herkes tarafından görülen sayfalardır.
    Bazı forumların ise imzasına da eklenecektir ama hepsi buna izin vermediğinden hepsine yapılamamaktadır. izinli forumların hepsine imza olarak da ayrıca eklenmektedir.

Bir kaç keywords ve bir kaç site verebilir miyiz?
    Bir paketi bir site için alabilirsiniz ama bir kaç keywords verebilirsiniz.

Neden bu kadar ucuz?
    Program tarafından yapıldığı ve fazla zor bi iş olmadığından dolayı.
    Manuel yapılmış olsa bunun 10 katı bile az ama programla yapıldığından basit bir işlem.

Programla yapılmasının bana zararı olur mu?
    Siteniz eski ve oturmuş bir site ise hiç bir zararı olmaz yeni açılmış site ise 2.500 backlink almanızın hiç bir zararı olmaz.

Rapor ne zaman verilecek?
    Raporunuz maksimum 7 gün içerisinde gönderilir.
    İş talebine göre bir kaç saat içerisinde de gönderilebilir.

Ödemeyi nasıl yapabilirim?
    Garanti, Yapıkredi, İş Bank, Misli.com, Bilyoner

Siteme ne konuda faydası olur?
    İndex hızınız gözle görülür şekilde artacak.
    Google da sıralamalarda eskiye nazaran üst sıralarda çıkacaksınız.
    Çok ucuza farklı farklı sitelerden backlink kazanacaksınız.

***** içerikli siteler kabul edilmemektedir.

Diğer sorularınız için çekinmeden bana PM gönderebilirsiniz.

