• 16-11-2012, 21:52:08

ShellHizmetleri.Com Kalitesini IRCd müşterilerinden sonra diğer site sahipleriyle tanıştırmak üzere yeni bir Linux Web Hosting kampanyası başlatma kararı aldık.Böylelikle güçlü alt yapımız ve kusursuza yakın hizmet anlayışımızı yeni hedef müşterilere sunmayı hedefliyoruz.
    Firmamız Yer Sağlayıcı Belgesine sahiptir.
    Aşağıda belirteceğimiz kampanyalı paket satışlarımız sadece belirtilen aylar için geçerli olup, yalnızca belirtilen paket üzerinde bu fiyat bulunmaktadır.Paket özelliklerine dilerseniz isteğinize bağlı olarak ilaveler yaptırabilirsiniz.

1 Gb Web Alanı
    8 Gb Aylık Traffic
    Sınırsız Sub Domain
    Sınırsız Email Hesabı
    Sınırsız MySql Hesabı
    Cpanel
    Türkiye Lokasyon
    Haftalık/Aylık Yedekleme
    7x24 Teknik Destek
    Ücretsiz Taşıma İşlemi

Bu pakete kampanya süresince yıllık 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Kampanya 01.01.2012 Tarihine kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır.Daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için pm yoluyla veya aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz:

YS Belge No : 1870

Saygılarımızla...
  • 17-11-2012, 16:24:23
    Bu paketten kullanıyorum bende.Bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Hayırlı satışlar.
  • 17-11-2012, 22:29:00
    TcL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu paketten kullanıyorum bende.Bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Hayırlı satışlar.
    Memnun kalmanıza sevindim.Bizim için sizin memnuniyetiniz paha biçilemez.Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim.
    4 paket satışı yapılmış olup satışlarımız devam etmektedir şu an.