• 14-11-2012, 20:06:38
    Arkadaşlar merhaba,

Konu nereye açılır bilemedim. Dün bulduğum bir kedi hakkında ufak bir yazı ve resim ekleyeceğim.

Cins bir kedi. Chincilla kırması dedi veteriner. Bulduğumda 4 bacağı tutmuyordu, doku zedelenmesi olmuş. İğnelerini ve mamasını ben sağladım. Yarın 3. günü olacak yine iğnesi var devam ediyoruz. İyileşip ayaklarının üstüne basana kadar ben bakacağım, fakat ondan sonra bakmaya alanım olmadığından dolayı birine vermek istiyorum.

İyi bakabilecek ve masraflarını üstlenebilecek biri lazım. Zaten kedi bakmak kolay şeydir, masrafı da çok değildir. Belki bir süre daha parazit ve vitamin iğneleri olabilir. Bunun da masrafı günlük 20 TL oluyor. Maximum 3-4 gün daha yaptırırsınız.

Pet shopta satış değeri 400 tl olan bu kediyi iyi bakabilecek birine ücretsiz vereceğim. Tercihim İstanbul içi olmasıdır. Kendisine elden vereceğim ve bakımı hakkında biraz bilgi vereceğim.

Dişidir, ortalama 1 aylık.

• 14-11-2012, 20:15:26
    hayırlı bağışlar
  • 14-11-2012, 20:18:22
    hocam valla girdiğiniz sevap büyük inş sahiplenecek arkadaşta iyi bir bakım yapar..
  • 14-11-2012, 20:20:46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    alıp satatacak biri olmasın dikkat et
  • 14-11-2012, 20:28:27
    Yerim olsaydı düşünmezdim, zaten sanırım Anadolu yakasındasınız.
    Bu arada görebiliyor değil mi, fotoğraftan mı yoksa o anki bakışından mı bilmiyorum sol gözünde bir problem var gibi. Alacak arkadaşın ciddi olmasını umut ediyorum.
  • 14-11-2012, 20:34:22
    Ben bunun bir sinav oldugunu dusunuyorum.
    1 hafta once de ben buldum cok halsiz ve hasta haldeydi 1 havfa veteriner tedavisi gordu ogrenci halimle kArsiladim bunlari suan gayet guzel oynasiyoruz safinazla
    Allah elbet bir gun cikarir karsimiza
  • 14-11-2012, 21:50:06
    myHalici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yerim olsaydı düşünmezdim, zaten sanırım Anadolu yakasındasınız.
    Bu arada görebiliyor değil mi, fotoğraftan mı yoksa o anki bakışından mı bilmiyorum sol gözünde bir problem var gibi. Alacak arkadaşın ciddi olmasını umut ediyorum.
    sol gözüne darbe almış, iltihap ve zedelenme var. onun içinde ayrı bir krem aldım, yediriyorum hergün gözüne. düzelecekmiş. ne kadar sürer bilmiyorum ama 1 haftaya toparlayacak kızımız

avantajgrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben bunun bir sinav oldugunu dusunuyorum.
    1 hafta once de ben buldum cok halsiz ve hasta haldeydi 1 havfa veteriner tedavisi gordu ogrenci halimle kArsiladim bunlari suan gayet guzel oynasiyoruz safinazla
    Allah elbet bir gun cikarir karsimiza
    hayvan sevmeyen hiçbir kişi, insan da sevmez. bıraksaydım 1-2 saate kalmaz ya karga alır götürürdü, ya da ölürdü olduğu yerde. şimdi iyi kutunun tepesine tırmanıyor. kısmet kardeşim

UmutBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam valla girdiğiniz sevap büyük inş sahiplenecek arkadaşta iyi bir bakım yapar..
    inşallah...

Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    alıp satatacak biri olmasın dikkat et
    1 hafta ara ile resim isteyeceğim kendisinden. gelişimini görmek açısından. ayda bir de ben uğrayacağım görmek için.
  • 14-11-2012, 21:56:01
    Hocam vallaha o iyileşene kadar sizde kalsın hele bi, sonra zor ayrılırsınız
  • 14-11-2012, 21:59:32
    Boğaz kısmından tutmak nedir hocam öyle. Boğulacak gibi.