• 22-11-2012, 02:22:29
    Değerli arkadaşlar yaklaşık 10 tane iphone 5 16gb satabilirim. Cihazlar elimde mevcuttur.

Cihazlar pasaport kayıtlı olup, sim kilit sorunu v.s yoktur.
    Cihazlar 0 ve kutusunda bütün orjinal aksesuarları ile birlikte gönderilecektir.
    Siyah modeli mevcuttur.

Tamamı ile güven meselesidir konu. Önce ödeme ve 5 iş günü içerisinde kargo şahsıma ait olacak şekilde kapınıza teslim edilecektir.

İstediğim son fiyat 2100 dir.

Alacağım bir miktar parayı alamadığım için cihazları aldım satıp nakite çevirmek istiyorum... Konuyu tamamen okuduktan sonra lütfen ciddi alıcı arkadaşlar PM Atsın..
  • 22-11-2012, 02:24:11
    sanalpazar dan veya güvenilir ticaretle satarsanız alabilirim.
  • 22-11-2012, 02:30:29
    giresunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sanalpazar dan veya güvenilir ticaretle satarsanız alabilirim.
    Satış şartları konuda belirtilmiştir.. İlginiz için tşk ederim.
  • 22-11-2012, 02:32:41
    seo_pr_html adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Tamamı ile güven meselesidir konu. Önce ödeme ve 5 iş günü içerisinde kargo şahsıma ait olacak şekilde kapınıza teslim edilecektir.
    şimdi nasıl bir güven olucak burda çok merak ettim açıkcası
  • 22-11-2012, 02:36:53
    Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi nasıl bir güven olucak burda çok merak ettim açıkcası
    Meraklanacak pek bi şey olduğunu sanmıyorum hocam güvenen, inanan arkadaşlar kimse onlara satışı yapacağım zaten. Ayrıntılı bilgi de konuda verilmiştir. Cep no v.s bilgilerde Alıcı arkadaşa PM den verilir.

Tşk ederim ilginize.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:36:53 -->-> Daha önceki mesaj 02:35:33 --

JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pardon da, insanlar neyinize güvenerek 2100 TL ödeme yapsın??
    Gereksiz mesajlarla konuyu dağıtmayalım lütfen. Sorularınızın cevabı konuda verilmiştir.

Hocam ilginiz için tşk ederim..
  • 22-11-2012, 02:40:16
    bence çok basit bir şekilde yaklaştınız tamam bende size cep tel vs bilgileri vereyim yollayın 2100 tl bakalım güven nasıl oluyormus
  • 22-11-2012, 02:43:31
    Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bence çok basit bir şekilde yaklaştınız tamam bende size cep tel vs bilgileri vereyim yollayın 2100 tl bakalım güven nasıl oluyormus
    Hocam konumuz basitlik, zorluk konusu değil ana başlığı incelerseniz detaylı anlatılmıştır. Konuyu baltalamayalım lütfen. Ayrıca şartlar doğrultusunda alacak olan arkadaşlara hitap ettiğimi önceki mesajımda yazmışım sanırım..?

Kolay gelsin.
  • 22-11-2012, 02:45:53
    Profiliniz önce ödeme sonra ürün şekline ne yazıkki uygun değil, arkadaşlarında dediği gibi gg, sahibinden get veya sanal pazar seçeneklerini sunmanız gerekir kendinizi alıcı olarak düşünün hak vereceksinizdir. Sizin için söylüyorum madem ürünleri nakte çevireceksiniz bu şekilde zor olacak hatta mümkün görünmüyor.

iyi alışverişler.
  • 22-11-2012, 02:46:55
    DreamSinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Profiliniz önce ödeme sonra ürün şekline ne yazıkki uygun değil, arkadaşlarında dediği gibi gg, sahibinden get veya sanal pazar seçeneklerini sunmanız gerekir kendinizi alıcı olarak düşünün hak vereceksinizdir. Sizin için söylüyorum madem ürünleri nakte çevireceksiniz bu şekilde zor olacak hatta mümkün görünmüyor.

iyi alışverişler.
    Profilimle ilgili şahsi yorumunuz ve konu ile ilgili düşünceleriniz için tşk ederim.