Msn: puleri@kirklareliuniversitesi.net

Referanslar ve Yorumlar
    Toklambis -> 48 saat içinde rapor elime ulaştı.
    KoLiK -> 5k Profil backlink alındı rapor teslim edildi işinde iyi ve başarılı bir arakdaş , ilerleyen zamanlarda backlinkin etkisini konu üzerinden belirtirim
    dogan98 -> Güzel bir çalışma olmuş, klavyenize sağlık..
    Lvp -> 5K link alındı çok kısa süre tamamladı.
    Akbas ->Aldığım paketten fazla profil oluşturuldu ve raporlanarak ulaştırıldı bana. Emeklerine sağlık.
    AGaRoot -> Rapor elime ulaştı , fazlasıyla ekleme yaparak armağanda bulunmuş , işinin hakkını veren bir arkadaş , eline sağlık..
    WorldSharing -> hızlı ve temiz iş yaptı teşekkürler hocam eline sağlık
    karagul -> rapor elime ulaştı tşk ederim
    sadosan -> hızlı şekilde çalışma tamamlandı. teşekkürler
    projeksiyon -> Rapor elime ulaştı. Teşekkürler
    madmax50 -> 5k link alındı. Arkadaş ile daha önce de çalışmıştık güvenilir ve işini bilen bir arkadaş. Tavsiye ederim.
    fan -> rapor alındı tşk.
    Akbas ->Küçük bir hatayı x2 şeklinde telafi etti arkadaş. Gösterdi özen ve alakaya teşekkürler.
    -Sıralama konusunda çalışma yeni olduğu için herhangi bir değişiklik yok şuan.
    toprock ->Rapor teslim alındı kısa sürede tüm vaad edilen backlinkler verildi.
    ant07 -> Gerçek değerine gelmeye başladı fiyatlar, kolay gelsin
    hizli -> raporu tesliim aldım sitem 2 gün olmasına ragmen iş verileli 1 sayfa atladı bile teşekkürler
    gurcay -> Rapor alındı, teşekkürler.
    DarkApple -> 2. Paket sonrası muazzam bir rapor geldi teşekkür ederim
    ismailcetin ->Rapor alındı teşekkürler.
    trafo ->rapor alındı tşk
    rodokarde ->Rapor alındı, teşekkür ettim
    specter -> Rapor teslim alındı, teşekkürler.
    bilgiportal -> Arkadaşla çalıştık Rapor alındı her ülkeden çeşitli yerlere eklemiş linkleri faydasını göreceğiz inş. Tüm linkler sağlam teşekkürler. kolay gelsin
    ETURAN -> Raporumu aldım. 1k fazladan eklediğin içinde teşekkür ederim.
    Societa -> Raporu aldım sağolun, kontrol etmeye gerek duymuyorum
    catlaq_18 -> arkadaşla çalışıldı rapor alındı teşekkürler
    GonulAdami -> arkadaşla çalışıldı rapor alındı teşekkürler
    sonuçları en kısa zamanda almayı diliyorum
    bilgiportal -> arkadaşla 2. çalışmamız temiz çalışıyor, linklerden geri dönüş sağlandı.
    KaoS -> 5k Link alındı. Raporu tarafıma ulaştırdı arkadaş teşekkür ediyorum.
    Spok3 -> dün raporu göndermişsiniz giremedim kontrol edemedim. şuan raporu aldım ayrıca backlink bile sağlamış siteye eklenen forumlardan bi kaçı güzel iş çıkarmışsınız teşekkürler.
    BilgeForum -> Rapor bugün elime ulaştı. Teşekkürler. Yararlarını gördükçe buraya yazarım.
    sunline -> puleri arkadaşımızla yaklaşık 3 aydır çalışmaktayız. bir çok sitemiz için bize bu hizmetini sundu ve hepsindede bize geri dönüşleri gayet iyi oldu. bir çok sitemiz birinci sayfada bulunmaktadır.
    barshquler -> Rapor bugün aldım,eline sağlık
    kompedant ->Rapor bugün aldım Ellerine Saglık Tşk ederim Hocam. emenginize Saglık.
    sarp -> Rapor Teslim Alındı Teşekkürler
    carisma -> rapor teslim alındı, arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkürler..
    AGaRoot ->Arkadaşımdan tekrardan paket satın aldım , ilk aldığımdanda memnun kalmıştım buyüzden busefer en yüksek paketi satın aldım , iyi satışlar..
    Riki -> Teşekkür ediyorum raporumu aldım, backlinkleri gözlemlicem memnun kalırsam kesinlikle diğer sitelerim içinde bir kaç paket alacağım.
    volcanofire -> rapor alındı teşekkurler
    ETURAN -> Sitem şuanda orta zorlukta bir kelimede 5. sayfaya geldi. Sürekli yükseliyor
    luxerox -> tşkrler rapor alındı inş etkısını gosterır
    kompedant -> bundan 1 hafta önce PuLeRi arkadaşımızdan backlink satın aldım önceden sitem googlede Güncel Blog yazınca 4 Sayfadydı ama şimdi güncel Blog yazınca 2 sayfada en üste.www.ulusalblog.com
    hit ise öncelerde 50 ile 60 arasındaydı şimdi hit 150 ile 170 arasında arada bir 200 buluyor.daha sitem 1 ay olmadı bile tam 4 haftalık bir site.

