• 15-01-2011, 23:34:38
    Mubido & FatBotter

Konumuzu güncelledik arkadaşlar, yaklaşık 100 kişiye video hazırladık, memnun kalmayan bırakmadık. Beğenmezseniz paranız iade.
    Sevgilinize 14 şubat için en etkili hediyeyi verebilirsiniz. Bu hediye onun için muhteşem olacak.
    Hediyenin ne olduğunu mu merak ediyorsunuz?
    Örneğin adınız Ali, kız arkadaşınızın adı da Ezgi. Yoldan geçen herhangi bir kişiye "Ezgi, Ali seni çok seviyor" - "Ezgi, Ali seni deliler gibi seviyor" dedirtiyoruz. Sizin istediğiniz birşeyi de söyletebiliriz.
    *Çekimler full hd yapılmaktadır.
    *Çekimler Antalya'nın merkezinde yapılmaktadır.

Ücret: 75 TL!

Demo için pm.
    Ödeme yolları: Garanti, Enpara
  • 15-01-2011, 23:38:47
    forumda aynısını yapan arkadaşlar vardı. Daha orjinal fikirler lütfen ???
  • 15-01-2011, 23:43:17
    hendivli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    forumda aynısını yapan arkadaşlar vardı. Daha orjinal fikirler lütfen ???
    yetenek sizsinize katılmıyorya

ben forumda aynısı yapan kişiden değil bu kişiden almak istiyorum bu hizmeti (belki)
  • 15-01-2011, 23:45:10
    Mubido & FatBotter
    divxkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

ben forumda aynısı yapan kişiden değil bu kişiden almak istiyorum bu hizmeti (belki)
    Yorum için teşekkür ederim Arkadaşta kendince haklı elbet ama şimdilik elimizden gelen bu.
  • 15-01-2011, 23:47:55
    Üyeliği durduruldu
    yüzlerce post işi yapan var git onlara da desene daha yaratıcı fikir lütfen diye
  • 15-01-2011, 23:49:44
    divxkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

hacı başlığa bakınca insan pek bi hevesleniyor orjinal bişi ile karşılaşacağını sanıyor ama konu içeriğini okuyunca aynı şeyleri görünce hayal kırıklığı oluyor.

Yorumum için konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.
  • 15-01-2011, 23:51:25
    Mubido & FatBotter
    Özrün için teşekkür ederim önemli değil. Daha fazla konu dışına çıkmayalım lütfen.
    1 Sipariş alınmıştır.
  • 15-01-2011, 23:53:17
    hendivli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hacı başlığa bakınca insan pek bi hevesleniyor orjinal bişi ile karşılaşacağını sanıyor ama konu içeriğini okuyunca aynı şeyleri görünce hayal kırıklığı oluyor.

Yorumum için konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.
    bu sefer katılıyorum bende heveslenmiştim biraz hayal kırıklığı yaşadım konu içeriğine bakınca ama bu konuda ortaya daha önce konu açan arkadaşınkinden daha kaliteli birşey çıkacağını düşündüm
  • 15-01-2011, 23:53:52
    Keşke sevgilim olsaydı da ...