• 20-11-2012, 20:20:05
    Arkadaşlar Merhabalar Forumdaki Arkadaşlarla Tartışmak İstiyorum Tartışma Konusu Google.com.tr Hangi Kelimede Ne Kadar Hit Vardır Ve Kelimeden Site Sahipleri Ne Kadar Para Kazanıyordur. Örnek : Sohbet kelimesi En üst Sıradaki web Sitesi trsohbet.com Bu web sitesi getirisi ne kadar bütün web master arkadaşlar r10.net link değişimi bölümünde hep sohbet kelimesi kasıyorlar başka legal olan hangi kelimeler olabilir hangi kelimeleri hedef almamız lazım aldıgımız kelimenin bizlere aylık kazancı ne olur bunları tartışalım derim genel olarak ben baktıgımda ve burasıda webmaster ortamı ve genelinde hep site sahipleri oldugu için sohbet kelimesinin iyi bir getirisi oldugunu düşünmüyorum. Ve seo çalışılacak aylık getirisinin 10 bin tl üzeri olabilecek legal kelimelere bakıyorum. sizlerinde degerli fikirlerini almak istiyorum.
  • 20-11-2012, 20:23:11
    Üyeliği durduruldu
    Hocam site sahibi haricinde kimse gelip bu site şu kadar kazanıyordur diyemez. Aylık aranma hacmine göre ve tecrübelerine göre sitenin gelirini tahmin edebilirsin. Projeye başladığında tahminlerinin altında veya üstünde bir kazanç getirmesi olası bir durumdur.
  • 20-11-2012, 20:26:56
    mFurkan

iyide canım arkadaşım neden r10 da kişiler sürekli sohbet kelimesini kasıyor bu kelimede çok ciddi bir paramı var acaba ? ben düşünüyorum ama sanmıyorumki kişiler facebook gibi büyük yerleri tercih ediyor benim fikrim ha diyebilirsinizki benimde fikrim google.com.tr civata kelimesinde aylık 500 tl para kazanabilirsin demektir. bu şekilde ögrenmek lazımki kişiler seo çalışacaksa getirisi olması lazımki seo çalışsın değilmi ben bir seocu olarak yüksek getirisi olan bir kelime arıyorum ama bulamıyorum. sizlerde bence fikirlerinizi sunun diyinki kardeşim yemek, çiçek kelimesinden aylık 1000 tl kazanabilirsin veya bilmediğimiz o kadar aşırı kelime vardırki onu bulup onun üzerine yogunlaşmak laızmki seo nunda tadı çıksın bence demi
  • 20-11-2012, 20:31:07
    Bilgili kişiler demişsin de sorduklarına bilgili kişiler cevap vermez piyasa zaten kötü iken iyice berbat edilmesinden şahsen ben korkuyorum burda desemki a kelimesi ilk sayfa ayda 10000 tl getiriyor ergenler, hacklinkciler dolar taşar bence sizde bunu buralarda aramayın.
  • 20-11-2012, 20:34:29
    Dolsun Hacklink Bir Yere Kadar Arkadaşım Burada Kişiler Web sitesi oluşturuken hedef almalıki aldıgı hedefide belirleyip para kazanmalı sizler korkarsanız olurmu hacklinkciler sohbet kelimesini neden hedef almıyor chat kelimesini neden hedef almıyor nakliyat kelimesini neden hedef almıyor demekki 1 yere kadar gelio tıkanıyo yada yalan olup gidiyolar bu yüzden gercekci olmak lazım seo yapılacaksa insanların bilmesi lazım görmesi lazım a- kelimesinden z kelimesine kadar bilinmesi gerekki kişiler bişeyler yaparken hedeflerinden şaşmamalı diye düşünüyorum.
  • 20-11-2012, 20:41:08
    İyi o zaman söyleyen çıkarsa haberim olsun

Kolay gelsin sana.

Bu arada chat, evden eve ve nakliyat kelimelerini iyi bir incele geçmişini bi öğren sen yenisin sanırım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:41:08 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:56 --

Ha dersen ki hangi kelime çok aranıyor;

http://www.google.com/trends/explore

buradan incele.
  • 20-11-2012, 20:41:45
    Sen`de arayış içerisindesin o halde ama şuda bir gercek arkadaşım herşey zamanla biter örnek verelimki buradaki arkadaşlarımda anlasın. birz zamanlar populer olan kelime mirc neydi mirc kelimesinde adam yazmış yapmış insanlar mirci kullanıyolardı zamanla değişti sonra camfrog sonra msn, sky ve sayamıyacagım bir çok sohbet ve sosyalleşme olarak bir çok yenilik geldi şimdi kaç kişi camfrog kullanıyor kimse şimdi kaç kişi gecen senelere nazaran mirci kullanıyor kimse neden zaman geçtikçe populer olan şeyler yerini yenilikci olan şeylere bırakıyor şimdi populer olan şey nedir facebook kullanmıyan varmı hemen hergun profil hesabı olan kişiler girip kontrol ediyor zamanının bir çok bölümünü orada geçiriyor. gün gelecek facebook`da bitecektir. arkadaşım öyle birşeyler konuşalım tartışalımkki tartışmada bir işe yarasın görenlerde bu tartışmadan faydalanabilsinler. yada çok ciddi yazılımcı arkadaşlar hayal güçlerini kullanarak kendilerine rota çizerek fb gibi tasarımlar yaparak yaratıcılıklarını ön plana çıkartabilsinler kimse korkmasın açıkça yazalım tartışalım kötü olan nedir anlamışta değilim
  • 20-11-2012, 20:44:28
    Yazmayım dedim ama;
    Bir arayış içerisinde falan değilim arkadaşın hiç değilim yeni üye oluyorsun hiç birşey den haberin yok bişeyler anlatmaya çalışıyoruz efelik yapıyorsun.

Sana yazacak hiçbir şeyim yok camfrog kullananda mirc vs. vs. kullananda halen var dünyadan haberin yok burada ahkam kesiyorsun.
  • 20-11-2012, 20:47:25
    Kaç kişi Kullanıyor camfrog güzel kardeşim ? mirci kaç kişi kullanıyor yahu ben internete 1995 senesinde başladım bir çok kişinin evinde net yokken bizler intertenlerle ugraşıyorduk ahkam kesmiyorum nickim yeni olabilir ama senden çok iyimdir her konuda bunuda belirtmek isterim ayrıca canım arkadaşım şunu unutmayasınki canım arkadaşım sana anlatmak istediğim benim gun geçtikce herşey populerliğini yitiriyor haberin varmı microsoft açıklama yaptı msn kapatacaklarını söylediler sence neden açaba kapatıyorlar cünkü populerliği bitiyor kendileride arayış içerisindeler anlıyormusun?