youtubede az önce rastladığım birşey abone sayısına bakılrsa yeni bi özellik
türkçe filmler kanalı yok bi kaç filme baktım türkçe altyazıda yok ama yuotubenin bu atağı film sitelerini perişan edebilir. buda linki https://www.youtube.com/user/YouTubeMoviesWW
film şirketleri neden yüklesin ki internete filmlerini ?
DVD - CD satışları büyük ölçüde düşmez mi o zaman.
Her film koyulmaz bence. Daha çok eski filmlere izin verilir diye sanıyorum ama bilgim olmadığı için büyük bir yanılgı içerisinde de olabilirim
film şirketleri neden yüklesin ki internete filmlerini ?
DVD - CD satışları büyük ölçüde düşmez mi o zaman.
Her film koyulmaz bence. Daha çok eski filmlere izin verilir diye sanıyorum ama bilgim olmadığı için büyük bir yanılgı içerisinde de olabilirim
yeni film görmedim bende ama film öncesinde reklamlar ayrıyetten film içinde 11 dakkaya ayarlı video içi reklamlar mevcut ve filmler film şirketlerinin premium hesaplarından yüklenmiş
yeni film görmedim bende ama film öncesinde reklamlar ayrıyetten film içinde 11 dakkaya ayarlı video içi reklamlar mevcut ve filmler film şirketlerinin premium hesaplarından yüklenmiş
hocam zaten çok alakasız olurdu yeni ya da 3-4 yıllık filmlerin oraya sürülmesi.
Yıllar bile geçse satılacak filmler vardır çünkü.
En net örnekleri : Star Wars , Yüzüklerin efendisi serileri...
hocam zaten çok alakasız olurdu yeni ya da 3-4 yıllık filmlerin oraya sürülmesi.
Yıllar bile geçse satılacak filmler vardır çünkü.
En net örnekleri : Star Wars , Yüzüklerin efendisi serileri...
bencede artık ticari olarak artık bir beklenti içinde olmadıkları filmleri koyuyolardır.
ayrıca filmlerde altyazı çevir (beta) olarak bi özellik de var yavaş yavaş bütün filmler türkçede olacaktır tahminimce