• 25-11-2012, 18:38:09
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    youtubede az önce rastladığım birşey abone sayısına bakılrsa yeni bi özellik

türkçe filmler kanalı yok bi kaç filme baktım türkçe altyazıda yok ama yuotubenin bu atağı film sitelerini perişan edebilir. buda linki https://www.youtube.com/user/YouTubeMoviesWW

• 25-11-2012, 18:46:17
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    film şirketleri neden yüklesin ki internete filmlerini ?
    DVD - CD satışları büyük ölçüde düşmez mi o zaman.
    Her film koyulmaz bence. Daha çok eski filmlere izin verilir diye sanıyorum ama bilgim olmadığı için büyük bir yanılgı içerisinde de olabilirim
  • 25-11-2012, 18:49:23
    OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    film şirketleri neden yüklesin ki internete filmlerini ?
    DVD - CD satışları büyük ölçüde düşmez mi o zaman.
    Her film koyulmaz bence. Daha çok eski filmlere izin verilir diye sanıyorum ama bilgim olmadığı için büyük bir yanılgı içerisinde de olabilirim
    yeni film görmedim bende ama film öncesinde reklamlar ayrıyetten film içinde 11 dakkaya ayarlı video içi reklamlar mevcut ve filmler film şirketlerinin premium hesaplarından yüklenmiş
  • 25-11-2012, 18:51:55
    Maykim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni film görmedim bende ama film öncesinde reklamlar ayrıyetten film içinde 11 dakkaya ayarlı video içi reklamlar mevcut ve filmler film şirketlerinin premium hesaplarından yüklenmiş
    hocam zaten çok alakasız olurdu yeni ya da 3-4 yıllık filmlerin oraya sürülmesi.
    Yıllar bile geçse satılacak filmler vardır çünkü.
    En net örnekleri : Star Wars , Yüzüklerin efendisi serileri...
  • 25-11-2012, 18:52:17
    Üyeliği durduruldu
    başimiz sagolsun :d
  • 25-11-2012, 18:54:39
    OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam zaten çok alakasız olurdu yeni ya da 3-4 yıllık filmlerin oraya sürülmesi.
    Yıllar bile geçse satılacak filmler vardır çünkü.
    En net örnekleri : Star Wars , Yüzüklerin efendisi serileri...
    bencede artık ticari olarak artık bir beklenti içinde olmadıkları filmleri koyuyolardır.
    ayrıca filmlerde altyazı çevir (beta) olarak bi özellik de var yavaş yavaş bütün filmler türkçede olacaktır tahminimce
  • 25-11-2012, 19:01:09
    neresi yeni özellik hocam 2010 yılından filmler var bariz adam telif hakları sahibi ya da telif haklarını almış
  • 25-11-2012, 19:05:52
    Yeni filmler de var, galiba Türkiye'ye görünmüyor. Kiralama ücretleri genellikle $4.99, satın almak da $19.99 civarı.
  • 25-11-2012, 19:23:22
    tamam sorun yok beyler
    • Ekonomist
    Ekonomist bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.