bahadirhan1 -> Backlink çalışması tamamlandı, raporu aldım. Gayet başarılı bakalım etkisi de sağlam olur inşallah =)
    sifteri -> bende aldım çok güzel site artmaya başladı kendine geldi teşekkürler kanka
    MoNaRcH -> raporu aldım. Gayet güzel. Teşekkür ederim.
    bahadirhan1 -> Hedeflediğimiz kelimede 4-5 olan sıralamam şuan itibariyle 1 tekrardan teşekkürler Puleri.. Tekrar çalışmak dileğiyle
    Mujdat61 -> rapor elime ulaştı teşekkürler
    LG700 -> Raporum geldi. Gelişmeleri buradan daha sonra yazarım.
    denom -> Rapor alındı. Umarım kısa sürede etkisini gösterir.
    MeHmEtaLiCe -> 3 gün içerisinde rapor elime ulaştı.
    AFaCaN -> raporumu bugün itibari ile aldım teşekkürler
    AE -> hızlı ve güzel bir şekilde bitirdi.
    sifirdb -> slm. arkadaşla daha önceden de iş yapmışlığımız var kesinlikle sözünün eri bir arkadaşımız... iyi çalışmalar.
    dome -> Çalışma yapılmış raporu teslim edilmiştir,Yakın zamanda + yada - etkilerini buradan bende paylaşacağım.Teşekkürler
    Erol ->zor bir kelimede (yaklaşık 3 milyon sonuç) 6.cı sayfadan 2.ci sayfaya geldim arkadaş sayesinde. teşekkürler. sık sık çalışıcaz.
    Ziyadenator -> Rapor Alındı temiz iş için teşekkürler
    sifter -> kanka çok güzel etki etti siteye yaw site canlandı eline sağlık arada alırım senden ben gene diğer siteler için de
    WebWorm -> çalışma tamamlandı. rapor elime ulaştı. teşekkürler.
    gigipost -> Arkadaşlarla 3 site için bir ön çalışma yapılmış ve raporlar alınmıştır .. Şimdi bakalım gelecek faydalarına,
    korkmam -> rapor alındı arkadaş ilgili biri tavsiye ederim
    ercankb -> 6k lık paketin raporu alındı...güzel bir çalışma olmuş..inşallah aynı olumlu etki backlinklerede yansır.
    fixrankilhan ->2 sitem için 6k lık çalışma yaptırılmıştır rapor alınmıştır teşekkürler iyi çalışmalar kardeşim
    WormWar -> backlınk alındı arkadasdan. Fazlasıyla eklemiş saolsun
    Faruki -> Raporlar elime ulaştı teşekkürler.
    hdtaskin > 2 siteme backlink çalışması yaptırdım. İlk sitede kelimede ilk sayfadayım şuan. ikincisi yeni bitti kelimede 335. sıradaydım şu anda 69. sıradayım. 10-15 güne ilk 3 sayfaya gelirim sanıyorum. Teşekkür ederim LAZ kardeşim.
    renklisin -> Verdiği Sözü Tutan Bi Arkadaş Bir Hafta İçinde Raporum Elime Ulaştı Teşkkürler.
    STRONGHOLD -> 11k profil backlink attırılmıştır. Güvenilir ve hızlı bir arkadaştır. Tavsiye ederim.
    cs_eylul -> 6k teslim alınmıştır. Hızlı ve Sorunsuz çalışma.
    x2841x -> baclink çalışması yapıldı rapor alındı
    bekhan -> arkadaşla çalıştım, işini temiz yapıyor,raporundaki bütün linklerde ekli.kimisinde biliyoruz başımıza geliyor rapor geliyor yarısında yok
    ama hepsi %100 ekli. teşekkürler emeklerimn için hocam tekrar

