Yeni Projem Hakkında Düşünceleriniz Neler ?
15
●596
- 25-11-2012, 09:28:29kurusa bakmayın hocam ama web master arkadaşların dosyalarının çalışması vs olayları olduğu için kimse buna yanaşmaz webmasterlar zaten yedek hard disk mantığı ile çalışır
- 25-11-2012, 09:40:50hocam ben sizin yazdığınızı söylüyorum ayrıca şahsen ben web master değilim ama facebook vs sayfalarımin olduğu pc den normal msn bile açmıyorum trojen keylog vs yüzünden kaldık i bilmediğim bir programi yüklemem sitenize de webmasterlar kendi çalışmalarını yüklemez şahsi düşüncem tabiki
- 25-11-2012, 09:42:56Üyeliği durdurulduTabi Saygı Duyarım Size Hocam..ArisToteLes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fakat sitede Her profilde 128 Bit şifreleme+ Mcafe Antivirus sistemide vardır yani insanalr gonul rahatlılığı ile kullanabilirlerdir. - 25-11-2012, 09:46:51peki hocam su konuda var kişilerin verileri 3. Şahıslar yada siz tarafından alınmayacağı durumu var bunu ne yapacaksınız misal x tasarımcı y firma sitesi tasarım yedeğini koydu site yayına girdi 2 ay sonra dosya internet de ***** olarak düştü ne olacak bu durum
- 25-11-2012, 09:52:00Üyeliği durdurulduOyle bir ihtimal yoktur Hocam.Verilerin Paylasılmayacagından insanlar emin olabilir. Sonucta amator değiliz amator olsaydım boyle birşey yazamazdım..Veriler kesinlikle 3. Şahıslar il payalsılmaaycaktır.ArisToteLes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"hablowOS sadece 1 saat içinde 678 kullanıcıya ulaştı!
Bu kadar ilgi beklemediğimden yüksek donanımlı bir sunucu düşünmedim ve şuan sunucu yavaş cevap veriyor...
Sistem loglarını inceleyerek en uygun sunucuyu seçeceğim en kısa zamanda hablowOS yüksek hızla karşınızda!"
Saatte 678 Kullanıcı almıs durumdayız hiç reklam ve tanıtım Olmadıgı Halde ve zaten daha Betada bu.
Yani Gunde 1000 Uyenin Dosyalarını Kontrol Etmek aptalca olur kaanatindeyim.
Soyle birşey olabilir uyelerin sorunları olur ise ulasırız gerekli işlemleri yaparız..
Teşekkurler. - 25-11-2012, 10:14:06Üyeliği durdurulduTeşekkur ederim Kıymetli Yorumunuz İçin..Bizim Burada hit almamız veya almamamız onemli değil..Biz bu projeyi yapıyor isek insanlara da fikir verkmektir aamcımız yoksa Proje dedikelri e-ticaret siteleri biryere kadardır.tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle