• 17-11-2012, 16:04:40
    Üyeliği durduruldu
    Kendilerinden hosting hizmeti alınmıştır. İlgi ve alakalarına teşekkür ederim.
  • 17-11-2012, 17:08:39
    _SecreT_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seo Hosting Aldım Çok memnunum hostingden çok ben ilgiye davranışa önem veririm gerçekten çok güzel ilgileniyorlar bir sorum oldugunda usanmadan ve sıkılmadan cevaplıyorlar tavsiye ederim
    cobyyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 paket aldım. msn den çok hızlı bir şekilde iletişim kurup sorunlarımla ilgilenildi. çok teşekkürler.
    KariyerAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendilerinden hosting hizmeti alınmıştır. İlgi ve alakalarına teşekkür ederim.
    Merhaba,

Bizi seçtiğiniz ve olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Hayırlı olması dileğiyle..

Saygılarımızla,
  • 18-11-2012, 16:52:33
    Paket 4 ve A Class Paket ten aldım. Gayet ilgili arkadaş. Hayırlı satışlar dilerim...
  • 20-11-2012, 00:53:55
    sercan37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket 4 ve A Class Paket ten aldım. Gayet ilgili arkadaş. Hayırlı satışlar dilerim...
    Teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SeoHosting
  • 22-11-2012, 23:13:52
    A Class Paketten Alınmıştır ilgili Arkadaş Çok Yardımcı Oldu. Hayırlı Satışlar
  • 23-11-2012, 19:33:23
    Paket alınmıştır.
    ilgili arkadaş hızlı bir şekilde yardımcı oldu.
    ilk intiba geyet olumlu karşılıklı mamnuniyetin devam etmesi dileğilye kendilerine teşekkür ederim
  • 23-11-2012, 19:45:20
    Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    A Class Paketten Alınmıştır ilgili Arkadaş Çok Yardımcı Oldu. Hayırlı Satışlar
    inaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket alınmıştır.
    ilgili arkadaş hızlı bir şekilde yardımcı oldu.
    ilk intiba geyet olumlu karşılıklı mamnuniyetin devam etmesi dileğilye kendilerine teşekkür ederim
    Bizi seçtiğiniz için biz teşekkür ederiz.Hayırlı olması dileğiyle.

Saygılarımızla,
    SeoHosting
  • 29-11-2012, 20:38:34
    Gerçekten tanıdığıma memnun olduğum kişilerden biri. Oldukça da ilgileniyor...
    Hizmet sağlıyorlar tabi ki ilgilenecekler diyenler olabilir doğru. Ama internette öyle insanlarla iş yapıyoruz ki, kesinlikle tanıyınca anlayacaksınız.

Kafamdaki uptime, site hızı gibi konularda örnek görmeden kendisine güvenip aldım. O konuları da önümüzdeki aylarda yazacağım. Umarım çalışmamız daimi olur.
  • 02-12-2012, 13:10:03
    Bütün ümidim gençliktedir
    Merhaba,

Bende bir reseller almak istiyorum. Bu konuda görüşmemiz mümkün mü?

Düzenleme : Reseller alındı... Siteler taşındı.. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.. Hayırlı işler..