FullY -> rapor zamanında sorunsuz teslim edilmiştir tesekkurler.
    carisma -> 7 sitem için 6k backlink çalışması yaptırıldı ve rapor teslim alındı. Teşekkürler arkadaşa
    misoskian -> Rapor geldi güzel çalışma oldu sonuçlarını alacağıma inanıyorum
    santos -> Şunu söyleyebilirim. 3 gündür sitenin indexleri hızla arttı. Umarım sonuçları da iyi olur.
    karizma61_5 -> Rapor alındı. Dün backlinleri kotrol ederken bazı yeni siteler görmüştüm merek ediyordum hangi çalışmaydı diye buymş Liste gercekten iyi faydasını göreceğime inanıyorum.
    sedo83 -> bende almıstım zamanında teslım ettı etkısını hepberaber gorecegız.
    QueryS -> rapor alındı teşekkürler
    apostle -> rapor lındı teşekkürler
    CouldWasMySouL -> Rapor Alınmıştır.
    Spew -> Rapor alindi, tesekkurler.
    BozguN -> Rapor alındı teşekkürler.
    Erol -> tekrar çalıştık arkadaşla, işini çok sağlam yapıyor.
    OceanSScreaM -> Çalışmamın raporunu teslim aldım sonuç alırsam sizlerlede paylaşacağım.
    hayalimdinsen -> Rapor elime ulaştı. Çok yardımcı oldu bana sağolsun. Katkısını görürüm inşallah.
    uzmantakim -> Rapor elime ulaştı. Çok güzel bir şekildi işinizi yapmışsınız teşekkür ederim
    MaviLim -> Rapor geldi. Umarım hayırlı olur. teşekkür ederim.
    mzsahin -> rapor elime ulaştı teşekkür ederim
    hayalimdinsen -> Arkadaşlar,
    4 gün önce pr4 dizi sitem için 6k baclink çalışması yaptı arkadaş. Sağolsun. Sitem "dizi izle" kelimesinde uzun zamandır yoktu. Şuan kelimede giriş yaptım 10. sayfadan olarak.
    "dizi" kelimesinde hiç yoktum yine uzun zamandır 7. sayfadayım.
    "full dizi" kelimesinde hiç yoktum uzun zamandır şimdi sitem "full dizi" kelimesinde 2. sayfadadır.
    Durumu sayyaca baktığımda farkettim. "full dizi" kelimesinden girildiğini gördüm. Kelimeleri kontrol ettim. Bu durumdayım. Yalnız şu var profil baclinkleri sitemi sorgulama yaptığımda göremiyorum. Kısa zamanda görür google inşallah. Hit durumunu ise pazartesi günü belli olacaktır. Bu durumların baclink çalışmasından dolayımı olduğunu anlarım.
    mytr -> 3 adet 6k , 1 adet 11k rapor elime ulaştı tşk
    itunit -> Rapor elime ulaştı geç yazdığım için Kusura bakmayın 6 ncı sayfadaydım şimdi 4 de gelmiş.
    theolric -> Arkadaştan profile backlink aldım, rapor geldi, gayet güzel çalışılmış, teşekkür ediyor ve profile backlink alacaklara öneriyorum.
    bajoist -> 6k profil backlink alındı. iş hızlı bir şekilde yapıldı, mesajlarıma hemen geri dönüldü. arkadaş işini iyi yapıyor. çalışma için teşekkür ederm.
    dimitri -> 6k Backlink çalışması yaptırıldı. Rapor alındı.
    Ramsess -> çalışma yapılmış ve başarıyla tamamlanmıştır. ayrıca çalışma sonundaki özel önerileri için teşekkürler.
    byw3bmaster -> Rapor elime ulaştı, başarılı bir çalışma olmuş. Faydasını önümüzdeki günlerde gördükçe buraya yazacağım. Ayrıca önerilerin içinde tşkler.
    RaKKaS -> rapor elime ulasmistir . tsk ederim
    atay -> Rapor başarıyla teslim alındı, teşekkürler güzel bir çalışma olmuş.
    spermonster -> rapor elime ulaştı, teşekkürler.
    ibrahimEgeli -> uzun Zamandır Bir cok kişi ile Backlink Calısması Yapdım ama Bazıları Gibi Parayı alıp uzerıne yatmayan Ve Soz Verdigi Tarihde Raporu Elimize ulaştıran Bir Arkadaşımız Aldıgı Para helal olsun Sitemdeki Gelişmeleri Yakında Buradan Anlatacam Teşekkürler
    cxc -> 6.000 Profil Backlink alındı rapor alındı. sonuç bekleniyor.
    sunline -> Puleri arkadaşımızla uzun süredir çalışıyoruz. bugüne kadar sağolsun her konuda yardımcı oldu. sitelerimizde hedeflediğimiz kelimelerde istediğimiz sonuçları aldık. kesinlikle tavsiye ederim.
    ibrahimEgeli -> Arkadaşla Daha Önce Anlasmısdım 11 k Profil backlink ıcın Dün akşam Saatlerinde Raporlarım elime aldım Dun verdıgim Kelime Aramasında 6 sayfa olan Sitem bügün 3 Sayfada Calısması Guzel vede olumlu Sonucları olan bir Arkadasdır Herkese tavsiye ederim
    NOT= Raporu aldıktan Sonra Pinglemeyi unutmayın ne kadar Fazla ping O kadar hızlı sayfa atlama
    Societa -> allah razı olsun 10 numara adam backlinklerin çok faydasını gördüm

