• 15-11-2012, 20:01:06
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar bir arayüz tasarımı yaptım isteyen olursa .psd sadece veya css+html olarakta sunabilirim fiyatta değişiklik olabilir tekliflerinizi konunun linki ile bana pm olarak yollarsanız sevinirim.... Yukarıda ki fiyat geçersizdir, teklif bekliyorum.

Arayüz Wordpress'e entegre etmek için uygun bir temadır.

Örnek PM:

Merhaba ben bu tasarımı satın almak istiyorum (link)+(teklifiniz)

Tekliflerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 15-11-2012, 20:50:33
    Slide inanılmaz güzel gözüküyor
    Eline sağlık
  • 15-11-2012, 23:23:13
    Üyeliği durduruldu
    Phlegm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Slide inanılmaz güzel gözüküyor
    Eline sağlık
    Evet kardeşim bende çok seviyorum...
  • 17-11-2012, 17:38:47
    Üyeliği durduruldu
    /Konu Günceldir.

Teklifleri bekliyorum...
  • 17-11-2012, 19:03:44
    Seni CW'den tanıyorum galiba. Bence amacın öncelikle para kazanmak değil işi kapmak olsun.
    Kolay gelsin.
  • 17-11-2012, 19:33:20
    Üyeliği durduruldu
    Evet CW'denim amacım sadece para kazanmak değil. Sadece hoşuna giden olursa alır dedim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seni CW'den tanıyorum galiba. Bence amacın öncelikle para kazanmak değil işi kapmak olsun.
    Kolay gelsin.
  • 18-11-2012, 01:47:36
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kolay gelsin.

Tasarım yapmış satıyor, yaptığı gayet normal bir şey...
    Yorumu öyle bir yazmışsın ki sanki CW'den olanların önceliği ticaret olamaz ama burada ticaret yaptıkça göreceksin ki kişilerin çoğunun mutlaka CW geçmişi var.
  • 18-11-2012, 14:49:35
    ordeal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tasarım yapmış satıyor, yaptığı gayet normal bir şey...
    Yorumu öyle bir yazmışsın ki sanki CW'den olanların önceliği ticaret olamaz ama burada ticaret yaptıkça göreceksin ki kişilerin çoğunun mutlaka CW geçmişi var.
    Yazdığımla yazdığın arasında ki farkı bi gözden geçir bence.
    Arkadaşı CW'de görmüştüm. Oda beni gördü. Tasarımlarımı beğenmişti. Ben orda da yazmıştım amaç para kazanmaktan evel hayal gücünü ve tasarım zihniyetini geliştirmek olsun diye. Art niyetli bir yorum yapmadım ben. Tam tersi onun iyiliği için bir yorum attım. Her şeye atlamayın.
  • 18-11-2012, 18:07:54
    Üyeliği durduruldu
    Beyler ikinizin de dediklerini anladım ortada bir art niyet yok. Bir cümle yüzünden birbirinize ters düşmeyin.