RaKKaS -> 2 hafta once bir sitem icin 6k almistim 2k index almis tsk ederim ..
    Societa -> Bu puleri var ya puleri eli öpülecek adam backlinkleri 10 numara sağolsun sayesinde site hak ettiği yere geldi
    Ramsess -> 3 sitem için daha hizmet aldım. başarılı işlem, çalışmaya devam edeceğim.
    Bozo -> raporu teslim etti arkadaş. daha pinglemeden 6.5milyon arama sonucunda 5. sayfaya yerleştim. teşekkürler..
    Luck -> rapor alınmıştır istediğimden fazla çalışma yapmış teşekkürler
    gokmavi -> Rapor bugün elime ulaştı teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı..
    HaKHaN -> eline sağlık raporumuda yolladı işinde başarılı bir arkadaş
    Yurdumuz -> Raporlar Alınmıştır Arkadaş Tşk Ederim Hizmetide Güzel İlgileniyor.
    psg -> Rapor elime ulaştı, önceki backlink alımımda memnun kalmıştım.
    hizli -> daha önce sanırım 4 site için almıştım ve oldukcada memnun kalmıştım
    Yurdumuz -> Recep Arkadaşıma Çok Tşk Ederım Bundan Öncekı yaptıyı Calısmadakı 1 Adet Aldım Paketınden Şuan Dizi Kelimesinde 1. Sayfa 8 Sıradayım Kendısıne Bu Calımadan Ve Yaptı Başarıdan Dolayı Çok Tşk Ederım Ve Ayrı 5 Site İcin 135 Tl Bır Adet Paket Daha Alınmıştır Başarıların Dewamını Dilerim Recep Arkadaşıma. Ve Gösterdiyi İlgiyede.
    Buraxlee -> raporumu aldım oldukça alakalı bi arkadaşımız. sadece sizinle calısıcagım sanıyorum. fazlasıyla eklemıs. kolay gelsın yenıden tesekkur ederım sayın kardesım.
    Gariban -> Rapor Alınmısdır.Tşk ederim Güzel Çalışma Oldu.Yeniden Çalışmak dileğiyle..
    webadisi -> rapor alınmıştır .. profosyonel çalışma ..
    kalbimcity -> Rapor hızlı bir şekilde teslim edildi. Çalışmanız için teşekkürler.
    gokmavi -> Arkadaş %100 güvenilir ve ilgili bir arkadaştır. İnşallah tekrar çalışırız.
    arslanbey26 -> rapor aldım.çok güzel çalışılmış emeklerinize sağlık hocam.konunun takipcisiyim.
    vakvakamca -> Tesekkur ediyorum. Raporumu cok kisa bir sure icinde aldim. Umarim sitem istedigim yere gelir.
    StrKral -> raporlarım geldi teşekkürler. Sürekli çalışıyoruz zaten. İyi yere gelecekmi site evet her zamanki gibi kalite konuşuyor burda.
    utq_ -> Arkadaş harika bir çalışma yaptı, gerçekten işine bukadar saygı duyan ve özen gösteren insana çok rastlanmıyor.. teşekkürler.. bu çalışmamızın devamı olacak

• 30-09-2010, 11:46:08
    Arkadaş benle çalıştı kısa sürede raporu teslim etti işini temiz yapıyor İnşAllah etkisini göreceğiz.
  • 30-09-2010, 12:20:35
    Bende hizmeti satın aldım , faydasını göreceğiz diye umuyorum , iyi niyetli bir arkadaş sağolsun..
  • 30-09-2010, 12:29:19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    msn den yazan slm hocam
  • 30-09-2010, 12:31:18
    bende almak istiyorum indirimli olarak profilimde msnim var
  • 30-09-2010, 12:41:35
    KoLiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş benle çalıştı kısa sürede raporu teslim etti işini temiz yapıyor İnşAllah etkisini göreceğiz.
    İnş etkisini göreceksiniz hocam güveniyoruz.
    AGaRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende hizmeti satın aldım , faydasını göreceğiz diye umuyorum , iyi niyetli bir arkadaş sağolsun..
    En kısa zamanda rapor elinize ulaşır hocam.
    hdtaskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende almak istiyorum indirimli olarak profilimde msnim var
    Msn i ekledim ama online görünmüyorsunuz.
  • 30-09-2010, 12:47:54
    Hayırlı işler toprak, inş yakın zamanda çalışırız.
  • 30-09-2010, 13:02:31
    iş verilmiştir kontenjandan
  • 30-09-2010, 13:06:33
    hocam indirimli paketten yararlanmak isterim ben de
    ama zamana yayılması mümkünse pm ile hesap bilgilerini ve gereken bilgileri alayım